bizony igy van!azért vettem ezt,mert jó vétel volt.4t-ben volt 09es gépen 2009ben.ezt most hova übereljem?2010 vagy 2011 yz450re nincs pénzem.
amúgy bennem van még az esés.nem is hiszem,h valaha is tudok majd ugyanolyan felszabadultan motorozni mint előtte.
igen.volt ilyenem.végülis nem rossz dolog,valóban könnyiti,de láttam jobbat.egy sima kuplungkar amibe a bowden pöckét 3különdöző áttételi pontba lehet akasztani.egy időbe a motormann-lehetett rendelni
Én írtam még neked mailt, ha emlékszel! Meg tudtad nézni azt a kuplung rásegítős kütyüt a neten hol találni, mert max ebay-en találok! Ilyened volt? http://cgi.ebay.com/ebaymotors...
hello gery.matricaszetteket tudsz intézni?
6és fél hónap kényszerpihenő után(vállsérülés)vettem megint motort.rm 250 '08.
valami nagyon durva szett kellene :sárvédőkre,oldalidom,lengővilla,telószár védő,stb,tehát mindenre.ha tudsz jelezz vissza és rendelnék
valoszinű megrogyott nyakban a rezo, és nem tömit az O-gyürü rendesen, ezért engedi ki a letykot....
nem maradhat igy sokáig mert feszül és el fogja koptatni a csonkot.
öö remélem nem 200! majd kiderül jövöhéten akivel mentem szerelő srác az felhivta 1haverját aki ugyan ilyen motorral versenyzik és mondta hogy amit már szétszedtek felujjitották és összerakták annak már lessz 1 kis hangja de lehet hogy csak vezérműlánc mert azt mondta srác hogy az nem lett kicserélve de az igazság az hogy csak 2t motorom volt eddig és minden 4t-2t motornak van 1 jellegzetes hangja mind1 már megvan visszacsinálni nemtudom!
nem tudom miért szeretnek ilyenbe beleugrani emberek,hallod hogy ciripel ,de megveszed....majd rájönnek, hogy egy vagyonba kerülhet
itt van 17km-re tőlem egy 2008as 47üzemóras 14éves srácé a CRF és 650ért odaadják,még 630ért is!és nem kell semmit se csinálni vele csak húzni a gázt...
szeva Balázsal hosszitotunka pályán nem kicsit nagyon zsuke majd gyere kell karcolni meg gyakorolni a kanyarokat
de igy is látszik faszán Balásznak is nagyon tetszet
amúgy bennem van még az esés.nem is hiszem,h valaha is tudok majd ugyanolyan felszabadultan motorozni mint előtte.
"Ismét 2T, de rájöttem a kétté nem az én világom", csak nehogy ezt mond megint
Én írtam még neked mailt, ha emlékszel! Meg tudtad nézni azt a kuplung rásegítős kütyüt a neten hol találni, mert max ebay-en találok! Ilyened volt?
http://cgi.ebay.com/ebaymotors...
6és fél hónap kényszerpihenő után(vállsérülés)vettem megint motort.rm 250 '08.
valami nagyon durva szett kellene :sárvédőkre,oldalidom,lengővilla,telószár védő,stb,tehát mindenre.ha tudsz jelezz vissza és rendelnék
Milyn pálya?
Holnap mennék én is motorozni, lehet csatlakozni?
Nincs valakinek elfekvőben egy elhasznált hátsó 19"-os gumi? Krosszra kellene teljesítményt mérni
valoszinű megrogyott nyakban a rezo, és nem tömit az O-gyürü rendesen, ezért engedi ki a letykot....
nem maradhat igy sokáig mert feszül és el fogja koptatni a csonkot.
hamer vissza lehet huzni, ha valaki ért hozzá.
szépen kijötök Gáborbával és hajtunk
itt van 17km-re tőlem egy 2008as 47üzemóras 14éves srácé a CRF és 650ért odaadják,még 630ért is!és nem kell semmit se csinálni vele csak húzni a gázt...
de igy is látszik faszán Balásznak is nagyon tetszet