Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem akartok megmelegíteni valamit...mert a homlokomon meglehet !
lehet rossz a lázmérőm és nem is 38 fokos a lázam hanem 20000000 fokos
szia szabi üdvözöllek a fórumon ...mikor elmentél a teherautóval akkor mi nemsokra rá kimentünk opellal a bágerbe és mikor megálltunk ott mentél kesztölc felé csak gondolom nem vettél észre hiába integettünk
szabi bocs, hogy beleugatok de van nikasilos négyté rengeteg még itt az udvarba is

amúgy köszönöm a jókívánságokat ...........de nemhogy gyógyulnék még egyre rosszabbul vagyok vazze
most telefonálta haverom retek utcába nagyon nyomulnak .....kint vannak páran és tépik a gázbowdent

erről jutott eszembe siki a bowdenkészítő kisiparos ..........sikerült megcsinálni???
Jaj,majd el is felejtettem hogy a hétvégén azaz nov. 4.-én nyílt napot tartunk a csolnoki mx pályán.Amit mi biztosítunk: ingyenes pályahasználat;1 tál babgulyás a"la Pöpi a hentes módra;és reményeim szerint sportszerű körülmények között rendezett évadzáró motorozás.Ami az elvárás :gyertek el és érezzétek jól magatokat. Cső.
Feltelepíted és a telepítés végén kérdezi hogy telepítse e a GameSpy-t.
Telepíted.
Majd mikor elindul írja hogy megjelent az új verzió és frissítsd.
Frissíted. (automatikus)
Mikor már a 2.0-ás jön be ott lesz 1 "Login wizard" gomb arra katt.
Az elvisz majd a hivatalos lapjára ott értelemszerűen kitöltöd az adatokat akár kamura is...
Mostvisszamész a GameSpy programba ott beírod a regisztrált mailcímedet és a jelszavad és bennt is vagy.
A program kitallóza hogy milyen GameSpytámogatású játékok vannak a vinyódon.
Ezeket bal oldalt felsorolja. Te rákattansz az "MTX"-re mire bejön1 oldal. Ott jobb oldalt fennt katt a "multiplayer" gombra. Megint jön 1 új ablak. ott középen megjelennek a szerverek.
Kiválasztod azt amelyik szimpi 2x rákattansz és az el isindítja a game-t neked csak az entereket kel ütnöd.

Bocs a szétszórtság és a fogalmazási hibákért de perpill ennyi telik tőlem
Nincs valakinek iwiw?Felvenés és gazdagitanám a gyüjteményem
nagyon szép zsír motor!
Ja és mégvalami!Nincs köztetek Biatorbágy környéki motoros aki szeret erdőzni?Szeretném ha tavasszal összejönnénk sokan motorosok!!Nekem egy KTM-exc250-em van.
Mtx mototrax a teljes neve ha ezzel tudtam segiteni.Egyébként neten hogy lehet vele játszani?
Cső.A milliókrol annyit hogy biztos tökre teli vagyok zsetonnal ha el kell adni a motorom hogy másikat tudjak venni.De ha volna adnék nimdenkinek./ezzel a szöveggel kampányolhatnék is akár/.A kormány pedig tényleg jó,egy fél évig spórolgattam rá
Kösszi Szecsu az infót!
Remélem sokáig velünk lezel, és okosítod a népet majd!
Én léptem temetőbe gyujtogatni!
ja amugy faxa a mocid meg a kormányod is
hy
üdv szecsumx!! "Volt egy csomó millióm amivel nem tudtam mit kezdeni"abbol a csomo milliobol nem maradt véletlenül1-2???az én számomra
Ez a gép tényleg brutál vegyétek meg!
Élőben is nagyon egyben van!

Különben Gábor vagyok és nem a faterom mint sokan hiszik
Mi a rendes cime enek a játéknak?Irjátok már le ha olyan jó.Én a dox-rol szoktam tölteni.
honnan szeditek/szedtétek az mtx-et??wanadoo most nem naon akaródzik működni
nagykirály ez az MTX neten
Szia Laci.Az biztos hogy az ár nem kevés,de én nem is kávédarálót árulok.Aki megnézi az láthatja,hallhatja hogy nem egy leharcolt motorról van szó.Ja és műszakis,törzskönyves folyamatosan biztosított gép.
Köszönyük szecsu a segitséget mindenki nevébe.De ez a moci amit árulsz ez egy kicsit huzós ár nem.Ez az én véleményem .Ja és üdvözlölünk a társaságba.
Még nem .A szerelönél van de remélem hogy hétvégére már kész lesz köszönöm az érdeklödésedet.
Üdvözletem mindenkinek.Már olvasom egy ideje a fórumot,és gondoltam regisztrálok ide mert úgy gondolom tudtok segíteni.Van egy eladó XR400R-em 2000-es évjárat csomó uj alkatrésszel szerelve,szuper állapotban. Az ára 870000 huf.ha valakit esetleg érdekel jelezzen vissza,vagy hívjon a 20/3630 775-ös számon. Amúgy a négyüteműnél nincs nikasil.a hosszablöketűeknél mint pl. XR,TTR,DR stb.simán acélhüvely van a hengerében és az állandó olajzás teszi a dolgát.A cross 4t-ben az acélhüvelyt egy un.keménykróm bevonattal látják el a jobb kopásállósság érdekében.A 12-13 ezres fordulathoz már kevés volna csak a kényszerolajzás.A nikasilt csak a 2t motoroknál használják,és mivel ez az aluminium hengerre felvitt kopásálló anyag a hiányát egyszerű megállapítani.A kipufogó levételével megállapítható hogy a henger originál vagy sem.Ha a a kiömlőnyílást megnézve a dugófelöli oldalán egy kb 6-8mm széles acélperemet találsz,a henger már hüvelyezve van/tehát már nem nikasilos/ Remélem segítségetekre voltam.Na cső
Én vagyok mi a helyzet laca?Jó már a mocid?
Gyujtogatok a temetöben .
Nos sehol senki?
Jóbbulást zooze .Ezen átt kell esni és majd jóbban leszel egy nap .Talán nem kellet volna a dunába motorozni .Na de tényleg jóbulást
Hmmm.
Ez van kinek a pap kinek a papné.
Idénre elég mindenből a készlet de jövőre bepróbáljuk a Castrolt

Viszont ez a betegség engem is érint.
Kinntvoltunk Kertvárosban vasárnap nézni a "versenyt" azt másnapra hulla lettem. Ennek a folyománya hogy még most is fáj a torkom de lázam már nincs.
Ja és én nyertem a versenyt mert hétfőn 39 fokos voltam
ja várj most esett le!!
te nam arra mondtad,hogy mondtam,hogy esetleg van valami jele???