60 ezer forintot kábé a szimszonomra költök évente. Ez a teljes fenntartási összeg olyan 3-4ezer kmre.
Ebben benne van az üzemanyag, várható javítási költség(pl gumiköpeny csere,váltóolajcsere,tömítések,trafó,megszakító,csapágy stb, nekem ezek voltak az éven) az üzemanyag, az olaj a keverékhez, és az éves biztosítás.
Ha ezeket összeadjuk, több mint a motor értéke
Hja és ezzel csak közlekedem, ebben semmilyen adrenalin nincsen!!!
egy hobbimotor teljesen más kategória.Azt ne feledd: minél újabb motorot akarsz venni, annál kevesebb a fenntartási költsége!!!!
én se járok bulizni, a motorozás miatt...még most se...szezonban minden a benzinre megy el,ilyenkor meg az alkatrészekre...ha meg elmennék bulizni akkor 1-2 a beugró+iszom vmit már ott vagyok h 4-5 óra alatt elment 4-5ezrem és hoppá még sem éreztem annyira jól magam mintha 2 órát ugyanabból a pénzből elmotoroztam volna
én értem!!!énse szoktak szorni a pénzem..és dolgozok is h legyen egy kis zsebpénz..mert anyám megmondta h motorba nem ad egy filért se!!!ez az egy amibe nem támogat!!:S na de ezvan!!csak az a baj h én még csak 16 szal nem költözhetek külön!!és szeretnék legalább egy egyetemet elvégezni!!szal most nem lenne célszerü elmenni dolgozni és abbahagyni a sulit! mert most még jo lenne mert azt veszed észre h van pénzed de pár év és rájönék h ezt elkurtam..:S
Az a baj Elissa, hogy el vagyok havazva, a hétvége kiesett, és most meg minden napra a nyakamba akasztottak egy zh-t, a beadandókról nem is beszélve.Kezd forrósodni a talaj a lábam alatt, végülis 1 hónap múlva vizsgaidőszak....
De ad meg a msn-ed ,vagy megadom az enyémet és összefutunk rajta.
üdv
Szeva szabi!!!
30 kürül én sem a szülőkkel élek,mindent én fizetek!!
Mégse nézem hogy a hobbim drága,legfeljebb nem veszek meg mindent azonnal!
Mindenmás fontosabb,de ezt majd megtudod.
Nem iszom, nem dohányzom, nem járok bulikba,így telik rá.
Lakásom,autóm az újabb 2 van,háztartási gépek lízinges,mégis hobbizom.
Ha nagyon szereted amit csinálsz ,összejöhet.
hellósztok!
énis most értem haza suliból, infó versenyen voltam megyein és képzeljétek mekkora komoly verseny volt:
egy fájlba volt bbetömörítve minden cucc amit kellett használni és feltették a javítási útmutatót is megoldással mindennel! majd beszartunk és nemvették észre!
Még az is meglehet hogy továbbjutok!
Én már nyomatom pár éve,mégis ahogy múlik az idő úgy kopik a bátorság!!!!!!!
Amikor werseny crosst vettem,én is egybő téptem a szarvát!!!!!!!!!!
MX 250 KTM akkor még nem fényképezgettünk,fórumoztunk nincs képem róla.
HA tovább birta volna ,nagyobb baj is lehetett volna.
Enduro bajnoktól vettem,velük is motorozom most is "JAKAB PÉTER" most is KTM-el.
A mostani motoromnak már nem merem annyira cibálni,pedig először van meg minden cuccom hozzá.
"csizma,páncél,jó bukó stb."Régen felpattantam és goooo.
Rövidgatya, póló ,sportcipő néha kilukadt a talpa a berugáskor meg ilyenek,semmi extra!!!
Még a Kawával is így szineztem csak pacskerba.
Ebben benne van az üzemanyag, várható javítási költség(pl gumiköpeny csere,váltóolajcsere,tömítések,trafó,megszakító,csapágy stb, nekem ezek voltak az éven) az üzemanyag, az olaj a keverékhez, és az éves biztosítás.
Ha ezeket összeadjuk, több mint a motor értéke
Hja és ezzel csak közlekedem, ebben semmilyen adrenalin nincsen!!!
egy hobbimotor teljesen más kategória.Azt ne feledd: minél újabb motorot akarsz venni, annál kevesebb a fenntartási költsége!!!!
köszi
De ad meg a msn-ed ,vagy megadom az enyémet és összefutunk rajta.
üdv
30 kürül én sem a szülőkkel élek,mindent én fizetek!!
Mégse nézem hogy a hobbim drága,legfeljebb nem veszek meg mindent azonnal!
Mindenmás fontosabb,de ezt majd megtudod.
Nem iszom, nem dohányzom, nem járok bulikba,így telik rá.
Lakásom,autóm az újabb 2 van,háztartási gépek lízinges,mégis hobbizom.
Ha nagyon szereted amit csinálsz ,összejöhet.
énis most értem haza suliból, infó versenyen voltam megyein és képzeljétek mekkora komoly verseny volt:
egy fájlba volt bbetömörítve minden cucc amit kellett használni és feltették a javítási útmutatót is megoldással mindennel! majd beszartunk és nemvették észre!
Még az is meglehet hogy továbbjutok!
Amikor werseny crosst vettem,én is egybő téptem a szarvát!!!!!!!!!!
MX 250 KTM akkor még nem fényképezgettünk,fórumoztunk nincs képem róla.
HA tovább birta volna ,nagyobb baj is lehetett volna.
Enduro bajnoktól vettem,velük is motorozom most is "JAKAB PÉTER" most is KTM-el.
A mostani motoromnak már nem merem annyira cibálni,pedig először van meg minden cuccom hozzá.
"csizma,páncél,jó bukó stb."Régen felpattantam és goooo.
Rövidgatya, póló ,sportcipő néha kilukadt a talpa a berugáskor meg ilyenek,semmi extra!!!
Még a Kawával is így szineztem csak pacskerba.
mégjobb