hy.és esetleg hogy tudnam megnezni hogy megy e a külön olajozás a motorban?mert beleteszem majd egyszer az uj dugot akkor nem szeretnem ha nagyon rövid időn belül igy végezné...
theograf 8 évig deszkáztál?wow én meg görkoriztam,meg telente jégkorizom ha feltéve befagy a tó +a snowboard-ez a kedvencem,meg vmilyen szinten pótolja a motor hiányát....evenx okéjs,sztem este én is lexek...
Szió theograf!Itt a közelbe n van egy kisebb hegy és oda szoktam kijárni,meg néha Mátra...de még non amatőr vok,szoval van mit tanulnom És tavaly sérüléssel tért véget a siklásom ....de majd idén v jövőre akarok külföldre is menni-sztem Alpok .Pénz kérdése minden...vennem kéne egy új boardot is...és gooo....de mostan az összes forintocskám a mocira ment Nya széles utat! evenx akkor mikor msn???
Szeva, kösz jól.
Azért S-t vettem, mert rendszámos, és a műszakit én is meg tudom csinálni mindenféle mahinálás nélkül, ráadásul 2 személyes, és ez nálam szempont volt. Kmóra is hasznos, meg hogy ne tudja bárki beindítani az utcán amikor leparkolok vele. Ráadásul amikor vettem, 60 százalékban aszfalton használtam, mert munkába is azzal jártam.
Há csalódás után én is mindig úgy mentem ki a terepre, hogy most addig úgysem jövök haza, amíg meg nem döglök valamelyik gödörben. Azután mégis hazajutottam mindig, csak már erőm nem volt hogy sajnálkozzak, szal mire hazaértem, el is felejtettem mindent.
Elissa! Mátrába jársz csúszni, vagy küfödre?
Már én is várom a havat, azt dzsí Mátra. Bár tavaly egyszer lefelé(autóval haza) 180° piruett+transit kontakt törpént. Csak úgy repkedtek az üvegszilánkok, meg sikítoztak a csajok.
Akkor azért annyira nem volt vicces.
Meg olcsó sem
Szevasztok.Mi a fasz volt itt este .Ez egy kibaszott motoros forum nem egy Jaj csalodtam a nökben forum .Na de szerintem elsö a család gyerek meg nö.Én azért beszélek igy mert van családom.Anyagiakban meg senki nem ál ugy szerintem itt a forumon hogy csak ugy kapja a 100ezreket a motorra.De ha élvezed a motorozástakkor megéri megszenvedni az a pár perc is.
na akkor szerintetek bele önthetem a gépbe az oilt??amiröl kérdezösködtem??
(Sheel Helix Plusz)
üdv
Azért S-t vettem, mert rendszámos, és a műszakit én is meg tudom csinálni mindenféle mahinálás nélkül, ráadásul 2 személyes, és ez nálam szempont volt. Kmóra is hasznos, meg hogy ne tudja bárki beindítani az utcán amikor leparkolok vele. Ráadásul amikor vettem, 60 százalékban aszfalton használtam, mert munkába is azzal jártam.
nagyon akarsz te vmit
Ugyanígy nézett ki az MTX-em dugója a különoljzás beszarása után.
Gyűrű+dugó is sérült, és a gyűrű beszorult a dugóba.
Há csalódás után én is mindig úgy mentem ki a terepre, hogy most addig úgysem jövök haza, amíg meg nem döglök valamelyik gödörben. Azután mégis hazajutottam mindig, csak már erőm nem volt hogy sajnálkozzak, szal mire hazaértem, el is felejtettem mindent.
Elissa! Mátrába jársz csúszni, vagy küfödre?
Már én is várom a havat, azt dzsí Mátra. Bár tavaly egyszer lefelé(autóval haza) 180° piruett+transit kontakt törpént. Csak úgy repkedtek az üvegszilánkok, meg sikítoztak a csajok.
Akkor azért annyira nem volt vicces.
Meg olcsó sem
Holnap meloooo.