260-as a tárcsa, az angol eBayen rendeltem. Itthon többen is forgalmaznak Braking termékeket, csak vagy az ár, vagy a típus nem jött be nekem. Fékcsövet(az is braking) végül a parillától rendeltem. Ők tudnak neked adaptert is adni, hogy a gyári féknyergeddel tudd használni a túlméretes tárcsát, ha jól emlékszem 12eFt körüli áron.
Nekem egy GoldFren Oversize tárcsával volt gondom és mikor itt rákérdeztem a tapasztalatokra, sokan panaszkodtak.
A probléma az volt, hogy 20 óra alatt megevett egy garnitúra szinter Lucas fékbetétet és közben a tárcsa is érdekesen kopott. A napokban érkezik a Braking tárcsám, nagyon fogom figyelni a kopását, mert nem vagyok meggyőződve afelől, hogy tárcsa volt a ludas.
pont ilyen méretű kombót kaptam Karácsonyra
picit nekem is szűk de csak derékban.Hossza,lábamon jó,csak a Karácsonyi hájat kell leadni és jó lesz teljesen
Nem hittem volna, hogy másnak is lehet XS feje rajtam kívül. Bár az új sitykámat kicsit tágítani kell még, naná, hogy próba nélkül vettem. Mint mindent...
vettem mindent! de egy szettet igen el kell adni,mert a "fogyókúra" nem hozott eredményt szal lehet lesz eladó 32-s nadrágom+L-es mez hozzá! majd kitalálom mi lesz vele
A probléma az volt, hogy 20 óra alatt megevett egy garnitúra szinter Lucas fékbetétet és közben a tárcsa is érdekesen kopott. A napokban érkezik a Braking tárcsám, nagyon fogom figyelni a kopását, mert nem vagyok meggyőződve afelől, hogy tárcsa volt a ludas.
picit nekem is szűk de csak derékban.Hossza,lábamon jó,csak a Karácsonyi hájat kell leadni és jó lesz teljesen
ansporter_t3_ujsagosbode-4424993
isteni szöveg.Bekaki
miféle páncél?kaptad?
és Te miért hirdeted a retro cuccokat?
mit csináljak ha ilyen kicsi a fejem/unk.