Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mx77 ujra itt? miujság kész a kéród??
a blokk jobboldalán ahola kipufogo van,folyik csepeg az olaj,honann jöhet az???,
Ez qrva jóóóóó! A széparcúak
o vagy x vagy sima...miből állapítom meg?
parilla 11pénzes akciójához mit szólsz?
az olyan akkor mint a crossgépeken ...........o gyűrűs vagy sima ?
ha sima akkor kb. 7000-től
ha o-ringes akkor 15000-től kb. de a határ a csillagos ég
de cserélj hozzá lánckerekeket is mindenképpen mert adsz a szarnak egy pofont ha nem
szerintem összesen megúszod egy huszasból
jó már a motorja laci2626 ?
most d.i.d. 520as lánc van fent...hol kapok én ilyet? mert elvan kopva és kb mennyibe fáj 1 lánc?
az nem vipera volt....
Te nemis vagy beteg ha ilyeneket nézegetsz ezek kurva jók
második műtét

én itt vagyok..
bocs ,hogy offolok.......de ezt meg kell mutatnom

gergényi 1. operációja után
ja sok természet gyilkos, egyse érdemli meg!
Én vagyok zoozee barátunk .Ez a valoság ez nem a menyország.Asztán szerintem meg nemigen jutnánk mi oda.
mindenki halott????? ez már a menyország ?? ...az nem lehet mert ott a lábam között lesz minimum egy MOTOR
köszönöm szépen jol
hátsó sárvédőd hogy van?
hali
nemrégen jöttem meg a motorozásbol,nagyon faxa volt
még egykerekeztem is,több-kevesebb sikerrel
ha már nikasil ki mit tud van, akkor autókba aszem a porsche kezdte a nikasilozást...
speed motorokba(4t) nikasilos hengert raknak!
Szasz Zoli.Láttalak titeket hogy zúztok a bágerba ,meg ha jól figyeltem ott volt Vadhaj spanotok is a donor XR-rel .Ami a hengereket illeti én még nem láttam és nem is hallottam róla hogy 4t motort csináltak volna aluminium hüvellyel.Ugyanis azt a bizonyos bevonatot ami a köznyelben nikasil-nak neveznek,egy speciális elektrokízises beavatkozással lényegében belegalvanizálják az aluba.Ez a művelet az acélnál nem kivitelezhető,éppen ezért a vashüvelyt crómozzák.Persze ezek az én ismereteim szerinti vélemények.A mai világban minden előfordulhat.Más. Hétvégén számítok a társaságotokra. Közérdekű:aki úgy gondolja hogy eljön 4.-én de nem tudja hogy hol a pálya utánanézhet a fairplay.uw.hu-n a" megközelítés"menüpont alatt.Na szevasztok
Hello hallod mi lesz nov. 4én?én mennék rá de mi ez?
szia bugic
véletlenül nem 350 es henger van a 250-eseden? mert vhonann nagyon is merős az a matrica a motr oldalán.
lacc
én vok iwiw en
Paksi Gábor néven mögtalálsz.
és bárki más is ha gondulja