Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

híjjá fel lécci ronis ...azonnyomban
http://www.sportmotor.hu/motor...

kis motokrossz történelem a valaha legendás CZ márkátol,
remélem küldik is
Hasonló a motormann-ról!
Pro taper kormány+teleszkóp támaszték+2 rockstar donuts-t rendeltem... kiküldték,de a teleszkópkitámasztót nem küldték a csomagban,pedig a számlán is rajta van, hívom,:
- "bocsi,benéztük"
-"na akkor ingyen postával küldjétek ki de a 7en!"
Sziasztok!
Hirtelen felindulásból egy tapasztalat. Universalmotor...
Rendeltem légsz.olajat meg egy láncvezetőt. Eltelik 1hét, semmi. Telefon: össze van készítve, holnap feladjuk. Megint eltelik pár nap, semmi. Megint telefon: pénteken vagy hétfőn megkapod.
Akkor már feladtátok, ugye?
Igen!
Utána persze megint semmi. Újabb telefon, végre egy normálisabb, csaj eladóval: nincs láncvezető, 2-4 hét. Az előző eladó, meg azt hazudta, h már feladták
Nem volt mivel mennem
Szervízbe van a gépezet
dehogynem
Háziórvosnak én válaszoltam + a saját kérdésem..... Pihentesse
korházba röntgeneztettem nincs törés ennyit mondtak
Oksa, köszi szépen
Sok sört kell inni
Nekem már kijött azt vén vagyok mint a picsa,időváltozás azt annyi.Engem sem izgatott,sőt kiröhögtem azt aki mondta.Most meg szopikaaaa
Nem hiszem, a csuklóm is tört már vagy 8 éve.. annak sincs nyoma .

Öregkoromra lehet kijön, de akkor meg már úgy se ugrálok, hogy számítson
Majd fogod,majd fogod
A törésnek nem szabadna fájnia Az összeforr és kész.
Ami körülötte van az fájhat, ha nem fokozatosan lett elkezdve terhelve, vagy gyógytornázva, vagy egyszerűen gyenge..

nekem tavaly letört a medencecsontom tövestől,visszacsavarták a gerincemhez és a csípőizület is kapott, helyre kellet rakni mindent. Kutya bajom ... nem érzem egyáltalán.
vidi:
http://www.youtube.com/watch?v...
Debrecen tankpálya
:)
A tech 5 csizma volt rajtam. Az számít milyen öreg? Kb. 6 éve van meg. Mindegy, legközelebb feveszem a tech 3-t.
tech4-el elkaptam egy fatuskót olyan 40es tempónál, szinte lerántott a motorról, kicsit zsibbadt, de nem lett folt.....
ellenben van valami román csizmám amin át a vékony felcsapódó ágak is igen fájdalmasak
Nem,az kuka csizma tsókolom
Viszont nekem is lenne egy kérdésem-.
Hétvégén sikerült bénázni és párszor lecsúszott a lábam a berugókarról és ettől frankón bekékült a lábfejem belső fele. Normális, hogy az ilyen "ütést" enged a csizma?
Nekem a tech 3-as nagyon bejött, terepre még a tech 5-t használom, de pont ma gondolkodtam rajta, hogy be kellene fogni a tech 3-t.
Nekem van egy tech8 se talpa,se bokája,a belső cipő kirohadva,büdös mint a dög csatok faszák,sokat látott szanaszét szakadt,kikiáltási ár 1 millió A tudás benne van,az meg megfizethetetlen
Nekem is pont egy evig fajt,azt hittem orokre ilyen szar lesz.aztan megjavult!motorozz mint allat!rendbe jon!
van egy alpinestar tech4es csizmám kissé megkopott már mondhatni szarrá ment
tudnék szerezni most 30pénzért újat, de a tech3 is ugyanannyi zseton
tech4hez van egy garnitúra új csatom, meg ami rajta van még az is jó
tech3-nak meg állítólag jobb a talpa......
szerintetek melyiket érné meg jobban?
ettől drágábbat nem akarnék
Hali,junti arulta innen.holnap megkerdezem!de neki nagyon patent a gep es asszem 450ert adja.