Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kb 12 ropi a bejáratása
egy lightos kört sem?
egyik sem rosz de inkább ltz habár neked pecázni kell meg mászklni meg majd az uj épülö háznál huzgálni a cementes zsákokat akkor elönyösebb a grizli
nemhiszem hogy megyek vele majd...
oksa majd tolok fel
képet feltétlen dobjál fel rola ha készen lesz!!!
fuuuuu ez jo kérdés valamelyik nam számoltam emg de már elfelejtetttem de ugy emléxem hogy 52 vagy 56 a kettö közül valamelyik
neked hátul mekkora a fogasod? hány fogas?
és akkor nem is mész vele?
ha nekem nem jönne össze acsere akkor eladó lesz
yz250 92 es
0 kilométeres blokk..zsír uj kék idomzat...
de még nembiztos hogy eladó lesz..mert ahogy elhozom szerelőmtől viszem is a srácnak cserélni
hát gádzsó valami márkásat ami vel lehet miondent csinálni
csavizni
pecázni menni
meg ha lehet akkor 4x4 egy grizzly t bevállalnék 660 vagyvalami... vagy ltz 400
nézzétek végig,picit durva

bikepics.com/2006/11/06/photo-...
jóestét
mosásnál szokták,hogy ne menjen bele viz
ok köszi a segitséget....csak azért kérdeztem mert ha olcso mulatság lenne megjavitatni akor lehet érdemes lett volna megvenni de minegy..amugy is olyan motort szeretnék amihez még 1évig tutira nemkell hozányulni!!meik motor elado??és menyiért?
szevaSZ more,milyen quadot akarsz venni dikk csájé
Én óvakodnék a váltóproblémás mociktól,szoptam már be ,hogy váltóhibásmocit vettem aztán a motor árát még rá kelle költeni a javításra....
ja vagy léptető villa..vagy alapból szar a fogaskerék...hát..szerintem azt inkább ne
én nekem parafadugo végzi ezt a dolgot
annyié nem adom .... azért még nem kapok egy jó quadot...
azé hogy a pára ne csapódjon le benne és ne rozsdásodjon be a hengerfej meg minden szar...
szal ajánlatos venni egyet
az 5ik sebesség nem jo annak lehet egy-két oka pl léptetö villa stb...az árakat nem tudom
evenx ajánlata szntem még mindig áll! holnap viszi is...
hello stabi!
az a dugot(ipufogodugo)ha jol tudom aért szokták alkalmazni,hogy a pára meg ilyen hülyeségek en csapodjon a hengerbe ezt mondta valaki itt a forumon,meg én mosásnál szoktam alkalmazni
amugy valaki segithetne abban hogy váltoolaj
hova honnan miet?
el kell adni a mocimat gyorsan
vagy épitkezésbe kell fektetnem vagy megmarad tartalékra aztán veszek egy quadot... vmi márkásat persze

de remélem quadba megy az ára