Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkormeg kár róla beszélni!
Akkor most azt döntsed el hogy hány CCM legyen?
szerintem elöbb motort vegyél tudod a quad nagyon buli de annak nem 60-120e az éves fenttartása hanem a többszöröse.........ürsiklo projekted hogy áll élég határozott vagy már bocsi....
viszatérve quadra biztos nincs pénzem!!
akkor az már biztos hogy terepmotor a kiválasztott, ja nem még lehet quad is...
vagy most mi van?
Szerintem vegyen biciklit, annál nincs jobb , 300ból már egész pofás kis cc biciklit lehetne venni
anyit már eldöntöttem h terep mindenkép:) és auto még mesze van!biciklim az van!rolerem volt..elektromos roller nemkell:)
ja nem...fönt vannak mostmár látom
10 már fönt van
MÉg 1.5 van hátra azt várd már meg kb fél óra, bocs de gyorsabban nem megy, 3 gép van és mindenki netezik, még én is, pl: most.
holnap azlesz,akármilyen szar idő is lesz.....
vagyis nem tudsz dönteni hogy quad auto motor bicikli roller vagy elektromos roller legyen?
Elöszöris döntsed el hogy ezek közül mit akarsz! Aztán azt hogy terep vagy utca, aztán azt hogy hány ccm, aztán az ütemek számát!
4...
daniiiiiiiiiii miÉrt csak ! videÓ van fÖnt?
én nagyon sok mindent szeretnék
quadot akarsz?
ehh itt vok, még egy ideig, oszt utánna meek gonduzű pizzázni.
mert?csak kérdeztem!
dehogynem...az már holtpont volt,az más kérdés h nem tudtam megtartani meg kár h befulladt...de már csak azért sem szedem szét majd hozzálövöm a rezóhoz!
Hm, ilyenre nem emlékszem, biztos álmodtad
Felülnézet(ott vagyunk csak nem találtam meg a jobb változatot:D):
de nehezen megy
jó de ugye töltögeted föl a dolgokat? az a vidi kell ahol meg volt a holtpont
Ja ma volt öltöny próba, mintha a keresztapából léptünk volna elő , nagyon komoly lett.
------------- KISHAPSI............ ha itt vagy jelezz pls. akarok veled beszélni msn-en
Érettségi? Viccelsz? Egész jól állok, csak töriből és közgázból kapok figyelmeztetőt, meg vizuális kultúrából mert nincs jegyem.
Selejtezés után 12, de ezeknek a többségén sem sikrült túl jól, na majd gyakorolsz.
hát igen nem ártana...én is fáztam meg a motor is meg a gumik is,sajna idén már nem nagyon lesz motorozós idő