hy
standar az enyémen sincs óra,de ezzel a rövidebb átétellel olyan 115-120lehet a vége
1kérdés:sajna mostanában baszakszik a kuplungom(kx) tünetek a következök:
amikor szar,tehát betezsem egybe a mocit akkor egyböl leisáll,valamikor beteszem egybe akkor meg nem ál le de behuzott kuplungnál is simán tudok menni,ezek után azin a kis spanolon tekergetek ki csavarom fulra,és aztán jo(néha egy darabig,néha sokáig)
ma is jelentkeztek a problémák de most enm tudtam beállitani,mert beteszem egybe kuplungot kiengedem és huzom a gázt és csak bög a moci,nem emelne ki??
vagy milehet a probléma???? léccike valaki !!hogy orvosolhatnám ezt a problémát??
hát attol függ!!!az egyik gond elötte eladni a robogomat!! a másik gond h kapok e támogatást szülöktöl!!!de ha akor max sztem 500at szánnék rá..de még magam sem tudom...mert lehet h érdemes venni 750ért egy 250est minth 450ért egy 125ös ha évente 60-70ezret kell erre költeni a 250esre meg nem...mert akor megondolj az ember!!!
tudna nekem segiteni valaki??mert mostmár szeretnék dűlőre jutni h mien mocit is vegyek!!!már néztem ki mocikat..de az egyik nagy baj az h 2t vagy 4t legyen!!!mert 2t 125ösöket olcsobban veszek sokkal mint 4ts 200 v 250est de az egyik kérdésem is az lenne h menyit kell egy 2t és egy 4t mocira költeni évente??olyan havi max 8szori használattal(bár nemtom h hányszor fogom használni ) a másik meg nemtom h érdemes e a 200as ha u.anyi egy 250es...szal sajnos sok a bajom
A legegyszerübb megoldás ha veszel egy csavarhuzot és kilukasztod a hütöt .Na de komolyra forditva a szót.Leveszed az also vizcsövet és lefojik a hütöviz.Vagy kiveszed a leeresztöcsavart a vizpunpárol.
standar az enyémen sincs óra,de ezzel a rövidebb átétellel olyan 115-120lehet a vége
1kérdés:sajna mostanában baszakszik a kuplungom(kx) tünetek a következök:
amikor szar,tehát betezsem egybe a mocit akkor egyböl leisáll,valamikor beteszem egybe akkor meg nem ál le de behuzott kuplungnál is simán tudok menni,ezek után azin a kis spanolon tekergetek ki csavarom fulra,és aztán jo(néha egy darabig,néha sokáig)
ma is jelentkeztek a problémák de most enm tudtam beállitani,mert beteszem egybe kuplungot kiengedem és huzom a gázt és csak bög a moci,nem emelne ki??
vagy milehet a probléma???? léccike valaki !!hogy orvosolhatnám ezt a problémát??