Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na jó megyek lassan , indul a péntek esti illegális gyorsulási verseny.
Itt voltak fájdalmak rendesen
Ne vitatkozzatok. Én estem többet mint ti! én esés közben is elesek meg közbe is meg utána is. Itt egy bizonyíték ez esés után készült meg esés előtt.
Kell az
Ronis mindig az ellenkezőt mondja a töbséggel és mindig nagyon makacs
Na ezen vitázhatnánk,de veled nem fogok Estem annyit mint égen a csillag
A balsafa erdőben nem kell védőfelszerelés.
A srácok crosra veszik akik írtak és én is
Habár dekli ragasztásban Gery az ász.
Krosszról susogok Enduróra én is protiskabátba nyomom,de csak a sok zseb miatt Nyáron páncél A fa és szikla ellen semmi nem véd.
csak ugy elmondanám neked, aki nálam többet esett az festi magát...

ugye te se hiszed el hogy az a kis műanyag mellvért többet véd bármilyen eséskor,mint egy protektor ing ami védi a vállat, felkart, gerincet,mellkast, kulcscsontot, belűlröl komoly párnázottsággal...

egy biztos a páncél sokkal kényelmesebb a szél is jobban átjárja tempos motorozáskor, de arrol nehogy meg akarj már győzni hogy többet véd rajtad bármilyen eséskor....

tény hogy a protektoring kényelmetlenebb, van aki sosem tudja megszokni, melegebb is ezt is aláirom , cserébe viszont a legtöbb védelmet nyujtja, ennyi.
Szerintem is jobb erdőbe a proti ing. Nekem egy gagyi van de még jól bírja estem is már benne egy párat ahol kellett megvédett . És abszolút nem kényelmetlen észre sem veszem hogy rajtam van....
A dekli reragasztásra
Szerintem az a baj vele, hogy nem véd annyival jobban mint amennyivel szarabb mozogni, ülni-állni-létezni benne...
Estéje má kúva nagyot mesterem?Nem ilyen elcsúszásost,hanem fejjel másik ugratóba,vagy szaltómortále,esetleg 2 mocc ment-é rajt után át már rajtad.(eséses törés nem számít,mert kis bukásnál is lehet nagy baj )Ne adja isten neked ezt soha ,de hidd el ott jössz rá mi a jó Vagyis utána,mikor felépülsz
jo a páncél ? max krosszpályára a kavicsok ellen, , ha viszont enduro ahol támad az erdő, és ha nem akarod is fogsz esni akkor protektor ing...
lehet hogy nem a legkényelmesebb megoldás, viszont a legtöbbet védi, mellesleg NEM azért veszi az ember magára azt a sok kacatot hogy kényelmet keressen benne....
Mire mesterem?Gyertyát tettél má a motorra? Hátra piros mécsest tegyé akciós a teszkóba
Jobb a páncél A divat és a használat nem efforma Vegyél normális cuccokat,nem az a lényeg,hogy szép legyen,(ha esel úgyis csúnya lesz)inkább az pusztuljon,mint a tested.Védjen normálisan,és kényelmes legyen,a többi,csak csaj csalogató,de elég baj,ha csak így mennek rád
Már gondoltam rá.
detto akkor go go go!
csak azt tudom mondani olcsó húsnak....
A protegtoring nem a leg kényelmesebb +oldás.
Köszi mindenkinek a sok-sok segítséget.

Meggondoljuk.
Biztos leragasztottad a deklit és úgy használtad . Viccet félretéve tényleg jó az a motor.