De ez tulajdonképpen vadi új!!!! Dugóban alig lehet 1500km er
A blokkban is minden új, ez csak valami beállítás, mert ment már ez sokkal jobbn is még egy hete, azelött meg szintén szar volt, mikor milyen kedve van
nem tudom amikor nekem rosz kedvem van vagy ideges vagyok akkor felülök a motorra amig melegitem a motort adig nem is tudok a motorozásra figyelni, de utána fokozatossan elfelejtek mindent!
igen amikor mi veszekedtünk és megbántottuk elég rendesen egymást én is elmentem motorozni. el is ütöttek!! ugyanis szétbaszott az ideg meg a depi és nem figyeltem eléggé. de másik az hogy az autós se és az ő hibája volt. tehát ha nagyon rosszúl vagy inkább ne menj gyorsan. én 110 el mentem és kb ennyivel szőrtelenítettem az aszfaltot. Uhogy csak óvatosan
ejj
lehet h én elugranék ebbe a petőfi csarnokba
hol van ez pontosan? 11 orátol és az rmc motor cuccait féláron megkapod?
hmm mondom a rokonnak h szálljunk fel pestre holnap..
Egyszer odaadhatnád már terepen is a mocit
Szegény rg alig jött fel a hegyre, régebben azért 6.ban is feljött, most meg 4esben félgázon, ha kevesebbet húzom akkor az kevés ha meg többet akkor meg minden baja volt
ja csatlakozom
ez a hetem nagyon faszkivanos
hétfő: igazgatóibba behivnak
keddd : igazgatóiba behivnak, 2 es TZ
szerda:1 es felelet
csütörtök: német óra...... nem részletezem
péntek: most mondta egy haverom,hogy állítolag szakitani akar velem a barátnőm.....
és még csak holnap meg azután jönnek még a dolgok....
A blokkban is minden új, ez csak valami beállítás, mert ment már ez sokkal jobbn is még egy hete, azelött meg szintén szar volt, mikor milyen kedve van
de egyébként a stadionoktól 2 percre
igen amikor mi veszekedtünk és megbántottuk elég rendesen egymást én is elmentem motorozni. el is ütöttek!! ugyanis szétbaszott az ideg meg a depi és nem figyeltem eléggé. de másik az hogy az autós se és az ő hibája volt. tehát ha nagyon rosszúl vagy inkább ne menj gyorsan. én 110 el mentem és kb ennyivel szőrtelenítettem az aszfaltot. Uhogy csak óvatosan
lehet h én elugranék ebbe a petőfi csarnokba
hol van ez pontosan? 11 orátol és az rmc motor cuccait féláron megkapod?
hmm mondom a rokonnak h szálljunk fel pestre holnap..
ha vége lesz,akkor ugy érzékelitek,hogy nem irok a fóruumba,mert a balaton alján leszek.....
Szegény rg alig jött fel a hegyre, régebben azért 6.ban is feljött, most meg 4esben félgázon, ha kevesebbet húzom akkor az kevés ha meg többet akkor meg minden baja volt
ez a hetem nagyon faszkivanos
hétfő: igazgatóibba behivnak
keddd : igazgatóiba behivnak, 2 es TZ
szerda:1 es felelet
csütörtök: német óra...... nem részletezem
péntek: most mondta egy haverom,hogy állítolag szakitani akar velem a barátnőm.....
és még csak holnap meg azután jönnek még a dolgok....