Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Konkrétan Bajzáth Péter a hirdető, most kerestem meg a hirdetést.
Meglehet, hogy az SXF konkrétan az övé.
Ilyen nevű email rémlik tőle.
Nike pro, én olyat használok judoban. Jó nagyon, bírja a strapát
de télre nem jó, fázni fogsz benne, főleg a derekad. olyankor inkább a síruhás aláöltöző a jó .
Remélem tudtam segíteni, igaz ezek nem motoros tapasztalatok
Hali Gery!

Várom a mailed 1 hete!

üdv
Nekünk Helly Hansen van SM-re. Nagyon tuti, csak egy szezonnál nem nagyon bír többet.
technikai aláöltözet

van téli, nyári kivitel, sok helyen kapni. decathlon, stb...
zoozee,

írtam egy mailt.
van ez a mikroszálas ing vagy mifene
ami elvezeti az izzadságot a bőrtől, de mégis száraz marad
annak mi a neve? pár guruláson emlegették de mindig elfelejtem
múlt héten lejött és nem vettem észre, úgy mentem....úgyhogy már baxhatom
az universal-osban pláne....
Köszönöm

Igazából előbb kellet volna kérdeznem ,utána szórni a pénzt.

Majd szép lassan átalakítom a felszerelést, egyenlőre jó így..

Nem szabad eladóban bízni, annyi a tanulság....
ez a backflip előtti koncentráció...
sokan leírták az okosságot...

cross: térdgép + páncél + leatt brace. ennyi.

anno én is próbáltam prot inget, de annyira kötözött sonka feeling, hogy kukáztam rövid úton. gátol a szabad mozgásban, testsúlyáthelyezésben, kanyarban, levegőben.

összetörni mindenben össze tudod magad.
na elmentem motorozni.
mivel elötte kettövel irtam ezt hogy visszanyalt a fagyi, ezért elég egyértelműnek tűnt számomra hogy rám célozgatsz...

igen olvastam anno azt a galériádat, bár nem irtam hozzá semmit, de ott meg azért kaptad azt a megjegyzést másoktol "mert olcso husnak hig a leve" aztán visszanyalt a fagyi...

ami mellesleg igaz is.

én örűlök hogy ilyen remekűl zárult a sztorid, bár nem ismerem az eladot, mint ahogy téged sem, de az én olvasatomban az elado korrektűl járt el, vettél egy ár alatti motort aztán beszart, pénzt is kaptál vissza nem keveset amiből komplett felujjitottad a motorodat, mindezt ugy hogy még igy is ár alatt van a motor jocskán, amivel pont az elöbb nagy lelkesen te példáloztál....

ha ez nem korrekt akkor semmi, és igen megérdemel az ilyen elado is egy pár jo szot .... szerintem.

az meg hogy te ezt ahogy irod unod, és gyökér beszologatásnak érzed az a te bajod, szerintem az hogy egy ilyen eladot fogtál ki nagy szerencse a részedröl, sok helyröl páros lábbal két kurva nagy pofon kiséretében zavartak volna el.

persze mehettél volna pár évig pereskedni, jöttek volna a tárgyalások meg az ellen szakértői vélemények,ellen tanuk stb, és pont lofaszt nem kaptál volna, mert ez egy Használt sporteszköz, ráadásul adásvételit alá irtad TANUK jelenlétében hogy a megtekintett állapotban, és további követelésed nincs stb.

ennyit a fagyirol.
Holnap valakinek van kedve motorozni egyet szentkirályon?
Na már megint kezdődik ! Ki beszélt itt rólad? A fagyis beszólásokat a galériámhoz kaptam amit te is olvastál ezek szerint!
Szerintem azt te sem gondoltad komolyan hogy most nekem még hálásnak kellene lennem az eladónak!? Nem egész egy óra alatt pont azok a cuccok miatt döglött meg a motor ami ő szerinte ki volt benne cserélve! Nem arcoskodtam hogy én milyen jól jártam, csak már unom hogy ezen az oldalon mindenki az észt osztja! Szerintem pont az lenne a lényege hogy a motorosok segítsék egymást, nem pedig a sok gyökér beszólást olvasgassa vissza az ember!
Van sok irigy, beteg ember aki "visszanyalt a fagyi" és hasonlókat ír!

ha ezekkel eseteleg rám célozgattál akkor elötte egy kicsit gondolkozz el azon mit irsz ...

1. hogy én rád bármire is irigy lennék az vicc...

2 .az hogy beteg lennék , az lehet de pont nem rád tartozik..

3 . elég vissza nyalt a fagyis dolog, ahogy az előzö kommentelö is irta, amikor képgalériában sirod el a sirámodat hogy téged hogy átbasztak meg mekkora szemét emberek vannak meg hogy jártál, utána meg kiderűl hogy az a szerinted oly szemét elado vissza adott a pénzböl nem keveset, amit te persze elfelejtettél megemliteni, miután pocskondiáztad legalább egy kicsit jovátehetted volna a becsűletét, DE IDE MEG BEIRKÁLOD mennyire faszán is jártál TE a motoroddal..!

esetleg összedobhattál volna arrol is egy galériát amikor felujjitod a motort, leirva mennyire korrekt emberek vannak , blabla-bla, de ez már nem jutott eszedbe,

remélem érzed hol sántit a sztorid ugyi......

ennyit az arcoskodásrol...!
De legalább van minek örülni a szerencsétlenségben! vagy is annak hogy herce-hurca nélkül kaptál vissza pénzt,mert az így volt korrekt! pár kommentel lentebb én is meséltem egy ugyan ilyen sztorit, és ő is visszakapott pénzt! egyszerűbb mint egy per!
szóval én örülök neki, hogy sikerült megoldani a problémádat,legalább kiderült hogy a ludas tényleg ludas volt és vállalta és azért adott vissza pénzt!
na én elmentem csapatni,jó az idő is,menjetek ti is, látom csika is indul
Na,kifeleeeeeeee
Én is versenyzőtől vettem a patkányt, de ma már erősen meggondolnám, hogy még egyszer ilyet tegyek-e...aki tőlem most megvenné, nem kicsit járna jobba vele, pedig én aztán igazi amatőr marha vagyok...