Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az üzemanyaghoz én is motorex-et használok, nagyon jóó
VALAKI MTX?
Jahm és nem fél literes. 2860ft/liter. De ez csak úgy mondom, nemtudom máshol mennyi.
Itt lacházán az oildepoban kapok még 12%-os kedvezményt is, és így kerül az R2 2860 ft-ba. az nemsok sztem.
olajból, csak is a motorex, oil of switzerland
nézegett a motorex katalogust, és meglepődtem meniy féle szart gyárt,és tök elfogadható áron.
a cross power 2T 3600/liter, ehez képest a castrol R2 meg aszem 4000 fölött.
légszürő olajból is gyárt 2 fajta sürüségűt, attól függően, hogy mien sürün használod.
Én is castrol R4 töltöttem a gépbe.. az üa.-ba pedig R2-t. Nekem bevált persze a váltóba 1 hét alatt elég fura szine lett mintha megégett volna, vagy nem is tudom, az tény hogy nem olyan átlátszó mint amikor beletöltöttem. (mert ugyebár nagyon nagy nyomásoknak kell megfeleni-e) De ettől függetlenül jó sztem.
Nekem váltóba is a Motul a BEST!

Egyedül a légszűrőolajuk nem tetszik mert iszonyat sűrű, ragadós trutyi. (biztos jól megfogja a port, sőőőt tuti, de az is biztos hogy utánna 1 hétig vakarhatod súrolókefével a kezedet)
Szted amit te teszel bele, az azért jobb lenne?? leírod, h pontosan mit teszel bele?
jó szerintem de ilyen molos szemetet ne öntsetek bele
ez a cstrol 3100ft volt, sztem jófajta. de nem tom pontosan most, h mi. vagyis szerinted jó bele az ilyen is?
de jó hát gondoljatok a négyütemű gépekre az ugyanaz mint a 2T csak még a főtengely vezérlés is azzal van olajozva a 4T-nél

csak ne szemetet öntsél bele ----r4 vagy valami ilyesmit ---csak ez túl drága mert a motorolajtulajdonságokat is kifizeted pedig neked csak a váltót kell olajozod /
remélem , nem szeretném ha gond lenne.
én is csak olvastanm valahol, ha ajánlották, akkor olyan rosz nem lehet!
Ja, meg veszprémben a suzuki kereskedés
nem tom. nekem olyan ajánlotta aki versenyzik
4t olajba nincs kuplung csuszás gátló adalék nem?
Zozee, én 4t-be való castrol motorolajat teszek bele, ezt ajánlották többen is. szerinted??
Volt valaki mocizni?
Kurva jó idő van , és a forgalom is legalább iylen jó
Szép estét nektek! Mizu erre felé?Zugattátok a gépeket....?
valaki mtx et?
mizu skacok?

Ha valaki tud egy KLX 250et rencámmal, szóljon már!
Mert mostanság sehol nem látni,csak jó gép, ha elkapkodják....
akkor ne a gyár által ajánlott agip olajat töltsem bele? én nem szeretném 2 havonta cserélni,csak szezononként...jó lesz úgy is az atf?
Jelen pillanatban a plafon 400, tavaszra talán 500.... jó lenne a hitel, de hát anyuék nem díjazzák...Szóval most magamnnak sütögetek....
tényleg evenx hány forintos katagóriát tűzted ki célul???
na mindjárt leírom