egy kerdes...ugy hallottam hogyha bent lesz az új dugó meg minden össze lesz rakva frankón és menni is fog (álom) akkor a bejáratás az 5000KM ?nekem kicsit soknak tűnik...bár még sosem járattam be egy motort sem.csak kérdem.szerintetek is ennyi?
jaja...csak egyvalamit felejtettél ki a listárol...talán ezzel kellet volna kezdeni..."pénz".mivel nem vagyok egy valami gazdag gyerek meg nalam is ugy van hogy csak en dijazom a csaladban a motorozast ezert sajat penzböl tartom fent.most meg nincs melom se hál istennek.marha jó.úgy frankón összejött minden..fel teheti akarki a kerdest ha nincs penzem akkor miert a motorozas a hobbym? hiszen ez nem olcso hobby...erre a kerdeser nem valaszolok ha nem baj.szerintem itt mindenki tudja hogy milyen erzes felülni a vasra és érezni a paripákat...ennyi.
itt vannak a kepek
az 1. képen lehet látni azt a kis kitört részt amit még ugy fotoztam le hogy a hengerben volt.ott nem nagyon lehetett latni.talan itt most jobban szemugyre lehet venni
a 2. kepen meg lehet latni hogy az also gyürüböl egy kis darab beszorult oda a helyére.hát az már ott marad....lehet emiatt nem volt kompresszió a motorban?....
Erőt .Volna ismét egy motor ami eladó.Atom sógorom rászánta magát az évjárat frissítésre és megválik régi vasától.Yamaha YZ250R "97".A télen full felújításon esett át/futómű,blokk,fékek stb/ azóta kb 25 órát ment. Az ára nem kevés,de megéri.A Schüll-ék gépét is érdemes megnézni,nem egy hulladék.Ha valakit érdekel a szóban forgó motor írjon vagy hívja a 06 70 381 80 18-at és keresse Atomot.Mára ennyi,szevasztok.
videók között Németh Kornél címmel.
Különben fenntvan az Aljas kúszóbab oldalán is, ugyanis ez az ő videóklippjük.
A szám címe:
Aljas kúszóbab - Itt az én időm
bugic
na most én se felejtettem ki, modnjuk nekem föl se tünt hoyg kihagytad az s betüt, mert nagyon sokan hapi nak hivnak a haveri körben.
az biztos hoyg 1 éve nem velem beszéltetek, mert én nyár ota vok csak a kátéemben .
amúgy én vágom ki vagy, ott votam mikor vitted e motorodat. csak ép vmi másikat csináltam.
MAjd a melóba kinyomtatom!!!!!!!!!!!!!!
Az XR-t meg az YZ-t szecsu-ék árulják csak ismeremem őket ezért említettem meg ezeket is.
MYTH600XL:
pink motors uj dugo, meg kell furni, és lehet öszerakni.
az 1. képen lehet látni azt a kis kitört részt amit még ugy fotoztam le hogy a hengerben volt.ott nem nagyon lehetett latni.talan itt most jobban szemugyre lehet venni
a 2. kepen meg lehet latni hogy az also gyürüböl egy kis darab beszorult oda a helyére.hát az már ott marad....lehet emiatt nem volt kompresszió a motorban?....
Érdemes megvenni.
Összegezve:
XR400, YZ250, DR350 eladó, mind3 tuti vétel, nem "zsákbamacska".
F 9 10 11
G 9 10 11
Később felrakhatnád!!!!!!
F 7 8
g 7 8
KÖSZII!!!!!!!
Különben fenntvan az Aljas kúszóbab oldalán is, ugyanis ez az ő videóklippjük.
A szám címe:
Aljas kúszóbab - Itt az én időm
Különben a szám letölthető a motocross.vasarhely.hu-ról is:
INNEN
na most én se felejtettem ki, modnjuk nekem föl se tünt hoyg kihagytad az s betüt, mert nagyon sokan hapi nak hivnak a haveri körben.
az biztos hoyg 1 éve nem velem beszéltetek, mert én nyár ota vok csak a kátéemben .
amúgy én vágom ki vagy, ott votam mikor vitted e motorodat. csak ép vmi másikat csináltam.