Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amugy te merre felé laksz?
ahogy egy igen kedves hölgy ismerősőm szokta mondani, nem baj ha hosszu csak vastag legyen..
jahh és amit elfelejtettem a vastag belsővel azért tudsz defektet kapni, tubliss-el nem, max tüskétöl de arra annyi az esély hogy szinte semmi..
Ok. Köszi.

Egyenlőre-sajnos-nem extrémezek.

Amúgy belsőből melyik a konyhafőnök ajánlata?
ha még csak most kezded akkor elég a vastag belső , olyat kapsz már 3-3500 ft-ért,
ugy használjuk hogy 2 db elfordulás gátlo van benne l, egyik a szelep mellett a másik vele szemben,mindkettő jo minőségü, a gyári KTM-es az jo. és akkor lehet használni ha szükséges laposan is 0,5-0,6-al,

a tübliss előnye a nagyon extrém terepen jön ki nagyon sziklás patakos felfelében, vagy kijárt szétrugott gyökeres felfelében mert simán birja a 0,3-at és felmegy mindenhol mint egy lánctalp ugy terül a gumi..

a mousse fix 0,8-bárja sok románban,
Szerintem ez leginkább attól függ hogy mennyit, hogyan és hol motorozol.

Homokosba pl. teljesen jól el lehet lenni az erősített belsővel is, leengeded jó laposra azt' annyi...ha nem mész bele valami szögbe akkor éveket kibír.

Sziklásba viszont érdemes lehet a tubliss, mert ott ha a normál belsőt leengeded, kicsípik a kövek...ha keményre hagyod, akkor meg nem fog a gumi + még pattogsz is mint kecskeszar a deszkán (bár azt pontosan nem tudom hogy csinálja, városi gyerek vagyok ).
heeeee Kakukk mester jó féle jó áron mi a véleményed ?
no problem, akkor hétvégén beszélünk
Még egy kérdés Ronis vagy aki ismeri-hallott a tubliss-ról.

Elhatároztam, hogy felcsapok endurósnak

Egyenlőre megteszi egy erősebb gumibelső (gondolom 5000 ft körül), vagy megéri beruházni egy tublissra (100 dollár)?

Van közöttük ennyi különbség szerinted?
hali,a hét vége felé lesz csak lóvém.de nem kérem hogy tedd el,ha meglesz akkor oké,ha valakinek kell add el! azért nem hívtalak vissza mert nem írta ki a neved!
Jobbulást Keme!

A műanyagos számát akiről beszéltünk a múltkor, légyszi küld át fb-on.
hali,
hivtalak a sárga szett miatt!
Köszönöm.
Kösszkössz...Béla, neked is. Na, megyek, megint lezuhanyzok, mert tocsogok megint. Lassan elfogy a tiszta ruhám
Akkor pihenés, és jobbulást!
Jobbulást!
tudom, megettem egy felet, de öklendezni kezdtem attól is
ez nagyon zsuke és a többi?
Nekem sokat segít a citrom ilyenkor. Egyél meg kettőt póker arcal, reggelre tutkó jobban leszel.
több enduros srácnak is hoztam már. oda vannak érte. elvileg jó cucc.
Hát persze.
Ő tényleg komolyan vette edzőbá tanácsát és feltette a kormányra az ív felőli lábát
Kösz a képeket! Kanyarodos nincs? Tolhatnál még párat.
hoppá, már 2.szor hagyom el
Majd megyünk még úgy is edzeni, elhozod majd nekem? köszi
Jóbbulást!