Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Minimum Messerschmidt 262 Schwable-vel gondoltam... 4 db 30 mm-es gépágyúval a fedélzeten
szoktam figyelni miket gyakorlatoznak......
tuti besz@rás közeli élmény lehet
külön tetszik az amikor tép felfelé merőlegesen, és elfogy a levegő alóla és már csak "áll" a levegőben egyhelyben, és utána aláhullik
ehhez képest a gumipókós ugrás csak egy tökvakarás lehet
Ja,csak harci helikopter,meg vadászgépek
Egyszer kellene kissé műrepülni... nem kell protektoring, nincsenek közel a fák (optimális esetben), mégis brutál élmény
Feltéve ha nem tornacipőben esel hasra pályabejáráskor ugyebár...
Ott leszünk!
Alapvetően má én se húzom sokáig... de aszittem a tökös előbb kidől... nem jött be
Valaki legalább pihenje ki magát
De te se ,Nállunk ilyenkor én szoktam
Ja ,vasárnap meg találkozunk a sanya edzésén ha jöttök Monorra
Hát nem aludt el ez a büdös kölök
Estét! Nekem 6000ft térdvédöm van nem használok könyökvédöt mert sok értelme nincs és a páncélom is csak 15000ftba került ,a motorra nem érdemes lapátokat rakni a korményra sok értelme annak sincs ,az újficam nem is fáj anyira ,a jó ruha viszont az acerbisnél kezdödik és majdnem véget is ért, a jó futomü kompenzálja a sok drága holmit a jó csizma fontos lenne megvédi a bokádat ,feltéve ha jó helyen van a lábad
baszki Lacika nem akarlak elkeseríteni, de egy páncéllal jobban jártál volna , főleg hogy csak crossra kell neked - gondolom
én is most agyalok hogy milyen páncélt nézzek az ing helyett
ha lesz egyszer leatt brace szerű nyakvédőd is - miért ne lenne, prot inggel lehetetlen hordani...
plussz nyáron meg fogsz dögleni a protektor ingben, tapasztalat...
bár a könyök-alkarvédelmet hiányolom a páncélokról, a különállók meg vagy szórítanak vagy leesnek az emberről...
ezt a térdvédős dolgot meg én egy csizmán kívülhordós bő enduró gatyával oldottam meg, crossra nem a legfaszább, de ebbe elfér a térdvédő, kényelmes, meg télen van hely aláöltözni
A gerincvédő végét ha visszahajlítod a seggedbe,aranyér ellen is véd Nem sértődgetni
Ja, és annyi hogy crossozni szeretnék
Köszi srácok a tanácsokat.
Ez a jó, amikor van érv-ellenérv.
Nekem a pozitív: Már látszatra is biztonságosabb. Könyökvédő és társai.
Negatív: Az iszonyat nagy gerincvédő. A nadrágon van ilyen gumi bigyó a seggnél, azon tud akadni, és az idegesít. jó később nyilván megszokom. Erről ennyit, gondolom valamit valamiért.

A térdvédőből direkt a 20ezrest választottam, mert ránézésre ez tűnt a legstabilabbnak. Nem is volt vele baj, ameddig nem kellet motorra ülni, meg leguggolni. Egyszerűen nagy batárt, fél méterre a térdem a motortól. De ez is lehet hogy megszokás kérdése, mert a bőrruhához vagyok szokva.
Egyébként Ez az, a legalsó.

Az olcsóhúsnak híg a leve dologhoz annyit, hogy nekem azért nem voltak olcsók ezek a dolgok. kompromisszumot kell kötni, ezt tudtam én is. ami igazából zavar, hogy azért ebben az árkategóriában is van választék, én meg mivel tapasztalatlan vagyok, az eladó meg ügye mindenre azt mondja hogy jó, így nem könnyű választani.

Na mindegy majd legközelebb, csak gondoltam megosztom véleményem
Ment tuti pinástnyalni,meg talán még 2 percet bír kurecolni is.Lehet véletlen bevette a viagrát,azt nem akarja elpocsékolni
A barátok köztet se nézed végig? Ennyire fontos a motorolás?
Tsáááá álomkóros
Akkó azt kiróbáljuk Bár esni nem szeretnék má idén
na elmentem aludnyi hogy holnap tudjak motorolni. csááá.
szerintem inkább pille palackokat kéne a testedre power tépezni az mekkorát védene, és a látvány se lenne uccso...
A koton azé divatos is,főleg a rücskös banánízűűű,1 nap után benzinízű
na ezt kéne szabadalmaztatni...

a multkor az egyik srác romcsiban hordott egy olyan új amerikai felfujhato páncélt, olyan volt mint egy mentő mellény,
sokat röhögtűnk rajta, ugy nézett ki mint michelin baba..
már nem hordja ő sem , azt mondja geci meleg cucc..
Jaja,láthatod a belét elküldöm képekben.Úgyis mindről teszek el,me reklama ne legyen mivót benne,mi nem