szal aszondod h én is eltudnám vezetni?és anyira durva mint egy ktm 125ös exc? mért az 525össel mi a baj?:D egyik ismerösömnek van ilyenje!!na keresek akor valami szép mocit ha találtam akor belinkelem és mondjatok rola pár dologot ok?köszi
A DRZ 400-as jóindulatú motor. Nézz utána tesztekben. Pár napja (hete) én is sokat filóztam , hogy mit is vegyek majd (krossz vagy enduro), és az enduro -azon belül a DRZ 400 E- mellett döntöttem. A krosszgépek szervízigényesek, míg egy DRZ-t megveszel és alig kell rá költeni. Nagyon megbízható. Ha veszel egy DRZ 400 S-t, az 45 LE (az E 51 LE)... súly/lóerő arány kb ugyanaz, mint a 125 EXC...ráadásul a 2T-t biztos, hogy nehezebben kezelnéd. Próbáld ki mindkettőt, és meglátod.
Én nem vagyok okos a témával, csak azt ismétlem, amit nekem mondtak.
(Ja, az 525 KTM-et poénból írtam, eszedbe ne jusson! )
jo mondjuk azért ah elnézem neked van egy kis tapasztalatod .... szal..ugy csak másabb picit ilyen mocira ülni!! én ilyet nem tehetnék meg h kezdo endurozásra 400,vagy 525ös mocit vegyek..mert kicsit nagyon nagy falat lenne:P
az szép!:) és van rá jogsid meg ienek? mondjuk pont azt néztem h néhol egy sokkal nagyobb moci (ccm-re nagyobb) van hogy olcsobb ...csak nemtom én egy 400astol már félnék kicsit!!:P
oké.köszi.amúgyszétkaptam a hengert meg stb.sokkolt egy kicsit ahogyan a dugó kinéz.meg a forgattyusház is sérült szerintem. szóval az egyik fala.ahol a hajtókar elhalad. lehet hogy a letört gyürü darab oda ment és karcolt ott egy kicsit?nem tudom.mert a dugo tetejét is megszaggatta egy kicsit.azért mig meg nem nézem azt a gyürü darabot a forgattyushazban addig nem rakom össze.mondjuk még a dugo sincs meg.szerintem idén már nem islesz.pénzhiány.majd meglátjuk.este feleteszek majd fel képeket.mert akkor leszek otthon meg akkor szépen meg lesz tisztitva a dugo is.hátha valakit érdekel.
A teremcross jegyekt elővételben olyan 200ft tal olcsóbban a buszacsa földszintjén lehet megvásárolni.Tavaly a diák 800ft volt, ami elég baráti ár a debreceni 3-4ezer forintokhoz képest. A hangulat is merőben más itt, 3ezer dühöngő, fanatikus néző szurkol a fiuknak.A méltán híres B középről nem is beszélve.Aki teheti jöjjön le egy napra is akár, mert tényleg jó buli.A vonat pestről ide 950ft(személyvonattal,diákkal), szóval egy 4-5ezer forintos mulatság, de megéri mindenképpen szerintem.Mondjuk én könnyen beszélek mint nyíregyházi
Én nem vagyok okos a témával, csak azt ismétlem, amit nekem mondtak.
(Ja, az 525 KTM-et poénból írtam, eszedbe ne jusson! )
valaki ezt szerezzá már meg és mondja meg h honnan lehet letölteni
Bar to Bar 2006 DVD 2 Disc Set
de most épp nem kell vevő mert meg van oldva elvileg
cserélek és ráfizetek egy másik mocira
Kérdésem még hogy egy ilyen szettben mi található? csak a dugó meg a gyűrű?
Ma jó időnek néz ki,aki megy Jó mocizást!!!!!!!!!!!!
Én tegnap is voltam,zsir volt az idő.