Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja és ami itt megy magyarországon , hogy emberek félnek a versenyzőktől venni motort...ami köztudott hogy jobban van szervízelve mint nagyon sok amatőr marháé...
meg azt még kurvára utálom , hogy sokan hivatkoznak akár rám akár a servízben hogy mi csináltuk és minden ki volt cserélve szerencsére dokumentálva vannak a dolgok.... és látom hogy miket hazudoznak emberek ..pedig a blokkjukat meg én csináltam és láttam mi volt benne ..és a fele sem igaz amiket modanak a motorról...
meg szemrebbenés nélkül lehazudják az üzemórát és sokesetben pár óra múlva felrobban a dugó szerencsétlen vevőnek ....és még 200 ezer kárt csinál plusszba...aztán lehet csak 50 lett volna egy dugócsere ..és meg is csinálta volna ha pl. mondja neki a bunkó hogy vigyázzál vele mert kéne cserélni..szóval haragszom az ilyen segglukakra...
Na pont erről beszélek én is! Pénze nincs az eladónak, de a motorja teljesen fel van újítva !
hát elég szomoró hogy így van...van aki több évi munkával spórol össze hogy megvehesse aszt a motort amit már rég szeretett volna, oszt mikor elviszi 1 hétalatt kiderül hogy minden második alkatrésze kuka na ez gáz...
mindenki hékulázik...agyvérzés
meg fiatalítanak meg olyan dolgokat beszélnek hogy teljes generál a blokkba ...és kiderül hogy gyertyát cseréltek meg szelepet állítottak....
mindig át akarják baszni az embert
amikor vettem az xr-t akkor az eladó állítása szerint gyári állapotú volt
utángyártott idomokkal, és festett vázzal
de úgy festették le hogy az olajleresztő csavar is szürke festékes volt, alátéttel együtt
mondom neki az elmúlt 6 évben nem engedtétek le az olajat?

sőt az első lábai is más évjáratúak voltak
gyári állapot.........
beteg vagy
Kaptam vissza pénzt a vételárból és lezártuk az ügyet, ennyi! Igen felraktam a galériát azért hogy más ne járjon így, nempedig "sírtam" ahogy te mondod! Van sok irigy, beteg ember aki "visszanyalt a fagyi" és hasonlókat ír!
mikor visszanyal a fagyi..
hát ha te mondod! am ez a nagy átbaszás...lefesti,szilikonozza,mert tudja hogy azt is nézik sokan mennyire van lekopva...

a tiedhez meg annyit fűznék hozzá,amit galériába felettél és ott sírtál, hogy mekkora átbaszás áldozata lettél... még jó hogy jól át lettél baszva,gondolom mennyiért vehetted akkor ha ezek után van 660-ba,de azért te előadtad a hattyú hálálát, mellesleg le is törölted a galériát,ne lássák már majd,ha már árulod a gépet,kb 750be
mindegy,engem csak a vége érdekelt volna,mi lett?lett kártérítés?vagy per?vagy mi lett? akár privátban is leírhatod...
Ez a honda amit belinkeltél egy nagy kalap szar! Néztem ezt is! Blokkfeleknél is folyik belőle az olaj meg egy helyen meg is van ütve az alja! 5 perc rúgás után elindult nagy nehezen! Mindkét oldaldekli le van festve+ ráfújtak 1 doboz szilikont és azért néz ki ilyen szépen! Kipufogódobok is kivannak égve úgyhogy lehet benne üzemóra rendesen. Ja meg úgy lángol a kipuff hogy egy malacot meglehetne sütni mögötte ! Az enyém komplett felújítás után(dugó+komplett főtengely+főtengelycsapágy+összes tömítés és szimering) , és vettem rá egy fekete burkolatszettet van 660-ba nekem!
am ahhoz képest amit te vettél és nem sokkal utána behányt,szerintem EZ sokkal jobb vétel lett volna....
és valóban hihetetlen, hogy milyen olcsón adják a 3-4-5 éves gépeket
szerintem ha jó szerelőt akarsz akkor vidd el Bajzát Attilához Felsőtárkányba!(Miskolc mellett 5km) ha jól emléxem még talán a kiszemelt sxf is oda valósi,de lehet keverem egy másikkal,lényegtelen,de lehet ismeri Bajzi is...
Na yócakát léptem pihizni holnap pincét betonozok
okay koszi meg probalok ki jutni most alvas orultem es gyogyulast!jo ejt bye
Kerics valamit ,azt kiproszálod a Piroskát
Akkor azok yó emberek lehettek .
250 4t Hondája van autoszerelö aszem a toyotánál Kaposváron.
drz volt utolso elcsereltem autora de minek most akakrok egy krosszt vegre en is motorozak veletek ha talalok valami kozlekedesi eszkozt akkro megyek orulok jobban vagy!
Mondjuk a Luftwaffenak meg Hermann Göringnek nem hiszem
Kösz gyogyulgatok. A Honda zsir ,vasárnap monor gyere ki ,DR megvan még ?
Sokmindent eladott már ez a kis geci Khon
A neve nem ismerős... de már lehet, söröztünk együtt
Hello Bal hogy vagy?gyogyulsz?Hondad van nem is tudtam remelem latlak majd mocizni
Nem ismered véletlen aNömit(Nömös Istvánt) rokony.