Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

www.hasznaltauto.hu/kereso1.au... meg mondjuk ez a moci egyszinten van a drz 400al??
holnap van
szal aszondod h én is eltudnám vezetni?és anyira durva mint egy ktm 125ös exc? mért az 525össel mi a baj?:D egyik ismerösömnek van ilyenje!!na keresek akor valami szép mocit ha találtam akor belinkelem és mondjatok rola pár dologot ok?köszi
A DRZ 400-as jóindulatú motor. Nézz utána tesztekben. Pár napja (hete) én is sokat filóztam , hogy mit is vegyek majd (krossz vagy enduro), és az enduro -azon belül a DRZ 400 E- mellett döntöttem. A krosszgépek szervízigényesek, míg egy DRZ-t megveszel és alig kell rá költeni. Nagyon megbízható. Ha veszel egy DRZ 400 S-t, az 45 LE (az E 51 LE)... súly/lóerő arány kb ugyanaz, mint a 125 EXC...ráadásul a 2T-t biztos, hogy nehezebben kezelnéd. Próbáld ki mindkettőt, és meglátod.

Én nem vagyok okos a témával, csak azt ismétlem, amit nekem mondtak.

(Ja, az 525 KTM-et poénból írtam, eszedbe ne jusson! )
Edy ha tudsz árat a dugóra akkor szólj!! Én is valszeg a pinktől veszem. mertha leelseik a hó akkor szétkapom a dt és elviszem generálozni.
jo mondjuk azért ah elnézem neked van egy kis tapasztalatod .... szal..ugy csak másabb picit ilyen mocira ülni!! én ilyet nem tehetnék meg h kezdo endurozásra 400,vagy 525ös mocit vegyek..mert kicsit nagyon nagy falat lenne:P
jo mondjuk nem is egyárba de akor is kevés különbséggel
az szép!:) és van rá jogsid meg ienek? mondjuk pont azt néztem h néhol egy sokkal nagyobb moci (ccm-re nagyobb) van hogy olcsobb ...csak nemtom én egy 400astol már félnék kicsit!!:P
Vegyél DRZ 400-at! Én tutira azt fogok venni kezdő endurosként (vagy EXC 525... )...
oké.köszi.amúgyszétkaptam a hengert meg stb.sokkolt egy kicsit ahogyan a dugó kinéz.meg a forgattyusház is sérült szerintem. szóval az egyik fala.ahol a hajtókar elhalad. lehet hogy a letört gyürü darab oda ment és karcolt ott egy kicsit?nem tudom.mert a dugo tetejét is megszaggatta egy kicsit.azért mig meg nem nézem azt a gyürü darabot a forgattyushazban addig nem rakom össze.mondjuk még a dugo sincs meg.szerintem idén már nem islesz.pénzhiány.majd meglátjuk.este feleteszek majd fel képeket.mert akkor leszek otthon meg akkor szépen meg lesz tisztitva a dugo is.hátha valakit érdekel.
kb 20-22eFT
üdv!

valaki ezt szerezzá már meg és mondja meg h honnan lehet letölteni
Bar to Bar 2006 DVD 2 Disc Set

ja megvan
de most épp nem kell vevő mert meg van oldva elvileg
cserélek és ráfizetek egy másik mocira
köszi szépen.és ez árban kb mennyi?mert az oldalon nem találtam árat.
prox szett- dugo/gyürü/csapszeg... felsö tügörgöt külön kell venni(kb 2eFt)...pl itt tudsz venni www.pinkmotors.hu
Helótok!!
helosztok!! ez a motor jo árba van?? www.hasznaltauto.hu/kereso1.au... mert ha már enduro akor én valami ilyesmire gondoltam!!
Sziasztok.Tudnátok mondani jó minőségű és megbizható dugó márkákat?
Kérdésem még hogy egy ilyen szettben mi található? csak a dugó meg a gyűrű?
Szép napot srácok!
Keselyu megvan még faisst mocija.Csak én ugy tudom még nincs kész egészen.
De jó ez az infó óra
Jó reggelt!!!!!!!

Ma jó időnek néz ki,aki megy Jó mocizást!!!!!!!!!!!!
Én tegnap is voltam,zsir volt az idő.
Faisst megvan még az YZd? Lehet tudok egy vevőt....
A teremcross jegyekt elővételben olyan 200ft tal olcsóbban a buszacsa földszintjén lehet megvásárolni.Tavaly a diák 800ft volt, ami elég baráti ár a debreceni 3-4ezer forintokhoz képest. A hangulat is merőben más itt, 3ezer dühöngő, fanatikus néző szurkol a fiuknak.A méltán híres B középről nem is beszélve.Aki teheti jöjjön le egy napra is akár, mert tényleg jó buli.A vonat pestről ide 950ft(személyvonattal,diákkal), szóval egy 4-5ezer forintos mulatság, de megéri mindenképpen szerintem.Mondjuk én könnyen beszélek mint nyíregyházi