Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

AMA SX Anaheim 1 torrent a supercross-ban. töltsétek.
Öö aÖ
Tegnap este 5-kor még nem akarta eladni.

Hogy, hogy eladta?

Van kinézve valami?
milyen öhlincs?honnan?
és mit vesz?mikor?
Ok. Köszi.

Ha indul a szezon elkérem a kapcsolatot.
jah van egy öhlinsem!
de minek?
Csabi eladta reggel a 08as crf-et...ezért nem is tudott jönni velem,pedig ő benne bíztam! na mindegy az üzlet az üzlet!
jövőhéten is megyek,mert rendbe lesz téve a gép! most ott van Csabibál...
Milyen sztorit akarsz?
köszi
Teljesen jó állapotban van hajlott kora ellenére.sima régi könyv szaga van
köszi
ne aggódj,rátapadok a hátadra...remélem
Levi még nem is volt az RMZvel úgyhogy nem vitás hogy menni kéne,de hát most meghalt egy disznó,jövő héten dolgozok,aztán Levi is megy síelni,de ha olyan az idő én megyek.
Nálad mi a helyzet?Levi mondott valami telót
azt megköszönöm,ha meg bírnád keresni,mert csinálgatnám még tavasz előtt a kis Csúfot és átnyálaznám előtte
Gratulálok Isten éltessen még vagy 100-at Ja,reggeltesd vele,enyim má nagyon porszagú Az nem?
jah igen! boldog névnapot!
tessék olvasgatni,mert le vagytok maradva Levivel! én ma is köpettem! egyedül! de jó volt!
én most is nagyon örülök bár 25 vagyok
na ha lesz teremcross dedikáltatom az Öreggel,az az idő azért tiszteletre méltó.Szerintem
Ezt én is megkaptam a 16.-ra Hogy örültem akkor Könyvet nem kerestem még,de nincs elfelejtve
természetesen ismerem,de vágytam egy eredetire
ezt nézzétek mit kaptam névnapomra a szemem fényétől
Na és ez, milyen figura volt?
hát igen itt valójában az első keréken fordulok és a hátsót a lendület emelhette ki... , csak a képen néz ki úgy mintha...
a második kép meg valami fosóshop-os buherkodás lehet...

Kemének jobbulást!
helo beloooooooo csak nem a macskát basztatod
semmi sztoooori
amugy ha alapokat akarsz megtanulni arra jo egy EC bajnokság, nem nehezek a helyszinek a 3. osztály 1 orát megy csak, és ott garantáltan sokat fogsz tanulni verseny közben...

sok sikert .
Miskolc, Kazincbarcika környékén is vannak jo helyek,az sincs neked tul messze, vannak ott is endurosok böven, ha segitség kell szolj össze hozlak ottaniakkal.
Ácsingózom is ilyen helyekre.

Egyenlőre az alapokat kellene megtanulni valahol, mert csak túlvállalnám magam egy erdélyi menettel.
viszont neked jo közel van Nagyvárad, és ott a tuloldalon a király hágo meg a Bihar , Vlagyesza 1850 méter nagyon komoly helyek vannak ott..
Köszi a segítséget.

Nyíregyháza. -nem kifejezetten hegyes környék:-(