Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha hétvégén jössz a csolnoki nyíltnapra akkor ott megkeresel és máris boldog tulajdonosa leszel a 2CD-s MTX-nek.
Vagy ha ott nem akkor kertvárosban mert elegem van a betegségemből 7végén muszáj lesz már csapatni
NEKEM AZ MTX 1,37GB
szia elveszett ember .......vettél mikrofont ? hogy dumálni akarsz ...na berúgom msn-t
zozi nemtucc feljönni msn re?
akarok egy kicsit dumálni vééled
amúgy jó reggelt mi újság veletek?
én lenni még beteg ...pedig motoroznék egy kicsit

kishapsi szép a veztengely !
de a dieselmotorkerékpár se szar ...............különben disznó lehet nyomatékot illetően
nekem is...................
az dvd-n van ? mert találtam olyan helyet ahonnan lehetne húzni de ott majd 4 giga az mtx
de van 600mb körül is egy
szerintetek? ......nincs kedvem baszakodni ...ha megvan valakinek lemezen és áttüsszentené jogtisztán
meghálálnám esetleg se
bakker itt olyan szÉl van hogy elfÚj menet kÖzben.
holnap ÉrettsÉgi
jahh
jóreggelt!
én most indulok nemsoká 1 körre, ittnálunk süt a nap és a szél se fúj!
gerle nem akarsz átgurulni halasra a cr-el?vagy azt otthon hagytad?
Jó reggelt srácok! Hűs van oodakinn...nagyon fuj a szél!Vki ment zugatni?Széles utat...
40 ló a s-es drz
reggelt
100 hp és 200nm 1,4 es motor
siki most nyomunk egy mtx et?me lehet,hogy 10 kor nemtok menni
mondjatok oldalakat ahol fasza motoros képek vannak(bikepics-en kivül)
Előre is kösz!
aloha!
Szeva es sziasztok hogy vagytok?
Kerdesem hozad mert Suzuki DRZ400St vettel? nem gyengem az Enel?es hogy birja a gyurodest en E rendeltem
Dupla főtengellyel
Itt van Kishapsinak egy turbódíjel moci:
www.neander-motors.com/motorbi...
de
rájöttem mi a baj meg monták is h mész nyelezed mint állat és leállitod nah szal elötte egy lightos at kell menni egy pár sec ig aztán ok mostmár pöcc röff
melegen még mindig nem indul?
meg van persze!

1-2-3 kiáll de még ha mensz vele 6 ban nyitott powernál és egy kisebb emelkedős rész jön meghuzod az elejét akkor egy 10-15 m t megy ugy is
fogyi hát nemtom sokat az tuti szereti a gyomrát castrol r2 t használok hozzá
a husqvarnára
használod??mesélj már róla kicsit(minden érdekel)hanyasban áll ki kerékre?mennyit eszik??
csá!

vadkerten vagyok épp holnap megyek haza

mien szörnyre gondolsz? monster?
az már nics