Nekem meg a3ik fogazott le,húzhatom szét a blokkot.
Cash meg nincs a fogaskerekekre,minden más fontosabb.
Az élet elég drága,meg van egy fiam még pelenkás.Heti 4000ft !!!!Plusz kaja meg nekünk is.
Havi törlesztők, stb.
Nem egyedül állsz szarul,ha több péz lenne hobbira biztos nekem is egy fullos bringám lenne!!!!!!!
Régen jobban ment,akkor még nem volt család,"bátrabb"volt az ember!
Most hamar kapsz pár évet a nyakadba,ha kicsit jobban szeretnél élni!!!
DE majd lesz valahogy!!!!!!!!!!!!!!!!!
EZ EGY ÉLETÉRZÉS,MEGTAPASZTALOD NEM SZABADULSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Már 11 éves korom óta húzom a gázt,mindegy mi van alattam csak mennyen!!!!!!!!!!!
Már minden bringát kpróbáltam,pár barátom speed motoros elment,akikkel eggyütt nőtünk fel.
Sokmindent megéltünk,és még megfogunk!!! "REMÉLEM"
Már nem kockáztatok!
Ahogy a fiam nézem ő is szereti a gépeket,nyomni fogja 1000 rel,csak győzzem szponzorálni!!!
amugy csak anyit erröl a videorol ami benne megy zene az az aljas kuszobab mint ah kiisvan irva meg minden..de az a zene nem rok hanem punk ,punk-pop zene!!
köszi.külön élnek a szüleim...de ez most mellékes.karira sem lesz dugo.tul draga.majd elmegyek melozni.csak talaljak valamit.amugy valamiert azota nagyon megszerettem ezt a motort amiota igy szetkaptam es szerelgetem kint a garazsban.valahogy nagyon jo erzessel tolt el.megnyugtat.tisztara ki tudok kapcsolni.sehol mashol nem vagyok erre kepes...erdekes.megfogott ebben valami.jo dolog.
hát nekem más szerencsétlensége nem vigasz...te legalább már viszed...nekem még arra is várni kell.ebből max március vagy áprilisban lesz valami...addigra lesz cash...
ez a járatás most azt jelenti hogy alacsony fordulatszámon kell tartani a motort vagy azt hogy nem szabad nagy sebességgel menni vele? szal mit tom én max 60 al? amugy nekem nem jó a power és csak 5000 res fordulat felett kezd el húzni a bluedragon.
2 tank ertem.az jutott eszembe hogy a benzinhez ameddig most jaratos adjak egy kis olajat?csak hogy a kenes jobb legyen?mert ugye az olaj ahogy külön megy neki.ahogyan huzom a gázt ugy adagolja az olajat is magának egy bowdennel..
beszéltem vele de azt monta h nem lesz belőle semmi mert igazából pénz kéne nem moci és kitudja meddig kéne árulgatnom az rx et
szal ha moci érdekelne akkor add el mihamarabb 340 ért vagy amennyiért akarod és gyere a cr ért 350es irányáron
2 takot elég elmotorozni ovatosan vele, jo olajal, és akkor lég az járatásnak.
amúyg meg aszem nem nekem kell ecsetelned mien az mikor az embernek nics pénze.
a tavyli huzásom 1 milios tartozást csinált, még midnig azt törlesztem, közben fönn kell tartanom magam is.
nah akk jóra gondoltunk,h gyűrű törés van...
nekem is volt ien a simsonba,új gyűrű,még ment vele
csak aztánmegragasztottam,meg széttört a főtengely csapágy,aztán újítani kellett.de mgvan a dugó,eltaktam
kirÁly vagy!!!!!!!!!!!!!!siki