igen lehet h qva vak vagyok hozzá meg hülye..söt biztos is..!!de tod nekem edig soha senki nem magyarázott el semi és sztem nemcsoda h hülye is vok hozzá.!!gondoltam nem szaladok fejetlenül egy motorvásárlásba és azért kérdeztem meg a forumot h mi a véleménye!!!és tod ahoz képest nem bántam meg h mindenki elött leégettem magam de legalább kicsit többet megtudtam!!és nem szaladtam bele egy motorvásárlásba..aminek csufos következménye lehettett volna!!..amugy meg én 250es 4t akartam venni!!!csak én aszitem egy motorrol h 4t miközbe 2t volt..:S és a fentartást meg azért kérdezem mert ugyvagyok vele h inkább kiadnék többet egy olyan motoréer amin tudom h nemkell évente 60at rákölteni...tod sajnos nem tehetem meg..és szüleim pedig nem támogatnak benne..söt ellenkezöleg!!!
aha értem.. hát jelentkező nemtudom apa tudná nekem csak akkor szol amikor jönnek megnézni azt ennyi... 200 kevés bocsi...
rs es ember meg nem jött el bisztos fél
áhh annyiért nem veszem meg!
Nem kell nekem annyira az a motor, enduro párti vagyok sokkal jobban.200at tudok érte adni, a felett semmiképp!
különben nicsen rá jelentkező?Mert hirdeted már régen.Nem is írtad, hogy lőttél e a RS apriliával? mi lett a végeredmény?
Hjaj végigolvastam a hétvégi termést!Már martam magam néha.Ez a nábrádi szabolcs srác olyan vak, hogy sötétebb már nem is lehetne!
Szerintem felülne egy 125ös XRre, ami mesemotor, mert olyan xar, azon is meglepődne terepen, nemhogy még YZ250eket nézegetni....
Előszöris az utca és terep 2 külön fogalmo, erről kishapsi tudna beszélni bővebben, mikor a nagyképű ipse átül a hayabusáról a pöcsköszörű 125ös krosszra és a mentő jön érte 2 perc múlva.Erről ennyit.
Azt meg hogy fillére kiszámolod mennyibe fog kerülni a motorod fenntartása egy évben felejtsd el a motorozást.Ezt szeretetből és kicsit vakon kell csinálni, mert pl ha bugic is kiszámolná mennyi pénzt költött összesen motorozásra, akkor lehet fejjel rohanna a falnak, mert millió értékesebb, hasznosabb dolgot lehetett volna belőle venni.Mindezt miért? egy qrva hobbiért, amiért élünk halunk!Az egyik legolcsóbban fenntarható motor a yamaha DT használtak között, giorgio sem bánta meg, nézd meg a videóját, mit megy az kis általd lenézett xar hajszárító....Így utólag én is azt mondom, bárcsak azt vettem volna a KDX helyett.
Én tanulni egy szimszonnal tanultam meg motorozni, és amikor tényleg úgy éreztem, többet nem adhat(11-12m es ugratások stb) akkor tértem egy kategóriával feljebb, ehhez képest vicces lenne egy 250 2T gyárival kezdeni Ha megálnád, hogy ne rántsd oda neki, akkor teljesen jó lenne, de az emberi természet gyarló és mihelyt éreznél egy kis bátorságot ,koppolnád mint atom az első fáig ,bokorig Főleg még a filléreket is számolod, mi mennyibe kerül majd, akkor egy gyárinak a felújjítását is add hozzá,mivel az enduró sokkal jobb e téren.
Hja SPY! te hogy a picsába kevered a benzint? idézlek:
"egy lityo olaj (castrol r2 szerintem fasza) www.olajshop.hu rol 2650ért hozzá jucc,
egy 30as keverékkel elég 90lityo benzinre"
90esben keversz??????????? Gondolkodj már! EGY LITER OLAJ 30LITER BENZINHEZ KELL ha 30ast akarsz keverni!!Ami gyakorlatilag, ha endurózol akkor 3,5tankbenzin kábé 300-400km.
Ha nagyon okoskodónak tüntem, bocsánatot kérek, nem akarok megsérteni senkit, de ez a véleményem az elhangzottakról.
Szevasztok!
Segtségre lenne szükségem. Nemrég vettem egy Malaguti MDX 50-est (enduro) és nem találok róla semmi leírást. Ha bárki tud valami honlapot, vagy konkrét beállítási adatot az válaszoljon. Az is jó lenne ha valaki ismerné ezt a fajtát mert elmondthatná a gyenge pontjait Kössssssz!!
www.kepesmotor.hu/kawasaki/i?p...