Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐssssssssssssszzzzzzzzzzziiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!! !!!!

kirÁly vagy!!!!!!!!!!!!!!siki
Nekem meg a3ik fogazott le,húzhatom szét a blokkot.
Cash meg nincs a fogaskerekekre,minden más fontosabb.
Az élet elég drága,meg van egy fiam még pelenkás.Heti 4000ft !!!!Plusz kaja meg nekünk is.
Havi törlesztők, stb.

Nem egyedül állsz szarul,ha több péz lenne hobbira biztos nekem is egy fullos bringám lenne!!!!!!!
Régen jobban ment,akkor még nem volt család,"bátrabb"volt az ember!
Most hamar kapsz pár évet a nyakadba,ha kicsit jobban szeretnél élni!!!
DE majd lesz valahogy!!!!!!!!!!!!!!!!!

EZ EGY ÉLETÉRZÉS,MEGTAPASZTALOD NEM SZABADULSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Már 11 éves korom óta húzom a gázt,mindegy mi van alattam csak mennyen!!!!!!!!!!!
Már minden bringát kpróbáltam,pár barátom speed motoros elment,akikkel eggyütt nőtünk fel.
Sokmindent megéltünk,és még megfogunk!!! "REMÉLEM"
Már nem kockáztatok!
Ahogy a fiam nézem ő is szereti a gépeket,nyomni fogja 1000 rel,csak győzzem szponzorálni!!!
amugy csak anyit erröl a videorol ami benne megy zene az az aljas kuszobab mint ah kiisvan irva meg minden..de az a zene nem rok hanem punk ,punk-pop zene!!
ez tök így van a motorok körül tudok kikapcsolni egyedül! csak senki nem érti...
sutyi add meg az msn cimed
oks
köszi.külön élnek a szüleim...de ez most mellékes.karira sem lesz dugo.tul draga.majd elmegyek melozni.csak talaljak valamit.amugy valamiert azota nagyon megszerettem ezt a motort amiota igy szetkaptam es szerelgetem kint a garazsban.valahogy nagyon jo erzessel tolt el.megnyugtat.tisztara ki tudok kapcsolni.sehol mashol nem vagyok erre kepes...erdekes.megfogott ebben valami.jo dolog.
KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓ!!!!
ÚJRA FENT VANNAK A TÉRKÉPEK!!!
svmedia.hu/katonai/katonai.htm
!!!!!!!!!!!!!!!! !!
majd megbeszéljük ha sikerül eladni az rxet...nefélj megtunánk alkudni ha arra kerülne a sor
jön a karácsony... aput anyut nagymutert meg lehet pumpolni
szurkolunk
úgy hogy nincs más lehetőségem...max bankot rabolok.
Ádi köszi a segitséget.meg nektek is itt a forumon!.
pfff. hogy fogod kibírni?
hát nekem más szerencsétlensége nem vigasz...te legalább már viszed...nekem még arra is várni kell.ebből max március vagy áprilisban lesz valami...addigra lesz cash...
jelentem motorozom és rocker vagyok. de igénytelenül azé nem öltözöm...
hát Endy kár hogy tönkrement. de ezkszerint jól tippeltem. ha kell még vmilyen segítség szólj msn en. Vígasztaljon: én is most viszem fúratni a dt t.

az rx eladásához sok szerencsét az irányár pedig 350
szo sincs 300 ról
ez a járatás most azt jelenti hogy alacsony fordulatszámon kell tartani a motort vagy azt hogy nem szabad nagy sebességgel menni vele? szal mit tom én max 60 al? amugy nekem nem jó a power és csak 5000 res fordulat felett kezd el húzni a bluedragon.
oks, ha eladom az rxet esetleg elmegyek megnézni ha még meglesz monnyuk 300as irányáron
2 tank ertem.az jutott eszembe hogy a benzinhez ameddig most jaratos adjak egy kis olajat?csak hogy a kenes jobb legyen?mert ugye az olaj ahogy külön megy neki.ahogyan huzom a gázt ugy adagolja az olajat is magának egy bowdennel..
sutyi ez neked szolt
beszéltem vele de azt monta h nem lesz belőle semmi mert igazából pénz kéne nem moci és kitudja meddig kéne árulgatnom az rx et
szal ha moci érdekelne akkor add el mihamarabb 340 ért vagy amennyiért akarod és gyere a cr ért 350es irányáron
2 takot elég elmotorozni ovatosan vele, jo olajal, és akkor lég az járatásnak.
amúyg meg aszem nem nekem kell ecsetelned mien az mikor az embernek nics pénze.
a tavyli huzásom 1 milios tartozást csinált, még midnig azt törlesztem, közben fönn kell tartanom magam is.
Nincs mit! javascript:smile(document.frmmsg.body,"01");document.frmmsg.b ody.focus()
Az van rajta amire gondoltál?
nah akk jóra gondoltunk,h gyűrű törés van...
nekem is volt ien a simsonba,új gyűrű,még ment vele
csak aztánmegragasztottam,meg széttört a főtengely csapágy,aztán újítani kellett.de mgvan a dugó,eltaktam