Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egy kis SX

ITT
szasz bela!
remélem még lenyomtad a kawást meg a borzákot is miután eljöttem
hát ez nem szép....
ment válasz
de hogy a blokk is elrepedjen...
6üzemóra
elképzelhető könnyen hogy szerelési elbaszás volt, ha ugy huzták, vagy lazitották meg a főtengely nagycsavarját hogy betettek a fogak közé egy csavarhuzot elfordulás ellen...

ugy könnyen meg lehet roppantani egy fogat, de ezt igy utolag nehéz bizonyitani, hacsak nem a szerelés után rögtön szétszakadt..
Ezek az alkatrészek is sérültek... lehet szerelési probléma volt a gond... pedig szervízbe javítattam és még egy tengely is lóg a blokkban!
A kis fogaskeréknek nem tudom a nevét...
Család jól van köszi ,náluk minden oké,csak én betegeskedek április ota ,hol elmulik a nyavajám hol viszatér,de má nagyon unom.
Köszi szépen,megvagyunk. Nincs szopás,minden baba Veletek minden oké,babátok,jól van? Meló van csillió,de úgy a jó
Heloka! Mizu nálatok? Én szopok mint a boci ,az idén.
Szasz Béla bácsi
Hajrá!
Zsir jol néz ki, Amcsi?
Helló! Tud valaki vázvédőt honda cr 125 95-ös évjáratú motorra? Hol és mennyiért van esetleg? Előre is köszi: Üdv:Viktor
Jól megy, semmi gond nincs vele és indul is elsőre szépen. Erő van benne mint egy gorillában!
Csáó.
Csongrád megyében, lehetőleg csongrád és szentes környékén nem tervez valaki egy kis bandázást?
Ha igen akkor mi is beszálnánk páran
Ha nem akkor meg ajánljatok már pár helyet a környékbe (Dt 125, Rx-125, stb. részére :D)
Üdv: Zsolt

U.i: A motorokat csak azért soroltam fel hogy viszonylag a terepet bírják már ha véletlen tudtok ajánlani helyeket
tul aggodod, ha jol megy melegen is, semmi rendellenes nincs, akkor tökéletes lesz igy.
Egyszerűen nem találok még sehol, geryv8 nak írtam hogy az usaból lehetne e szerezni, várom válaszát, aki tudna segíteni megköszönném
Hello! Lenne egy olyan problémám a 250-es kx-emen, hogy hideginditásnál rárugok párat szivatóval slussz gombal aztán visszatolom a szivatót és inditom, amikor beindul akkor kb 6-7ezren pörög 15-20másodpercig és aztán szépen leejti a fordulatot! Kicsit sokallom ezt a 6-7ezret, mert volt már pár 2T gépem és egyik sem forgott eddig hideginditásnál! Karbiban 168-as főfuvóka és 52-es alapjárati fuvi van! A levegő csavar 2 és egynegyedre van kicsvarva. Normális ez és én aggódom tul vagy állitani kellene rajta? A lapot szépen veszi a gép és melegen nincs gond, egyedül ez idegesit kicsit. A motor nemrég lett összerakva, de előtte is ilyen volt.
na ez durva lenne, remélem meghivsz..
Lehet nekem is meg kéne nősülnöm?
Zsíííírrr... szerintem a szokásos időben kezdünk. Nekem meg szülinapomra Nyussz ilyet vesz, mert a BULL-nak letelt a 2 éve bőőőőőven, és megválok tőle.
Sok...SOK...
titánium ion..
mentem rajta, azért " komolynak" nem nevezném, inkább olyan kis lightes motorozos..