sajnos még nincs saját tapasztalatom, de a 2010-es RBR-en motoroztam a tavalyi román enduro bajnokal két napig, és neki az van elöl-hátul, azt mondta nagyon bevált a holmi, pedig van otthon vagy 5-6 db bib mousse-ja , van benne uj is de többet nem fogja őket használni...
én ugy gondoltam előre még idén meghagyom a mousset , hátra meg veszek tubblist a változtathato nyomás miatt.
Mindent nem tudhatok én sem. Sajna fogalmam sincs hogy hogy kell azzal csinálni, és még nincs is letöltve az a program a telóra. Most a youtube-ra próbálom tölteni fel, de baromi lassan megy...
Már itthon is vagyunk . Jót motoroztunk egykét helyen még havas a pálya, de nem vészes . Sikerült kétszer elborulnom, Kakukk is zakózott egyet. Majd később lesz videó is, csak még össze kell vágni.
30 perc az unioba hogy hogy ilyen lasuuuuuuuu
helyi anyaggal golgozol..
dolgozni
sajnos még nincs saját tapasztalatom, de a 2010-es RBR-en motoroztam a tavalyi román enduro bajnokal két napig, és neki az van elöl-hátul, azt mondta nagyon bevált a holmi, pedig van otthon vagy 5-6 db bib mousse-ja , van benne uj is de többet nem fogja őket használni...
én ugy gondoltam előre még idén meghagyom a mousset , hátra meg veszek tubblist a változtathato nyomás miatt.
Kentük neki mint az állat, 3as tiltáson járt a motor egész nap
jó haverok , jó idö ,jó menet
várjuk a közvetitést ,
jó mocizást bélám!
A tubliss belsőről van gyakorlati tapasztalat-hallomás?
Éri a pénzét a szerkezet?