Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na arra összetrombitálom a bandát!
nem rossz.

de majd egyszer kiprobáljátok az itteni farönköst, és utána farönkröl fogtok álmodni..

szervezűnk pár héten belűl megint ilyen nagy motoros össze röffenést a Fűzfői homokbányában , majd gyertek el rá, jo buli szokott lenni.
Arra a farönkösre ,ami itt van a baglyasnál
melyik wellnesre gondolsz, amit az inotaiak jártak ki , vagy azt a farönköst ami itt van nálunk...
Vagy 7 éve berénybe amikor még csak krosszpálya volt,mentem a gas-gassal 3 órát egyfolytában(próbáltam mennyit bír egy tank).El voltak képedve,hogy bírom .Meg is csinálták az endurocross pályát.Ma meg már, 5 órás versenyek is vannak
Hát ,egy jó endúrós
ugy be indul le se áll
Muterodtól meg mit kérdezett? Hogy lemossuk, vagy csináljunk másikat?

De nyugi, enduró szinyák ledobott engem is
ni ná családi béke fontos

A jó endúrós így kezdi
Volt hogy a vonatsíneken keresztbe csúsztam át a motor meg rajtam. Csupa véres voltam mikor hazamentem. Apám megkérdezte motor egyben van? mondtam igen , erre megnyugodott.
akkor volt gyerek korod
csoda hogy tulélted
Első perctől egykerék,elsőkerék
Volt hogy egy 100-as skoda hátuljába vagy 70-nel az enduró simsonnal beletrafáltam. Végig bukfenceztem a tetőn aztán az elején másztam le a kocsiról . Motort meg vihettem a lakatoshoz hogy a vázat kihúzzuk a gyári méretre.
Én nem tagadom. estem keltem állandóan. Anyám mindig vitt az ügyelete hogy összestoppoljanak.
tagadod ?
Hát de!
Mi nem így kezdtük 30éve?
ááááááááááááááááá csak egy kezdö tehetség ,
Ez egy barom.
Akkor az nagyon jó! Összebeszélhetnénk egy motorozást majd,bár akikkel szoktam menni nagyrészük a welnesst sem bírja tempósan
szeva, örűlök hogy megjavult a dekni.

nem tudom mennyit eszik, sosem mértem, egy Balmádi bakony komplett kört, fel a sziklás tetöre, el Öreg futonéig, benne sok nyers erdős rész, tovább egészen a kecske hegyig és ugy haza azt egy tankal kibirja.