Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát nem nyugtattatok meg
Na mindegy. Kishapsi, infokat várok, akár mailben!Kösz!
igen?
de szépet irtam
totál kezdő nem lehetsz...mégha teljesen más is a terep mint az aszfalt, azért már tudod hogy hol a határ...Akkor meg ha észel mész nem fogjátok egymást kinyirni!(szerintem!!!)
a motor csak akkor nyir ki ha te adsz rá neki lehetőséget...ne adj neki és nem lesz para
csak óvatosan elsőnek
jó idő van..csak picit hideg..
monnyuk inkább ez mint a 50fok
reggel amikor mennél motorozni..már egyből meleginditoval kell inditani
Az világos, hogy jobb az EXC, de nem fog kinyírni? Mondtam, TOTÁL kezdő vagyok.
nekem repedt gyertyával, eleve hidegen nem indult, csak tolásra, melegen is nehezen....
Szeva mindenkinek!!Jó szar idő van kinn de ez van itt a tél.Szerintetek van olyan hogy szétrepedt gyertyával menjen a motor? Hát van!Én szeptember óta azzal mentem minden hétvégén motorozni csak furcsa volt mert hidegen fulladt mint állat.Multhéten vettem egy új gyertyát és úgy megy mint állat!A fasz se gondolta volna hogy ennyit számit Legközelebb elöbb megnézem azt a szart!
DT-t nem sértegetni, a maga nemében jó kis motor!
drz400 és 520exc
kb olyan mint a dt80 és yz250
ha teheted akkor exc-t veszed
aloha!
nem olvasom visza,ninc skedvem meg hangulatom
mi türtént eddig?
Na igen, én is a fokozatosságot szeretem. De ha nagyon jó ajánlat lenne, elgondolkodnék...

A DR-Z ésszerűbb vételnek tűnik, azt kezdőknek ajánlják...többek között már itt is azt ajánlottátok, amit még egyszer köszönök
Hát szerintem ha észel mész, akkor csak nem töröd ösze magad, fokozatosan szokjátok egymást....
Bár én fokozatosság párti vagyok....
Úgy értem, nem-e lenne sok nekem, mint kezdőnek? Nem akarom azért széttörni magam, mert túl kemény gépet választottam kezdésnek.Eddig DR-Z 400 E-nél tartok...

Nos, ilyen szemszögből miylen ez a KTM és mit lehet tudni róla? Ár?Eddigi használat?
még azután is több mint megfelelő!
Kezdő endurozásra megfelel ez a típus?
ha má mindenki motorvásárláson töri a fejét akko én is hirdetek egy kicsit
kivételesen tudok egy eladó KTM et.
má egy párszor földobáltam, ide de máshova lusta voltam. el kéne adni valakinek, me sajnálom szegényt, ebben az évben nagyából 20 métert ment, de az is toltuk bele a mühely egyik feléből a másikba.
520 exc, 2001-es a nagy hátránya hogy nincs rendszáma, de van akinek nem is kell.
jo áron eladó. ha esetleg vkit érdekelne ako mondok több infót.
hogy mi? most jön a második félév....
sárvédő nicns még, kuplung az kész de teszem is el télire
Csá Szabolcs.A Kawa 520-ért árban jó,csak nézd át rendesen.Pl.biztos az-e az évjárata aminek mondják,a kerekei,küllői milyen állapotúak aztán a vázon vagy blokkon nincs e hegeszgetés,ragasztás, a hűtői nincsenek e összeverve;rugóstagok szárazak-e.Aztán természetesen a láthatóbb dolgok mint pl külalak;láncszett állapota;gumik és ami nagyon fontos a légszűrő szúrópróba szerű ellenőrzése.Ha mindezt jónak értékeled már érdemes beindítani és kipróbálni figyelve a kuplung és a váltó működésére.Ha így teszel nagyon rossz motort biztosan nem veszel.A leírtak pusztán jótanács kezdj vele amit gondolsz. Üdv Szecsu
itt is esett kicsit, de elzavartam
Kuplung csöved hogy van? Sárvédőket meg kaptad már?
Motormann menyire tartja be amit mondanak postázás terén?
na mindenki megfagyott? ma voltam solymáron, kiv. anyámmal gatyátvenni, és elkezdette sni a hó nem nagyon csak kicsit de azé meglepődtünk
kész soha nem lesz!
mondjuk hogy alakulgat, sokkal jobb mint volt......
na készlet a pálya, vagy ezek még csak az első képek?