Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1
2
Látjátok a távolba az erdőt elsőn kicsit látszik másodikon jobban....
Na aki látja annak megsugom, azt mind kivágják a picsába!
TERMÉSZET VÉDELEEEEEM!

köszi
Fasza a video faisst.Észrevétel hogy faszán ugratsz és hogy te fanatikus vagy aszthiszem ennyi
jo nem az lesz az elsö:)nem akarok nagyot égni..picit belerázodok:)utána viszont huzhatjuk neki:P izé amugy én sztem létavértesen fogom tartani a mocimat!!de ah tehetem majd behozok debrecenbe és akor szolok neked is meg van még ismerösöm aki crossozik!!de ez még sajnos ugyérzem messze van !!
debreceni vagy? énis ha meglesz szoljál és vhol találkozunk és megyünk egyet!!
ha ez nekem szolt akor:)hát izé nem nagyon vágom ezeket a dolgokat..:)és a másik nagygáz h qva nehéz lesz eljutni mert györbe van a moci én meg debrecenbe:P
azért azokat a dolgokat ellenőrizd le amit ött lelehet helyben
gondoltam ha már van 1 uj progim akkor összerakom vele az ujabb videóimat
aha értem..:) amugy grat a videohoz télleg qva jo öö izé akor elmek kiprobálni oszt ha jo akor valszeg megveszem..:)vagyis elöbb kiprobálom és aztán ha tecik meg kira akor eladom a robogom és utána veszem meg!!:P
fasza lett!
voltak benne ismerős részek, de igy egyben királyabb!
az tök mind1 hogy mikor évjárat...mert attól még lehet egy rakás szar amotorja...
az én motorm nemsokára kész lesz..92 es és a blokkja tök uj lesz...hiába 14 éves motor...de uj a motorja...
sőt..egy 2006 os motor is lehet trágya...
aha értem..az az igazság h magárol a mocirol nemtudtok valamit?szal h érdemes e venni vagy neM??az a baj h inkább veszek egy 2000est sztem mint 2002,vagy 2003mast majdnem fele anyiért nem??én most szeretnék kezdeni...azért csaknem használom ugy mint egy vérbeli profi
köszi: ))
másoktól vélemény?
akörül vannak az árak 2000 körül
Faisst, kira lett a video!
KAWA kx 250 2000es 520ért???nekem kép alapján tecik de az sajnos nem minden!!valami vélemény??
bazz. én mentem ilyennel. hát meg kell szokni. semmi nem álla lábra
Szépjóestét mindenkinek.Evenx bocsesz hogy tegnap nem válaszoltam,de koraeste gyújtogattam később meg örültem ha alhatok.1 kérdésre 1 válasz :ja a cső jónak nevezhető.Leginkább az alsó-közép tartományt tolja.Jutányosáron tettem rá szert/45 000 a dob 17 000 a középcső/Fehér Gézánk jóvoltából.A listaára amúgy majd a duplája lett volna.De szerintem a legnagyobb tuning hogy az egész nincs több 1 kilónál,meg valamivel esztétikusabb a gyárinál.Szívesen venném ha némi infót kapnák valakitől CR250R -ről a 04"-05" évjáratról.Leginkább a 04-es rugózása és fékei,az 5-ös teljesítmény leabása és szervízigénye érdekelne. Ugyanis a kettő között vacilálok.Segítségeteket előre is köszi.Na húzok a Tesco-ba
www.motormann.hu/images/394123...
21ropi ez a fox szemcsi
evenx szívesen segítek,nyugodtan kérdezgethetsz,csak majd szolj h mikor érx rá
kero 200 é vette veresegyházán az orionját újonnan.
feltöltöttema videót
szerintem zsír
Motocross+Enduro a cime
te meghibbantá, ne essen a hó, bár ha gondolod szolok hogy ti kértek kicsit, de innen menjen el....
zsííííííííííír jó lenne ha lenne hó,kipróbálnám benne rxet