az olyan akkor mint a crossgépeken ...........o gyűrűs vagy sima ?
ha sima akkor kb. 7000-től
ha o-ringes akkor 15000-től kb. de a határ a csillagos ég
de cserélj hozzá lánckerekeket is mindenképpen mert adsz a szarnak egy pofont ha nem
szerintem összesen megúszod egy huszasból
Szasz Zoli.Láttalak titeket hogy zúztok a bágerba ,meg ha jól figyeltem ott volt Vadhaj spanotok is a donor XR-rel .Ami a hengereket illeti én még nem láttam és nem is hallottam róla hogy 4t motort csináltak volna aluminium hüvellyel.Ugyanis azt a bizonyos bevonatot ami a köznyelben nikasil-nak neveznek,egy speciális elektrokízises beavatkozással lényegében belegalvanizálják az aluba.Ez a művelet az acélnál nem kivitelezhető,éppen ezért a vashüvelyt crómozzák.Persze ezek az én ismereteim szerinti vélemények.A mai világban minden előfordulhat.Más. Hétvégén számítok a társaságotokra. Közérdekű:aki úgy gondolja hogy eljön 4.-én de nem tudja hogy hol a pálya utánanézhet a fairplay.uw.hu-n a" megközelítés"menüpont alatt.Na szevasztok
ha sima akkor kb. 7000-től
ha o-ringes akkor 15000-től kb. de a határ a csillagos ég
de cserélj hozzá lánckerekeket is mindenképpen mert adsz a szarnak egy pofont ha nem
szerintem összesen megúszod egy huszasból
én itt vagyok..
gergényi 1. operációja után
nemrégen jöttem meg a motorozásbol,nagyon faxa volt
még egykerekeztem is,több-kevesebb sikerrel
véletlenül nem 350 es henger van a 250-eseden? mert vhonann nagyon is merős az a matrica a motr oldalán.
én vok iwiw en
Paksi Gábor néven mögtalálsz.
és bárki más is ha gondulja