csak ugy elmondanám neked, aki nálam többet esett az festi magát...
ugye te se hiszed el hogy az a kis műanyag mellvért többet véd bármilyen eséskor,mint egy protektor ing ami védi a vállat, felkart, gerincet,mellkast, kulcscsontot, belűlröl komoly párnázottsággal...
egy biztos a páncél sokkal kényelmesebb a szél is jobban átjárja tempos motorozáskor, de arrol nehogy meg akarj már győzni hogy többet véd rajtad bármilyen eséskor....
tény hogy a protektoring kényelmetlenebb, van aki sosem tudja megszokni, melegebb is ezt is aláirom , cserébe viszont a legtöbb védelmet nyujtja, ennyi.
Szerintem is jobb erdőbe a proti ing. Nekem egy gagyi van de még jól bírja estem is már benne egy párat ahol kellett megvédett . És abszolút nem kényelmetlen észre sem veszem hogy rajtam van....
Estéje má kúva nagyot mesterem?Nem ilyen elcsúszásost,hanem fejjel másik ugratóba,vagy szaltómortále,esetleg 2 mocc ment-é rajt után át már rajtad.(eséses törés nem számít,mert kis bukásnál is lehet nagy baj )Ne adja isten neked ezt soha ,de hidd el ott jössz rá mi a jó Vagyis utána,mikor felépülsz
lehet hogy nem a legkényelmesebb megoldás, viszont a legtöbbet védi, mellesleg NEM azért veszi az ember magára azt a sok kacatot hogy kényelmet keressen benne....
Jobb a páncél A divat és a használat nem efforma Vegyél normális cuccokat,nem az a lényeg,hogy szép legyen,(ha esel úgyis csúnya lesz)inkább az pusztuljon,mint a tested.Védjen normálisan,és kényelmes legyen,a többi,csak csaj csalogató,de elég baj,ha csak így mennek rád
ugye te se hiszed el hogy az a kis műanyag mellvért többet véd bármilyen eséskor,mint egy protektor ing ami védi a vállat, felkart, gerincet,mellkast, kulcscsontot, belűlröl komoly párnázottsággal...
egy biztos a páncél sokkal kényelmesebb a szél is jobban átjárja tempos motorozáskor, de arrol nehogy meg akarj már győzni hogy többet véd rajtad bármilyen eséskor....
tény hogy a protektoring kényelmetlenebb, van aki sosem tudja megszokni, melegebb is ezt is aláirom , cserébe viszont a legtöbb védelmet nyujtja, ennyi.
A protegtoring nem a leg kényelmesebb +oldás.
Meggondoljuk.