Elissa! Mi mégegyszer az msned?
Én különben Giorgio párján vagyok!Fontosak a csajok, ezt sose feleddjétek.Mindig meg kell találni a megfelőlő szinkront a csaj és a motor között!!!
igen a csajokban néha nagyot lehet csalódni. emiatt vagyok kicsit depis mostanában. de ha a motoron ülök megszűnik minden baj és gond, csak száguldasz...
ennek elllenére feláldoznám az egyik motoromat hogy rendeb jöjjön minden a szerelmemmel.
az hogy 1. vagy második helyen van azt még nem döntöttem el
tényleg ninc svele smemi baj nem vagyok buzi nyugi
akkor az 1 motorozás
2: a kedves lányok akiknek a holdfény ugy csillog a szemükön mitn a hajnali harmat,illatuk mint a most pitypangozo rózsa virág,börük mint a lágy sejem melyben királyok hálnak,ajkuk mint egy kispárna mit modnjak még na pá
joéjt!!
egyet értek kishapsival ezen az elven vagyok énis!!
nem kell még egy darabig csaj megvagyok én a kis szerelmemmel az egyetlenemmel a mindenemmel a KX-EL
engem már annó kiröhögöt mindenki, mikor mondtam, hoyg a motor többet ér.
nem sértődik meg ha nem hivod föl a szülinapján meg nem veszel neki semmit. nem sértődik meg és balhézik mindenki előtt ha ráulsz egy másik motorra.
és a legfőbb hoyg minden egyes ráforditott pénzel magadnak szerzel örömet.
lehet ez a felfogásom miat nincs b nőm jelenleg?
hát én még nem gondolkozom családban...bár ugye még csak 18 vagyok...ugyhogy szerintem ez igy jó is most....öszintén szolva párszor már átvillant az agyamon hogy lesz majd egy fiam vagy egy lányom nekem teljesen mindegy és megadok neki mindent.azt is amit én nem kapta meg..de legfőképpen törödést odafigyelést és szeretetet.mert szerintem ezek nagyon fontosak.na mindegy.de ez csak alom.eddig csak csalodtam a csajokban...morot sosem csal meg és sosem okoz csalodast...jo persze a kettö teljesen nem ugyanaz meg nem is helyettesiti az egyik a masikat.de most elegem lett a nökböl.már bocsi hogy itt lelkizek mintha akarkit is erdekelt volna...tényleg sry.
még jó hogy csak 1 hölgy látta