Csütörtökön szabadnapot veszek ki, mehetünk. Nyársapát nagyon messze van nektek? Nekem olyan 70km, viszont régen nem voltam ott, és nem rossz kis pálya. Vagy Tápióbicske, Lakitelek... ezek mind eléggé barátságos pályák, semmi extra.
lehet kiveszem és megpróbálom úgy.....
mert azon agyalok amikor vettem nem volt benne és egyszer sem estem hanyatt legutóbb meg nem is egyszer, mondjuk akkor nem is voltam formában......
mondjuk a 3cm sem sok, mert én is 190 vagyok, aztán ha állok rajta úgy nézek ki mint a rőzseszedő nénike, térdel meg nemigen tudok dolgozni mert hibásak
Azért mert más lesz a sujpontod ,ezáltal elörébb kéne hajolnod ,akkor nem fogja emelni/ezért is hajligatják elörébb/Kényelmesebb nem fáj a derekad,de nem is anyira jól irányithato (szerintem).
80%ban ugy használják hogy a vilával fut a kormágy,persze vannak kivételek ,de szerintem ugy a legjobban irányithato a motor,nekem kb 1-15 centi émelés van benne mert 190cm vagyok,egyébként lehet hogy enduronál más a stájc .
az enyém kicsit előre van tolva, nem nagyon kicsit,
nekem ugy jo. de ismerek olyat akinek durván előre van forgatva,neki meg ugy jo, szerintem személy, és stilus fűggő..
a kormány emelőkröl meg annyit, én is használtam régen, hogy kényelmesebb meg ilyesmi, aztán egyszer csunyán sziklás ZORROS-ban kaptam a vérprofiktol a tanácsot, szedjem ki azt a kacatot és nem fog olyan könnyen ágaskodni, könnyebben tudok a zorro végén átfordulni, nem mindig magam mellé-mögé hajigálom majd a verdát..
szoval megfogadtam, és tényleg jobb az extrém szituban.
Én már megnéztem,és általában ugy van nekik,én probáltam magamra szabni ,elörébb toltam stb, de nem lett jóbb ,a motornak és neked ott a legjobb a sujelosztás ,ha valaki magassabb tegye magasabbra a kormányt de abba apozicioba.
így néz ki leatt-al, kicsit kényelmesbb lehet mint prot ingre felvenni...
elvileg nyakvédő kompatibilis
szerintem nem hülyeség... mondjuk én 194 cm vagyok
volt idő mikor még megkérdeztem az minek oda, föleg annyi..?
erre a válasz: mert nekik ugy kényelmes állva, erre mondom és beleűlve kanyarban, meg meredek felfelében? ?
vagy olyanban sosem mentek.?
Motoroztatok egyáltalán?
mert azon agyalok amikor vettem nem volt benne és egyszer sem estem hanyatt legutóbb meg nem is egyszer, mondjuk akkor nem is voltam formában......
eladó cross és enduró csizmák olcsón:CSIZMA OLCSÓN
mostanság sűrűn áll a hátsó kerekén emelkedőn.....
nekem ugy jo. de ismerek olyat akinek durván előre van forgatva,neki meg ugy jo, szerintem személy, és stilus fűggő..
a kormány emelőkröl meg annyit, én is használtam régen, hogy kényelmesebb meg ilyesmi, aztán egyszer csunyán sziklás ZORROS-ban kaptam a vérprofiktol a tanácsot, szedjem ki azt a kacatot és nem fog olyan könnyen ágaskodni, könnyebben tudok a zorro végén átfordulni, nem mindig magam mellé-mögé hajigálom majd a verdát..
szoval megfogadtam, és tényleg jobb az extrém szituban.