Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ádi,gondoltam hogy lekell venni csak gondolom a hengerfejet nem fogja leszedni
Jó reggelt! Figyi már vki játszik a Motogp 3-al???Mert nekem fut rendesen,de non érzékeny,alig lehet irányítani!!!Másnak is ilyen???Mert jól felidegesített...
ránézésre nem tudod megállapítani. le kell venni a hengerfejet
én kitakaritom a szobát!!!és irány az erdö
evenx,szerintem elhiszed a parasztnak,mert azért csak nem áls le le kapni a hengerfejet stb...meg akkor már miért ne huznád szét a blokkot hogy tényleg rendben van -e minden!
nem akarok hülyeséget mondani,vagy van valami jele hogy nicasilos-e a henger??
reggelt
ez az atf minden gyártonak van????a castrol az jo nem??
Gyógyulást zee!
Jól kezdődik ez a reggel is...Rakhatom össza a faterral a frissen várásolt polcait
Azt vételnél honnan tudod legkönnyerbben megállapítanad, hogy nicasilos e a gép? Lebontod a hengerfejet, vagy elhiszed a parasztnak, hátha átbasz?Hja meg lhet hülye kérdés, és elhangzott ár ezerszer, de ugye a 4t-k is nicasilosak!
jobbulást zoozee
bepótlom helyetted,ha odaadod a cr-t
az a helyzet, hogy a castrol r2 meg az egyik legjobb kétütemű motorolaj/ha nem a legjobb/ a piacon főleg akkor nincs versenytársa ha 3000 alatt jutsz hozzá !
a motulról meg annyit ,hogy sztárolják de eddig még csak csalódás volt de nem a 2T olajáról beszélek mert azt ki se próbáltam de a váltóolaja egy sapka szar = a zsírral , a légszűrőolaja meg a légszűrőház aljába áll mert kicsöpög a szivacsból
a váltóolajat hétvégén vettem gyorsba mert raktam össze most a blokkot és nem volt itthon atf és szlovákoknál 300 valamennyi koronáért kellett vennem a drágábbat az kb.2500 forint és ennyiért a dobozból sem folyik ki /képzeld el hány lóerő forgatni a zsírt ... mondanom se kell ennyiért egy vicc ......be se mondom kuplunom se volt hidegen
úgyhogy lekéreckedett a földre 300 kilométer után ...lehet hogy a két té olaja jó de nekem nincs nagy bizodalmam hozzá
aggdoj=aggódj
gyógyulást!!! de ne aggdoj én bepotollak téged is
aloha emberek !
halálomon vagyok megint belázasodtam tegnap nem tudom mitől de este 38.4 volt és rázott a hideg és még most is majdem 38 ....akkor én most meghalok?
motorozni mindenesetre nem tudok ma....pedig tegnap még úgy volt , hogy ma megyünk mint az állat...hát elmarad sajna
reggelt!!
itt nálunk 2650 az r2 akkor jobban megéri mint a motorex
Postán vagy ,hogy?
Jóccakát mindenkinek, én lépek!
MTX elek én is már majdnem egész nap. szabolcs46- a nevem
egy mtx 80
kb mit tud végsebességre gyorsulásra?
valaki megtudná adni az msn cimét,akinek van crossa és tudna segiteni nekem h eltudjam dönteni h 2t vagy 4t legyen!!!
nincs mtx-em nem is ismerem azt a játékot
az hogy mtx ezünk egyet?
most ez mi"spy mtx???
spy14
MTX?
akkor pontosan mi is a neve annak az olajnak amit a váltoba kell nyomatni???