Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát a héten öszz 2 órát foglakoztam az érettségivel. honda szerelőnél még mindig. a dt t az megjárattam párszor
akkor jo!
Biztos sikerül, de most itt a nagy éretségizésbe van időd motorozni? Ha nem én vállalom hogy megjáratm mind2őt néha? Oks?
uhogy a helyesírás menni fog
informatika előrehozott
mien ércségi van már most?? igyekezz a hejjesírást legaláb olyan jol müvelni mint én és ha ilyen sikeresen sikerül fogalmaznod mint ahogy most nekem nem akkor biztos hogy kitugya hogy sikerül-e?
Drukkolunk!
thx igyekszem

süt a nap
Hajrá-Ádi Hajrá-Ádi...... Sok sikert!!
KIRÁLY ez a progi. legalább tudom mikor rakjam fel a dt re is a traktorgumikat

bakk szúrkoljatok 14:00 kor érettségi...
hy
jo reggelt!
itt is "frankó" az idö honak semmi jele,remélem ez igyis marad
Bálintnak köszönd, nekem is ő mutatta
köszi mind2ötöknek király!
tegnap Bálint adott egy naon jó kis időjárásos progZ-ot utólagos engedelmével megosztom veletek időkép jobb felső sarokban van 1 olyan h letöltés ott találjátok meg
jóreggelt!
nálunk még hétágra süt a nap, biztos estére fog ideérni a hó!
nem,s50 van benne aszem
kishapsi én is ugy szeretem ha megáll az élet,akkor frankó mikor "uszkálni" lehet a havban ...szép a táj olyankor, hatalmas pelyhek, mondjuk én sztem a havat mert lehet menni snowoardozni ,de mikor latyak+sár van az non nem okés,maradjon meg ha már esik...
itt még nem esik. remélem nem is fog
detto, ez még csak idegesítésre jo ez a menyiség.....
reggelt midnenkinek, itt szerecsére száraz minden, de nem is várom azt a k..a havt, me sak a gond van vele.mikor kéne esnie akko nem esik, miko nem kéne akkor esik.
vagy akko esen, de eccere vagy 1 méte essen le és akko megáll az ország.
nem csak te!
hát én fogok 1-2kört tenni még hóesésben is...mivel valószínű h 7végén kész lecc a mocim...végre
Jobbreggelt!
Szakad a hó...nem kicsit....nagyon....az elmúlt 1 órában folyamatosan szakadt!!! Gecire esik
jelentem itt szakad, kis pelyhekbe de mindenhol megmarad...
legalább most nem fáj a szivem hogy nem tudok mocizni
Szió Zoli ...nálunk a hó tegnap esett...ma csak nagy zima van,de itt benn a meleg szobában nem fázom
szia itt esik a hó