A kis Borzák elég jol megy! Pont elég volt a motorozás el se fáradtam,és izomláz is volt pici, de elmult.Vasárnap Monor?
Megkéne kérdezni a Zöldembert hogy milyen a pálya.
Tudom mesterem,csak az nem ér fel a gyomromig. A gyomrom sokszor teli vérrel,olyan mintha teli zabáltam volna magam.Állandóan éreztem a vér ízét,sőt jött is vissza ha lehajoltam.Néha görcsösen élesen fájt,de nem sokáig.Volt vagy 8 éve nagy esésem,leestem vagy 15 m magasról a mocc meg rám.Bent kellett volna maradnom a kórházban,de a törésekkel haza mentem,belső sérülésekre gyanakodtak,de saját felelősségre több papír aláírása és ugatás után hazamentem.Lehet ebből maradt valami ami nem gyógyult meg.Ha viszont így van,meg is érdemlem
Na akkó megsúgom neked,nekem is vót 2 hét vérszarás,de orvost még nem láttam,bár asszony egy éve baszogat Először aszittem megjött az aranyerem,de nem.Előbb utóbb nekem is el kell menni dokihoz,me annyi lesz.
A vastagbélgyúlladásom rámegy az izületeimre,má negyedjére kezdek szteroidot szedni,de most a belem is megtámadta,2hétig csak vért szartam ,kurvagáz,úgyhogy kicsit má kivagyok.
lehet holnap bugyi....de még ez se biztos
http://youtu.be/OXniNjVFt10
Csak benéztem..
Feri szét van kapva, cserélem az olajpumpát.
Béla, jobbulást!
Megkéne kérdezni a Zöldembert hogy milyen a pálya.
van új dokim ,faszi ,ha gondolod megadom a számát ,a Délpestibe födoki