ezek a motoros érettségi sztorik.
az egyik motoros haverom fölém járt 1 osztályal, de ő csak a bizi osztásra ment be motorral, kölcsönkérte az egyik közös haverunk motorját, ami akkor pont egy gixxer 750 volt.
azt mindenki arról beszélt a suliban utánna, hoyg ·na a kisgyerek átment az érettségin oszt kapott egy motort" olyanokat röhögtem mikor viszahalottam vhonan.
Micsoda élmények! Hát érettségire készülés helyett én is a motort zugattam...anyum meg kérdi tanultál..őőő izé persze ...aztán bnőm az utolso nap felhív h figyi már üljünk össze és nézzük át együtt a dolgokat 2-en hátha többre megyünk...mondom okéjs...elmentem mocival beszélgettünk/persze nem amiről kellett volna/...aztán gondoltam egyet mondom menyjünk el mocizni+fagyizni ....másnap beültem aztán minden jól ment,szerencsére...jo h év közben szorgalmas voltam...aztán bizi osztás: gooo mocival,szembejön a matek tanci,mért nem jöttem ünneplőbe,hogy gondolom én ezt h így megjelenek?!!!hihi én meg mondtam neki h ez van...kit érdekelt olyankor már...zsebbe a bizi ....és csapatás haza 100-al ...ennyi az én kis storym
lehet de már mikor oda kezdtünk járni már akkor nagyban szartunk rá.
pont 4 gyerekkori haverommal együtt kerültünk oda, ráadásul 1 osztályba.
az évnyitóra mindenki öltöny, meg ünneplő meg mittom én mi.
mi meg papucs rövidgatya, polo, zsebben egy t.fon, kézben egy üveg kola, sétáltunk be, már akkor megjegyeztek minket a tanárok.
engem meg a 2. nap utánn az igazgató, mitánn le hülye kurváztam az angol tanárt . szép volt első héten már igazgatóit kaptam.
nem találtam meg sajnos
valahogy ugy volt hogy T. Szülő, gyermeke kzösségi életbe nem való ruházatban( sáros motoros ruha) jelent meg az iskolában , kérem gondoskodjék hoyg máskor ilyen ne történjen meg.
azért irt motoros ruhát, mert nem tudta hogy a cross-t azt hogy kell irni, és mikor megkérdezett mondtam neki hoyg "ön a tanár, önnek kell tudnia"
visszagondolva mien kurva jó volt az a 4 év. nem gondoltam volna hoyg még valaha visza fogom sirni.
engem figyelmezetett elözö nap az igazgató, hogy meg ne merjem probálni hoyg motorral vagy motoros ruhában meek be. mert az év közben nem eccer volt hoyg cross ruhában+csizmában mentem be a suliba, oszt mesziról lehetet hallani mikor közlekedtema lépcsőn, metr csak úgy kopogott az orvas.
ha megtalálom az ellenörzöm akkor beszkenelem, mert én voltam az egyetlen a suli életében aki figyelmezetetőt kapott az iskolában való megjelenése miatt.
nem kellet mert mákom volt, mert VW fan volt az ember .
igy az éppen hogy 1 pontal de 2 es irásbelim mellé, valahogyan 97% os szobelim lett fizikából, mikor bent volt. az 1 es irásbeli magyart is fölhuzta 3 ra. ya meg a törit is . mákom volt az emberrel.
és egyre több gyerektől hallom visza a régi suliból, hogy engem emlegetnek a tanárok, hoyg mégeccer senkinek nem lesz olyan mázlija mint nekem.
nem sajnos kép nem volt, mert mindig késésben voltam, mert nem tudtam meglni hoyg ne menjek a városban egy kört a vizsga előtt. oszt iyg mindig koppanóra értem be, már mindenki rám várt a lapok kiosztásánál
az "eredményhirdetés" re szintugy késtem, és elég fucsán sikerült bemennem, mert háttal sétáltam be a terembe , nem mertme megfordulni mert csupa sár volt a zakom meg a gatyám is, mert egy barackoson keresztül kellet röviditenem a rendörök miatt.
le kell szarni az érettségit, én is azt csináltam. inkább mentem motorozni helyette, sőt a vizsgára is motorral mentem be, letakaritottam, kicsicsáztama huksy-t , igaz kicsit hülyén mmutattam öltöny bőr cipő+kroszsisak, de szartam rá.
"Tisztelt szülők! Bence a hetesi teendőit nem végzi..." (valami buzi virág elrohadt)
"Tisztelt szülők! Bence és Ádám a szünetben az iskola fáját tördelte..."
"Tisztelt szülők! Bence technika óráról bejelentés nélkül az ablakon keresztül távozott..."
"Tisztelt szülők! Bence és barátai töp száz papírrepülőt hajtogatott fénymásolópapírból, és azt az udvarra dobálták..."
a ... után mindig az jött h osztályfönöki megrovásban meg stb-ben részesítem..
az egyik motoros haverom fölém járt 1 osztályal, de ő csak a bizi osztásra ment be motorral, kölcsönkérte az egyik közös haverunk motorját, ami akkor pont egy gixxer 750 volt.
azt mindenki arról beszélt a suliban utánna, hoyg ·na a kisgyerek átment az érettségin oszt kapott egy motort" olyanokat röhögtem mikor viszahalottam vhonan.
pont 4 gyerekkori haverommal együtt kerültünk oda, ráadásul 1 osztályba.
az évnyitóra mindenki öltöny, meg ünneplő meg mittom én mi.
mi meg papucs rövidgatya, polo, zsebben egy t.fon, kézben egy üveg kola, sétáltunk be, már akkor megjegyeztek minket a tanárok.
engem meg a 2. nap utánn az igazgató, mitánn le hülye kurváztam az angol tanárt . szép volt első héten már igazgatóit kaptam.
valahogy ugy volt hogy T. Szülő, gyermeke kzösségi életbe nem való ruházatban( sáros motoros ruha) jelent meg az iskolában , kérem gondoskodjék hoyg máskor ilyen ne történjen meg.
azért irt motoros ruhát, mert nem tudta hogy a cross-t azt hogy kell irni, és mikor megkérdezett mondtam neki hoyg "ön a tanár, önnek kell tudnia"
visszagondolva mien kurva jó volt az a 4 év. nem gondoltam volna hoyg még valaha visza fogom sirni.
Fia crossruhában jelent emg az iskolában ezért figyelmeztetem?
ilyesmi?
ha megtalálom az ellenörzöm akkor beszkenelem, mert én voltam az egyetlen a suli életében aki figyelmezetetőt kapott az iskolában való megjelenése miatt.
Na mentem csatát vívni a microsoft szoftvereivel
igy az éppen hogy 1 pontal de 2 es irásbelim mellé, valahogyan 97% os szobelim lett fizikából, mikor bent volt. az 1 es irásbeli magyart is fölhuzta 3 ra. ya meg a törit is . mákom volt az emberrel.
és egyre több gyerektől hallom visza a régi suliból, hogy engem emlegetnek a tanárok, hoyg mégeccer senkinek nem lesz olyan mázlija mint nekem.
bazze ezt én is bejáccom májusban
az "eredményhirdetés" re szintugy késtem, és elég fucsán sikerült bemennem, mert háttal sétáltam be a terembe , nem mertme megfordulni mert csupa sár volt a zakom meg a gatyám is, mert egy barackoson keresztül kellet röviditenem a rendörök miatt.
adtál a megjelenésre
durva lehetett kép nem készült? ádi hajrá