Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezekszerint bepróbáltad?
kiváncsi leszek rá...annyiért...
Így sorba jöhetnek, csak elötte szoljatok Persze ha nem büdös a pofám
Hát...felénk volt már példa kintalvós bulira 2010-ben...mondhatni... Idén is garantáltan lesz.

Piliscsév, Kóka, Solymár, Csolnok, meg ilyeneket azért ajánlom mindenképpen, mert elég jó szintkülönbségek vannak az alföldi pályákhoz képest, és ha oda megyünk, elég csak hozzánk eljönnöd, nekem édesmindegy, hogy még egy motor + 1 fő van a Hyundai-ban, ugyanannyit eszik.

Nyáron a pálya is kissé karbantartottabb
jóvan azért nem kell kiröhögni papa
Piliscséven én sem crossozni akarok,csak motorozni.Ha érted...
messze van az még,de arra is kíváncsi vagyok na
kicsit bonyolultan jön haza
és még nincs itt
és kurva olcsó volt,pedig elvileg karbon-kevlár nyenyenye ....
Úgyhogy kíváncsi vagyok milyen lesz annyi pénzér.
Virág Csabi..nem ismered ez más brigád
tee hogy tudtál venni ilyen bukót?
piliscsév?... jó vicc,de am elmennék legalább megnézni...
Keme! mindenképp 2naposon gondolkodnék,ha más nem alhatok a Lacinál is! de ezt majd konkretizáljuk! az se érdekel ha a pályán alszok vagy akocsiban! jövő zenéje ez még,most hogy jó idő van ettől még hosszú lesz a tél!
ja, hogy burkoltan arra céloztál, hogy "ezt nézzétek, srácok, milyen szép új sisakom van, bebeeeeeee"
Akkor ezt mondjad. Mi akadálya a próbának?
vettem.Azért vagyok kíváncsi
vegyél
hmmm de kíváncsi vagyok erre:
milyen Csabi és milyen motorról van szó?
Te!és Piliscsévre nem megyünk el az idén?
Itt a helyi bennszülöttek tök normálisak, így hát nekem is muszáj. Szóval ha 2 naposban jobban megéri, alhacc itt is, van vendégszoba is.
tegnap haver autóval voltunk, én csak kísértem őket,pénteken szintén haverral voltam szintén csak kíséret címszóval...tehát pénzembe nem került! lesz idén tápióbicske,Nyársapát meg ami belefér! egyszer beszéltük már komolyabban,már most van más ismerős is dabason,vele is ápolni kell a barátságot,ő már volt itt nálam,megyek én is majd felé! szal idén nem csak tervek lesznek!
NE kezdjük

Folyton oda mászkálsz, velem meg nem jössz pl. Tápióbicskézni egyet
De a KTM-nek nem törik a váza?
meg lett mosva,lámpa rajta,sárvédő rajta,nagyon tetszik nekem is!
cre125-öt még tegnap este 23:00-kor járattuk a helyiségben majd le fulladtunk a kis 2T-től de haverék csak röhögtek
ktm-ekre nem áll rá a szemem valahogy, az a Husqy sokkal jobban érdekelt.
nincs kirohanás... de ne mond már hogy nem láttad a motort... ott volt a többi segédváz is amit nézegettél az exc meg mellette 2méterre ott állt már előtte 2nappal
Ne haragudj, csak ugratlak. Nem értettem, mire ez a köpenyes igazságosztós kirohanás, nem ismerem a motort, se a történetét, meg annyira nem is érdekel, csak fura volt az összkép.
Jól van. Köszönjük, hogy megvédted Csabit, és egyben elárultad, hogy a motorod korcs volt
Nem tudom, mit rágcsáltál, de én is kérek belőle, pörögni akarok, mint a kurva retikülje.
Csabi épp nem lett árbaszva!nem az övé lett volna a motor,de mikor meglátta fél kész állapotban akkor mindent rózsaszín köd burkolt be! elmondta neki Attila hogy lesz benne fekete kerék,de meg kell várni míg befűzik...Csabit nem érdekelte,mert hamarosan újra megy ki külföldre,nem akart lemaradni egy ilyen fiatal gépről,amibe a régebbi RMZ 450.ét amit utált az ereje miatt,beszámolták! összeségében geci szépet szól a motor,annyi ami nem gyári amit GD .leírt...de istenem...egy teleszkópvédő?meg a kerékszett! megvehette volna a gyári Behr supermotoszettel,vagy akár az excle SM szettel,de neki krossz verzió kellett,sürgősen,és ezért hozta úgy el ahogy a képen van!
egyből megy itt a fikázás bazee...bezzeg az én korcsomat(mert az "korcs" volt) senki le nem szólta....
szóval nem lett átbaszva mert tudta,hogy mi nem gyári rajta,de hidd el GD benne van még a kormányzár is,és eredeti a műszerfal is valós km-errel!
nem védek senkit,nem fényezek senkit csak leírtam a tényeket,hogy világos legyen! szegény srác alig várta hogy legyen egy jó 125-ös motorja újra azután a böszme 450 után!
szal písz van
pont tegnap láttam egy hasonlo sztorit ismerős szerelőnél.

a hétvégén vették, csodálatos hátam közepére se kéne kinai SYM csopper 125-ös, azzal a dumával hogy csak gyertyát kell benne kicserélni, és ember nulla hozzáértéssel be is falta ezt a süket dumát és megvette 200 e ft.-ért

persze nem gyertya baja van, hanem valami gyujtás gond, félgáztol elkezd kihagyni a szikra...

mondtam neki vigye vissza és kérje az árát vssza +uti költség.

de szerintem ugyse viszi vissza..