Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bronzkefe
Ezüst!
Arany
Estét! Monorra lehet hogy én is kinézek ,mostanába nem vagyok a toppon de remélem mostmár végetér ez a kálváriám lassan,és a jövö szezont végig tudom menni viszont anya kötött nekem egy új sapkát
ktm topikba pont ma este magyarázott britton róla őt kérdezd meg ...
üdv mindenkinek

nagycenk környékén van állitólag valami komoly enduró pálya de nem találok róla semmi infót.
esetleg valaki valami infóval tudna segíteni?
amúgy mitől lett elment egy fogaskereked vagy ? egyáltalán nálad lett vagy így sikerült venni ?
mindent lehet
Csak nem érdemes
háááát meglehetni meglehet sőt elég jól ha profik csinálják...de

amúgy mennyi lenne az új blokkfél ?

itt egy link amit kértél
Lehet szerintetek hegeszteni?
Annyira azért nem voltál vészes. Sanyával megdumáltam nektek a vasárnapot Monorra, abból a fajta edzésből kell olyan 8-10, és utána Csév.
Szédül...
ez a csávó elég pancser lehet
Gyere ee vasárnap szentkirályra, az picsa pálya, gyakorloni perfektó
jövőhéten meg asszem már megyek a Sanya bához tréningelni
Valaki tud belinkelni be egy SERVICE MANUALOS oldalt?

köszönöm
Na igen.

Ma is egyik motoros fórumtárs érdeklődött, hogy a francért kell nekem üzemórás motor arra, hogy hétvégente guruljak egyet-kettőt.
DRZ-400 sokkal könnyebben fenntartható motor lett volna.
Van benne igazság az tuti.
(nézegettem én azokat is, de a pénzemért nem találtam szépet, meg aztán féltem a súlyától is)
Volt esés is?
Nem zuhanni kell Ugrani Becsukod a szemed visz a lendület,lesz ami lesz Nekem eddig bejött
jah... nem vagyok én bázis ugró, hogy mindenféle hegyekről zuhanjak lefelé
Az 1ik szemem sír a másik nevet
Gyenge pálya pedig
a hétvége után egy ideig (mostani élmények alapján 2-3 évig) nem kívánkozok csévre menni
Mondom én mindíg,csutkára szét kell dobni mindet,azt addig pihi,míg nincs meg minden.Különben meg ,akinek nincs píze az ne motorozzon
Oda én is tervezek idén 1 veretést, majd összedumálunk a fórumon, ha ti is úgy látjátok
Minél többen vagyunk annál jobb
hééé
te erről honnan tudsz? tegnap mondtam volna? lehet
mert ma tényleg voltam a MOL-nál