1 2
Látjátok a távolba az erdőt elsőn kicsit látszik másodikon jobban....
Na aki látja annak megsugom, azt mind kivágják a picsába!
TERMÉSZET VÉDELEEEEEM!
jo nem az lesz az elsö:)nem akarok nagyot égni..picit belerázodok:)utána viszont huzhatjuk neki:P izé amugy én sztem létavértesen fogom tartani a mocimat!!de ah tehetem majd behozok debrecenbe és akor szolok neked is meg van még ismerösöm aki crossozik!!de ez még sajnos ugyérzem messze van !!
ha ez nekem szolt akor:)hát izé nem nagyon vágom ezeket a dolgokat..:)és a másik nagygáz h qva nehéz lesz eljutni mert györbe van a moci én meg debrecenbe:P
aha értem..:) amugy grat a videohoz télleg qva jo öö izé akor elmek kiprobálni oszt ha jo akor valszeg megveszem..:)vagyis elöbb kiprobálom és aztán ha tecik meg kira akor eladom a robogom és utána veszem meg!!:P
az tök mind1 hogy mikor évjárat...mert attól még lehet egy rakás szar amotorja...
az én motorm nemsokára kész lesz..92 es és a blokkja tök uj lesz...hiába 14 éves motor...de uj a motorja...
sőt..egy 2006 os motor is lehet trágya...
aha értem..az az igazság h magárol a mocirol nemtudtok valamit?szal h érdemes e venni vagy neM??az a baj h inkább veszek egy 2000est sztem mint 2002,vagy 2003mast majdnem fele anyiért nem??én most szeretnék kezdeni...azért csaknem használom ugy mint egy vérbeli profi
Szépjóestét mindenkinek.Evenx bocsesz hogy tegnap nem válaszoltam,de koraeste gyújtogattam később meg örültem ha alhatok.1 kérdésre 1 válasz :ja a cső jónak nevezhető.Leginkább az alsó-közép tartományt tolja.Jutányosáron tettem rá szert/45 000 a dob 17 000 a középcső/Fehér Gézánk jóvoltából.A listaára amúgy majd a duplája lett volna.De szerintem a legnagyobb tuning hogy az egész nincs több 1 kilónál,meg valamivel esztétikusabb a gyárinál.Szívesen venném ha némi infót kapnák valakitől CR250R -ről a 04"-05" évjáratról.Leginkább a 04-es rugózása és fékei,az 5-ös teljesítmény leabása és szervízigénye érdekelne. Ugyanis a kettő között vacilálok.Segítségeteket előre is köszi.Na húzok a Tesco-ba
2
Látjátok a távolba az erdőt elsőn kicsit látszik másodikon jobban....
Na aki látja annak megsugom, azt mind kivágják a picsába!
TERMÉSZET VÉDELEEEEEM!