olajból, csak is a motorex, oil of switzerland
nézegett a motorex katalogust, és meglepődtem meniy féle szart gyárt,és tök elfogadható áron.
a cross power 2T 3600/liter, ehez képest a castrol R2 meg aszem 4000 fölött.
légszürő olajból is gyárt 2 fajta sürüségűt, attól függően, hogy mien sürün használod.
Én is castrol R4 töltöttem a gépbe.. az üa.-ba pedig R2-t. Nekem bevált persze a váltóba 1 hét alatt elég fura szine lett mintha megégett volna, vagy nem is tudom, az tény hogy nem olyan átlátszó mint amikor beletöltöttem. (mert ugyebár nagyon nagy nyomásoknak kell megfeleni-e) De ettől függetlenül jó sztem.
Egyedül a légszűrőolajuk nem tetszik mert iszonyat sűrű, ragadós trutyi. (biztos jól megfogja a port, sőőőt tuti, de az is biztos hogy utánna 1 hétig vakarhatod súrolókefével a kezedet)
de jó hát gondoljatok a négyütemű gépekre az ugyanaz mint a 2T csak még a főtengely vezérlés is azzal van olajozva a 4T-nél
csak ne szemetet öntsél bele ----r4 vagy valami ilyesmit ---csak ez túl drága mert a motorolajtulajdonságokat is kifizeted pedig neked csak a váltót kell olajozod /
nézegett a motorex katalogust, és meglepődtem meniy féle szart gyárt,és tök elfogadható áron.
a cross power 2T 3600/liter, ehez képest a castrol R2 meg aszem 4000 fölött.
légszürő olajból is gyárt 2 fajta sürüségűt, attól függően, hogy mien sürün használod.
Egyedül a légszűrőolajuk nem tetszik mert iszonyat sűrű, ragadós trutyi. (biztos jól megfogja a port, sőőőt tuti, de az is biztos hogy utánna 1 hétig vakarhatod súrolókefével a kezedet)
csak ne szemetet öntsél bele ----r4 vagy valami ilyesmit ---csak ez túl drága mert a motorolajtulajdonságokat is kifizeted pedig neked csak a váltót kell olajozod /
Kurva jó idő van , és a forgalom is legalább iylen jó
Ha valaki tud egy KLX 250et rencámmal, szóljon már!
Mert mostanság sehol nem látni,csak jó gép, ha elkapkodják....