Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az mx5-öst hol lehet kapni és kb mennyibe kerül nem tudjátok??
mindenki jön ezzel, h mennyire szervíz igényes a 125 2t. marhaság. ha kifogsz vmi szar motort mindegy, h 4t, vagy 2t. olaj kell bele(motor, váltó) semmi más. ha hobbyzol nem is kell évente dugót cserélned se.
Itt vannaka DR350 SHC képek.
Sajna itt-ott homályosak mert gyengék voltak a fényviszonyok.
Nekem diadora mx3 van, és nagyon jó kis csizma!!!!!!! tudom ajánlani!!
hello!
ma végre tudtam egy jót mororozni már vagy 3 napja nemmentem, fasza volt találtam egy jókis kanyargós helyet az erdőben! szóval zsírvolt!
Hello

Nem tudtok valamit mondani a diadora mx3-as csizmáról?
Gas Gas FSE 450-ről valami vélemény? Ja, és a Husabergek mennyire megbízhatóak?
milyen robi?
na mindegy amugy én leirtam h kicsit több tapasztalattal rendelkezik Féreg..szal azért csodálkoztam meg h drz 400at ajánl na mindegy..amugy a legelején ugyvolt h exc-t veszek és most ugyanott tartok vagyis mégcsak elméletbe h valszeg azlesz..vagy az exc 125,vagy egy 250es 4ütemü..mert ezek sztem eröileg ugyanott járnak és az áruk is megegyezik!! szal a 2 közt kell döntenem:) CsAk venné már meg valaki a robogóm
szúnyogpöcs hát igen simán el lehet verni a 400-450 es dögöket egy 125 össel
áááá....lopnak itt mindent
Nem ,de kezdésnek ennek a srácnak robogó után tökéletes választás.
Amúgy meg én is DRZ t vennék, csak hát nincsen geppa.. De szvsz neked is jó választás a Suzu.
Ez célzás volt?
Teljesen jó motornak nézem azt az EXC-t, vedd meg ha futja rá.
Kezdésnek hidd el, bőven elég lesz, nemkülönben ha nagyon komolyan tudsz majd rajta menni, akkor hidd elég sok meglepetést fogsz okozni a kis szunyogpöcsöddel a nagyképű 400-450esek körében is
mentem kajolni
az más de ha jól látom neked már volt egy r6 od
az teljesen más ha valaki így vesz endurot mint te, vagy úgy hogy 0 gyakorlata van erősebb motorokkal.
robogó az robogó NEM motor
Felejtsd el a DRZ-t! Bocs, hogy megemlítettem.
Az, hogy kezesebb, mint a 125 2T nem igaz, de talán könnyebben motorozható. Viszont erősebb.
Neked jó lesz az EXC 125!

Én még nem mentem ilyen gépekkel, gyakorlatilag ugyanabban a cípőben járok, mint Te. Gondolkodtam án is 125 2T-n, de a fenntartási költségek, szervízigény miatt inkább egy 400-as endurot veszek majd.

De Te 16 évesen ne ülj rá egy nagy endurora. Jó az az EXC tanulni.
Szia szabi, volt erre felének egy srác, aki simson után ült át egy ktm exc 400-ra(kb.:1hónapja vette), azóta kétszer fikázott vele rendesen, másodjára eltörte az alkarját előtte meg a lábát zúzta szét, szóval érdemes meggondolni hogy ,mit veszel, de te tudod. szerintem egy drz, vagy egy wr.... megeszi az embert, ha simson után ül át.
16vok..és még cska robogom volt
én ártem és irtam is kicsivel lejebb h nem mernék felülni egy nagy gépre pl drz 400..és it jöt egy olyan válasz h a drz 400as kezesebb mint a 125ös cross gépek..aszeM!
Ez a két motor komolyabb, mint a DRZ. Nem kezdőknek való, és szervízigényesebbek is.

Hány éves vagy? Ez lenne az első motorod? Ha nem motoroztál még, akkor tényleg jobb a 125...
ez a wr kurvajó áron van. én ennyiért megvenném azt tuti.
figy azt csinál amit akar... drz ket lopják .. nagyon is. Szal érdemes beruházni valami komoly abus lakatra is.
Szabi, ne viccelj, ne akard magad kinyirni, kezdésnek elég lesz a 125 2T, de ha van pénzed lehet télleg jobb egy 250es 4T dönts belátásod szerint, de nagyobbat én nem ajánlanék...
Ha magamból indulok ki, akkor ha lenne egy jó erős gépem akkor kb 4nap után ugyse birnám ki, megkéne néznem hogy mit is tud valójában, és lehet hogy annak nem lenne szép vége!