Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fogalmam sincs , de Úriba biztos nem megyek.
úgy néz ki mögyünk
Holnap bugyi? Dobtam mailt
csumi te mere nyomod a hétvégét ?
Cső, V3 explosion sisakba menne? jah és mennyibe?
még káosz a hétvégém...próbálom kibogozni, annyi a program...

lehet holnap bugyi....de még ez se biztos
Uraim, aki unatkozik, kreatív elmeépítő foglalkozásként, lehet színezni!
Még jó hogy nem jött utána az anya mackó. Különben meg nem értem , miért kell egy erdei úton száguldozni.
wazze Béla, cseréld már ki a kupakot a túlfolyón és ne szteroiddal hanem motoron edz ;o)) na gyógyulj meg hamar...
Erdőben motorozni veszélyes
http://youtu.be/OXniNjVFt10
THX!
Nyalihó!
Csak benéztem..
Feri szét van kapva, cserélem az olajpumpát.
Béla, jobbulást!
A kis Borzák elég jol megy! Pont elég volt a motorozás el se fáradtam,és izomláz is volt pici, de elmult.Vasárnap Monor?
Megkéne kérdezni a Zöldembert hogy milyen a pálya.
Nekem ahhoz nem kell gyógyszer
Köszi,ha eljutok odáig elkérem,van annyi prof ismerős,de fosok mindtől,lehet direkt eltennének láb alól Így meg el vegetálok
Köszi igyekszem ,már javulok ,csak már sok a szteroid azt idegbeteg vagyok ,hamar kijövök a béketürésböl.
Kimeredni nem olyan könyü,de elég szar érzés belenézni a klotyoba.
van új dokim ,faszi ,ha gondolod megadom a számát ,a Délpestibe födoki
Hellósztok jön valaki manóékhoz szekcsőre a hétvégén?Én megyek egy aprilia rx 125 el 93 as öreg gép de majd eldöcögök vele
Tudom mesterem,csak az nem ér fel a gyomromig. A gyomrom sokszor teli vérrel,olyan mintha teli zabáltam volna magam.Állandóan éreztem a vér ízét,sőt jött is vissza ha lehajoltam.Néha görcsösen élesen fájt,de nem sokáig.Volt vagy 8 éve nagy esésem,leestem vagy 15 m magasról a mocc meg rám.Bent kellett volna maradnom a kórházban,de a törésekkel haza mentem,belső sérülésekre gyanakodtak,de saját felelősségre több papír aláírása és ugatás után hazamentem.Lehet ebből maradt valami ami nem gyógyult meg.Ha viszont így van,meg is érdemlem
Ha az asszony baszogat, ne lepődj meg a véreset kulázol. Biztos megsértet belül valamit.. Van ám belső aranyér is. nem csak külső.
Na akkó megsúgom neked,nekem is vót 2 hét vérszarás,de orvost még nem láttam,bár asszony egy éve baszogat Először aszittem megjött az aranyerem,de nem.Előbb utóbb nekem is el kell menni dokihoz,me annyi lesz.
Ajaj az nem jó. gyógyuljál meg mihamarabb.
A vastagbélgyúlladásom rámegy az izületeimre,má negyedjére kezdek szteroidot szedni,de most a belem is megtámadta,2hétig csak vért szartam ,kurvagáz,úgyhogy kicsit má kivagyok.
Mi a baj mesterem?