Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja LACI fasza a klipp csak éppen nem mindenki Rocker Én Pl:GOA-t megTECHNOT megHARDCORE-t hallgatok De ja általában a crosszosok Rockerek na de nem mind!!
MYTH600XL, mondj egy számot a kép alapján hogy melyik környék kell! És azon belül egy falut/városz ahol laksz és berakom.
Vagy gyere msn-re: siki92@msn.com
Na csőváz mindenkinek!!Szeva kishapsi!!!most nem felejtettem ki az S betüt a nevedből mert látom te is Buicot írtál És kössz az árakat!! Asszem akkor megéri a bicskei gyereknek az idomjai annyit.Ja és mi már találkoztunk személyesen a KTM-ben.Én voltam az aki a 2504t EXC ről kérdezősködött mert a haverom akart venni eggyet.Te meg mondtad hogy Akorl-al sem vezethetné elvileg.Ez Kb egy éve volt.
spanomnak van olaja(Shell Helix Super) ez van ráirva 10w 40-es az jo a kxba????????
Egy 4 literes kannában van egy kölöykkel üzletelte ja maugy ukránbol van a cucc és valami 5ezer foritna felelö lej vagy julugyi volt vagy mi a rákna mindegy a lényeg hogy ha jo a vasba akkor megdobna egy lityoval????
Baszus amikor eszt a Németh Kornél videot megnézem ez a zene ez a motorozás ez igen. Nem tudok beteleni velle .Kurva jó ilyenkor menék mint az állat ,ha ez nem hoz valakit lázba akkor kár erölködni a crossal kapcsolatba
.
Voltam zuzni,és a 3. lefogazott!!!!!!!
Amugy zsir volt ,csak állandóan orraesik a "rettenet"!!!
Egyszer kétszer majdnem átesett rajtam,még jó hogy új a gumi és a fék!
Csak mostanába 3as nélkül nem kéne erölködnöm.
Hogy jönnek a hidegek,majd megtuningoljuk.

Ez a Szabi gyerek vehetne már valamit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SIKI!!!!!!!!!!!!!!
M ikor teszed már fel Komárom környékéről a katonai térképet???????????????????????????
Dunaalmás felé mennék!!!!
milyen olajró akarsz vmit?
sr50 factory ditech leo vinci csövel
na akkor olajrol senki semmit???
Buic, kollegának jelentem megnéztem az idomokat, 6100/db, a matrica meg 9000 ha csak a hütőidomra kell,de csak a gyári matricázást találtam, meg, majd még pénteken átnyálazoma többi katalogust.
akarom mondani lánckerék
nem az 1. lánkreék tengelyestül letört és szét kellett húzni a blokkot fullosan
az oljarol vélemény vagy valami info???
asszem a hétvégi devil"s börzén veszek vmilyen csizmát.
értem! te most cserélsz benne dugót?
a szerelő barátom mondta hogy kb 500km van benne.
megmértük és nuku tágulás. intoval
azt miből látod???
hát ja. a cr 95 ös azóta nem volt fúrva állítólag. de ahogy néztük a hengert olyan 500km lehet benne.
amúgy én éventel télleg cserélem
Helloka
igen ildomos a dugó csere évente, de nem kötelező, max kicsit gyengébb lesz a géped!!
veszprémbe utoljára 55ért láttam
Ezt úgy írtad mintha aki nem hobbizik az évente cserélne
Akik versenyeznek azoknak nagy %-a igen sűrűn cserélgeti a dugót.

Aki meg végighobbizik 1 szezont (nem havonta 1 motorozás, hanem 1 szezont végig) annak nemárt évente 1 friss dugó...
hyhy
mizu???
spanomnak van olaja(Shell Helix Super) ez van ráirva 10w 40-es az jo a kxba????????
Egy 4 literes kannában van egy kölöykkel üzletelte ja maugy ukránbol van a cucc és valami 5ezer foritna felelö lej vagy julugyi volt vagy mi a rák na mindegy a lényeg hogy ha jo a vasba akkor megdobna egy lityoval????