amikor indultunk esett a hó amig mentünk sütött a nap, elején rohadt hideg volt, aztán ahogy bemelegedtünk jó lett! Most hazaértem és esik a hó kicsit, ülésen maradt belőle....
Na ich gehe in die badezimmer aztán meg etwas táplálkozieren!
Elissa!
Kannst du mir helfen?
Szóval a CRXről szeretnék majd kérdezgetni, csak most időm semmi, mert pakolok, indul a vonatom nemsokára.
Szóval msn en lenne majd a legjobb, megadhatnád a címed, és felveszlek majd.De legközlebb csak jövő héten, nem leszek nagyon gépközelben a hétvégén.
Előre is kössz!
Tschüsß!
akkor azér beszélsz ien jol németül.... illene svábul is, mer mitomén
jájc müsse i pisl motorrad fahrn....(kicsit hülyén hangzik mi? ha kimondod rájösz hogy mit akarok mondani vele.... )
Na ich gehe in die badezimmer aztán meg etwas táplálkozieren!
Kannst du mir helfen?
Szóval a CRXről szeretnék majd kérdezgetni, csak most időm semmi, mert pakolok, indul a vonatom nemsokára.
Szóval msn en lenne majd a legjobb, megadhatnád a címed, és felveszlek majd.De legközlebb csak jövő héten, nem leszek nagyon gépközelben a hétvégén.
Előre is kössz!
Tschüsß!
Már túl sok lesz a német, térjünk át angolra is, jobban megy
vagy szerencsére mégis?
jájc müsse i pisl motorrad fahrn....(kicsit hülyén hangzik mi? ha kimondod rájösz hogy mit akarok mondani vele.... )
tehát svábok kicsit
olcsóbb mint az 50el LEM
ez 250 es
én 400ast veszek
zozi..már tudom miért mondtad hogy jézé,kicsit visszaolvastam
jéézééé kétszázötvenes
tényleg pitbike-os oldalt ahol ár is van ha tud valaki vagy valami boltot akkor dobja fel lécci lécci