Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az rmc motor tuti ott lesz és féláron adnak cuccot?
De ez tulajdonképpen vadi új!!!! Dugóban alig lehet 1500km er
A blokkban is minden új, ez csak valami beállítás, mert ment már ez sokkal jobbn is még egy hete, azelött meg szintén szar volt, mikor milyen kedve van
nem tudom amikor nekem rosz kedvem van vagy ideges vagyok akkor felülök a motorra amig melegitem a motort adig nem is tudok a motorozásra figyelni, de utána fokozatossan elfelejtek mindent!
aki jön az szóljon. szívesen találkoznék akárkivel meg nem egyedül lennék a tömegben. úgy unalmas
www.pecsa.hu
de egyébként a stadionoktól 2 percre

igen amikor mi veszekedtünk és megbántottuk elég rendesen egymást én is elmentem motorozni. el is ütöttek!! ugyanis szétbaszott az ideg meg a depi és nem figyeltem eléggé. de másik az hogy az autós se és az ő hibája volt. tehát ha nagyon rosszúl vagy inkább ne menj gyorsan. én 110 el mentem és kb ennyivel szőrtelenítettem az aszfaltot. Uhogy csak óvatosan
na mivan ? elhalgattatok?
ejj
lehet h én elugranék ebbe a petőfi csarnokba
hol van ez pontosan? 11 orátol és az rmc motor cuccait féláron megkapod?
hmm mondom a rokonnak h szálljunk fel pestre holnap..
ok kösz lünyő! italmondo....rxé jó bele szentem,elvileg ugyanaz a ducati cucc.
inkább menj el motorzni, ugy inulsz el hogy full ideg vagy, kitombolod magad és jó is....
tud segíteni valaki ? power szelep elektronika kellene nekem,de sürgősen
én is vagyok.
pff. már a dt nek is csúnya hangja van. nagyon kell már a generál
ebből a barátnő dologbol nemtom mi lesz........
ha vége lesz,akkor ugy érzékelitek,hogy nem irok a fóruumba,mert a balaton alján leszek.....
megkaptam a törzsvásárlóit is. amit küldtek levelet mellé ott volt rajta hogy 50% kedvezmény.
Egyszer odaadhatnád már terepen is a mocit
Szegény rg alig jött fel a hegyre, régebben azért 6.ban is feljött, most meg 4esben félgázon, ha kevesebbet húzom akkor az kevés ha meg többet akkor meg minden baja volt
feltöltéssel hogy állsz?
Én neked szurkolok hidd el, illetve a Gyurinak mivel ő akar venni:D
csak csatlakozni tudok Ádihoz, kétségtelenül egy igen elbaszott heted van
jaja...a sima kell az 6 meg a fejidom az 10...
az aluminiumbetétes 12 a sima 6k
sok sikert
Csak lehet ezeket 12 és 24ért árulják és csak a felét kell kifizetned, hatalmas akció
ja csatlakozom
ez a hetem nagyon faszkivanos
hétfő: igazgatóibba behivnak
keddd : igazgatóiba behivnak, 2 es TZ
szerda:1 es felelet
csütörtök: német óra...... nem részletezem
péntek: most mondta egy haverom,hogy állítolag szakitani akar velem a barátnőm.....
és még csak holnap meg azután jönnek még a dolgok....
hát akkor ha egy 6 vagy 12 rongyos polisport kézvédőt megkapsz féláron akkor mindenképp jól jársz