jah van egy öhlinsem!
de minek?
Csabi eladta reggel a 08as crf-et...ezért nem is tudott jönni velem,pedig ő benne bíztam! na mindegy az üzlet az üzlet!
jövőhéten is megyek,mert rendbe lesz téve a gép! most ott van Csabibál...
köszi
ne aggódj,rátapadok a hátadra...remélem
Levi még nem is volt az RMZvel úgyhogy nem vitás hogy menni kéne,de hát most meghalt egy disznó,jövő héten dolgozok,aztán Levi is megy síelni,de ha olyan az idő én megyek.
Nálad mi a helyzet?Levi mondott valami telót
hát igen itt valójában az első keréken fordulok és a hátsót a lendület emelhette ki... , csak a képen néz ki úgy mintha...
a második kép meg valami fosóshop-os buherkodás lehet...
amugy ha alapokat akarsz megtanulni arra jo egy EC bajnokság, nem nehezek a helyszinek a 3. osztály 1 orát megy csak, és ott garantáltan sokat fogsz tanulni verseny közben...
Miskolc, Kazincbarcika környékén is vannak jo helyek,az sincs neked tul messze, vannak ott is endurosok böven, ha segitség kell szolj össze hozlak ottaniakkal.
Hogy, hogy eladta?
Van kinézve valami?
és mit vesz?mikor?
Ha indul a szezon elkérem a kapcsolatot.
de minek?
Csabi eladta reggel a 08as crf-et...ezért nem is tudott jönni velem,pedig ő benne bíztam! na mindegy az üzlet az üzlet!
jövőhéten is megyek,mert rendbe lesz téve a gép! most ott van Csabibál...
Teljesen jó állapotban van hajlott kora ellenére.sima régi könyv szaga van
ne aggódj,rátapadok a hátadra...remélem
Levi még nem is volt az RMZvel úgyhogy nem vitás hogy menni kéne,de hát most meghalt egy disznó,jövő héten dolgozok,aztán Levi is megy síelni,de ha olyan az idő én megyek.
Nálad mi a helyzet?Levi mondott valami telót
tessék olvasgatni,mert le vagytok maradva Levivel! én ma is köpettem! egyedül! de jó volt!
na ha lesz teremcross dedikáltatom az Öreggel,az az idő azért tiszteletre méltó.Szerintem
a második kép meg valami fosóshop-os buherkodás lehet...
Kemének jobbulást!
semmi sztoooori
sok sikert .
Egyenlőre az alapokat kellene megtanulni valahol, mert csak túlvállalnám magam egy erdélyi menettel.
Nyíregyháza. -nem kifejezetten hegyes környék:-(