Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Felfogadott téged a Szabolcs?
muti meg nekem is
az az yz400f?amit Bálintnak mutattam?
akkor neked ugyanolyan betegséged van mint nekem
annyit mondok hogy pénteken voltam kipróbálni
és hogy yamaha
bikepics.com/pictures/373456/<... src="/img/smiles/15.gif" align=absmiddle>
szombaton. már jelentkeznek a cr elvonási tünetek.
basszus ha cigányok potyognak az égből eső meg hó helyett én akkor is meek motorozni
most va egy project..de nem akarom előre lelőni
majd eccercsak bemutatom
srác aztmondja hogy gyári az a berugókar...de kizárt dolog hogy az lenne
bikepics.com/pictures/654003/
ez a gyári
na mi a nagy harci helyzet rm-z ügyileg?450esből lesz vmi?
hali
szia faisst
de ha esős az idő akkor a kertvárosi pálya talaja jobb akkor ott még vadulhatsz!
jó az a sártenger
Lázam az utoljára hétfőn volt azóta csak a torkom fáj. Ez az én formám, doki aztmondta valami vírust is elkaptam a betegség mellé és hólyagos lett a torkom.
Szóval hétfőtől tart ugye az ősziszünet én meg azóta itthon döglök. Megpróbálom magam összevakarni holnapra és ha az idő is engedi akkor kéne motorozgatni, de sztem csak hétvégére lesz ebből valami.
A csolnoki pálya viszont fincsi frissen túrt, éjjel-nappal imádkozom hogy ne legyen igazuk azoknak akik HAVAT mondanak szombatra. Csak az a gond ha 1 kicsi eső is esik erre a frankó nedves talajra (és lássuk be erre nagy az esély) akkor ott olyan sártenger lesz hogy nemigaz.

Ez a hét errefelé eddig nem a motorosok hete
jól van akkor majd meghívlak egy sörre ...vagy megyek egy kört hálából a motoroddal
addig is köszi ....hogy állsz gyógyulásilag?...csak azért mondom mert én is voltam lázas kb. két hete de annyira erőltettem a menetet ,hogy most nem tudom nem attól vagyok-e megint beteg mert akkor nem kúráltam ki magam rendesen ...attól félek ráhúzódik a szívemre ez a nem motorozás!!
Hallod haggyá má
Ha még jelentős költség lenne 1 CD akkor se fogadnám el, de ilyen 50Ft-os darabárnál főleg.

Sztem nemnagyon kell megbeszélni hol találkozunk mert ha máshol nem akkor a rajtgépnél
na remek...akkor ha adsz egy e-mail címet akkor elküldeném a címemet
de ki is fizethetem
azt nagyon megköszönném ....
remélem hétvégén már gurul a cr