sziaztok kérdesem lenne. Nem rég felborultam a motoral, és kb 1-2 hétig be se indítottam mult nap megnyitottam a benzin csapot majd 1-2x berugtam a motort. Csöpögött a benzin a rezonátorból. Mi lehet a gondja? Tipp-eket ötleteket várok! Ha valaki tud akkor megoldást is! ( A vörössel bekarikázott részen nedves és onnan folyik a benzin)
Szevasztok! Valaki megtudná mondani hogy az alu vázat mivel lehet felpolírozni.? Kivettem a crf-ből a motort és most van 1 hetem hogy a vázzal foglalkozzak!
Kösz előre is!
nem ugatás képpen,de szerintem meg "csak" 2004-es a yamid, a fékcső elvezetésből jutottam erre a következtetésre! persze mondom semmi bajom vele,csak megjegyeztem,egyébként meg szépen rendben van és biztos ezért is bírta ki az évet úgy hogy nem kellett komolyabb összeget ráfordítani!
Irány a pálya mindenkinek!
én már "ccucolok fel a platós autóra"
amúgy jut eszembe van nálunk a boltba egy beszámolt 2004-vagy 2005 ös ..yzf 450 hihetetlen nagyon patent állapotban...asszem 1800 euro az irányára ez 480-500e ft kb.....ha esetleg érdekel szólj...majd mindjárt nézem hol hirdeti a gazdám...
de tényleg patika a gép...olyan mint amit nem használtak....talán azért mert nem is...érdemes lenne ránézni aki ilyesmit akar nem járna vele szarul...
ja nem azért mondtam hogy levan ebédelve esetleg ez a motor már...ez egy szar volt mikor kijött újonnan is...nem jó vele motorozni...egy kinlódás..pedig mi vatta újakkal próbáltuk ki...ja és öt kilóért dunát lehet rekeszteni 450-es yamikkal ...azok már jobbak voltak...persze csak crossozni....
ezzel még ugratni is szar volt ...alul nem ment ..nagy motorfék ..nyélen kellett elugrani mert dobáltad a csőrösöket ...persze ezt újabbakhoz viszonyítva mondom...szóval nem volt egy sikersztori a 400 még a 426 se igazán ....de hát mint minden egyre fejlődtek...
Akkor továbbítom a tippet a havernak.
Én is mondtam neki, hogy én a 2005-ös YZF-emmel lehúztam ezt az évet gond nélkül, de még most is félek tőle, mikor adja meg magát a szelep, vagy akármi.
A YZ400F azért a 426-nál megbízhatóbb volt, vagy egy kutya?
Másik lehetőség egy KTM SX 250 lesz, 2T. Srác fél a 2T-ktől, a fenntartási költség miatt, de lehet, hogy még mindig olcsóbban ki fog jönni, ha egy ilyen KTM-et kell újradugózni, megatöbbi, mintha egy 4T Yamahát kell elkezdeni generálozni.
Talán nem is volt rajta márkajelzés. Egy régebbi darab, még befűzős csatja volt. Fehér bőr, meg ilyen piros műanyagok voltak rajta. De nagyon egyben volt, szinte karcmentes. Gondolkodtam, h valamelyik gyereknek megveszem Olyan 42-43-as lába sztem jó lehet. Érdekelhet?
Köszi szépen a dícséretet.
Évjáratban igazad van!
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Kösz előre is!
Irány a pálya mindenkinek!
én már "ccucolok fel a platós autóra"
van magyar rendszám ..szerintem lehet árból még valamit okoskodni...hihetetlen patika...
de tényleg patika a gép...olyan mint amit nem használtak....talán azért mert nem is...érdemes lenne ránézni aki ilyesmit akar nem járna vele szarul...
ezzel még ugratni is szar volt ...alul nem ment ..nagy motorfék ..nyélen kellett elugrani mert dobáltad a csőrösöket ...persze ezt újabbakhoz viszonyítva mondom...szóval nem volt egy sikersztori a 400 még a 426 se igazán ....de hát mint minden egyre fejlődtek...
Én is mondtam neki, hogy én a 2005-ös YZF-emmel lehúztam ezt az évet gond nélkül, de még most is félek tőle, mikor adja meg magát a szelep, vagy akármi.
A YZ400F azért a 426-nál megbízhatóbb volt, vagy egy kutya?
Másik lehetőség egy KTM SX 250 lesz, 2T. Srác fél a 2T-ktől, a fenntartási költség miatt, de lehet, hogy még mindig olcsóbban ki fog jönni, ha egy ilyen KTM-et kell újradugózni, megatöbbi, mintha egy 4T Yamahát kell elkezdeni generálozni.
Mostanra én is rájöttem, hogy a kérdéses Dunlop egy szoft gumi, tehát azonos áron is inkább az MH3 kellene nekem.
Mo-n van lehetőség neten berendelni valahonnan ilyen gumit? (jó lenne nekem bármi más, minőségi termék is, nem ragaszkodom a Michelinhez)
Tudtok véleményt mondani kép alapján erről a YZF-ről?
http://kepesmotor.hu/yamaha-kr...
Esetleg ismeri valaki az eladót? (több motorja is van)
tehát alma - körte a dolog.
Előre is köszi!
Köszi: Erik