Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hy
standar az enyémen sincs óra,de ezzel a rövidebb átétellel olyan 115-120lehet a vége
1kérdés:sajna mostanában baszakszik a kuplungom(kx) tünetek a következök:
amikor szar,tehát betezsem egybe a mocit akkor egyböl leisáll,valamikor beteszem egybe akkor meg nem ál le de behuzott kuplungnál is simán tudok menni,ezek után azin a kis spanolon tekergetek ki csavarom fulra,és aztán jo(néha egy darabig,néha sokáig)
ma is jelentkeztek a problémák de most enm tudtam beállitani,mert beteszem egybe kuplungot kiengedem és huzom a gázt és csak bög a moci,nem emelne ki??
vagy milehet a probléma???? léccike valaki !!hogy orvosolhatnám ezt a problémát??
hát attol függ!!!az egyik gond elötte eladni a robogomat!! a másik gond h kapok e támogatást szülöktöl!!!de ha akor max sztem 500at szánnék rá..de még magam sem tudom...mert lehet h érdemes venni 750ért egy 250est minth 450ért egy 125ös ha évente 60-70ezret kell erre költeni a 250esre meg nem...mert akor megondolj az ember!!!
mennyi kereted van rá? ha van elég akokr mondjuk ktm exc200 ha kicsit kevesebb van akkor kawa klx 250
tudna nekem segiteni valaki??mert mostmár szeretnék dűlőre jutni h mien mocit is vegyek!!!már néztem ki mocikat..de az egyik nagy baj az h 2t vagy 4t legyen!!!mert 2t 125ösöket olcsobban veszek sokkal mint 4ts 200 v 250est de az egyik kérdésem is az lenne h menyit kell egy 2t és egy 4t mocira költeni évente??olyan havi max 8szori használattal(bár nemtom h hányszor fogom használni ) a másik meg nemtom h érdemes e a 200as ha u.anyi egy 250es...szal sajnos sok a bajom
A legegyszerübb megoldás ha veszel egy csavarhuzot és kilukasztod a hütöt .Na de komolyra forditva a szót.Leveszed az also vizcsövet és lefojik a hütöviz.Vagy kiveszed a leeresztöcsavart a vizpunpárol.
Helló!Eladom a motorom Honda CR125 /2004/ 699000.ft,nagyon jo a vas,csak jövöre nagyobra ülök.Ha érdekel valakit,vagy tudtok rá vevöt megköszönöm.
Ezt most találtam,lehet ,hogy márláttátok nem egyszer..mind1
gondolom valami crossmocis játék.....
nekem cd volt meg
Ez az MTX-honnan lehet leszedni,valaki világosítson fel??
hát az utcaival megyek 105-110-et, és a másikkal amin elöl 13as lánckerék van azzal kb. 75-80at nemtom pontosan mert nincs rajta műszer!
valaki tud küldeni egy mentést az mtx ről?
és neked roekjozsi menyit megy a 125 ösöd?
Spy14
megvan még az etz-d?
és az menyit megy más áttétellel?
és majd a gamespyt hogy kell beállítani?
köszz!isten vagy
XRCKZFBCHRZSXNKK TESS!
aszem spy ebbe nagy mester
de kérdezd zoozeet vagy shabikát aszem
sziasztok tudom nekem nem cross gépen van hanem gyorsasági de nem tudnátok abban segíteni hogy hogy kell leereszteni a hűtővizet?
15 perc,és megy ek

csak kéne egy cd kulcs sürgősen!!!!!!!!
léci dobjon meg valai egyel!
vki jöjjön mtxezni
milyen mocival mentek?
asszem most felrakom énis az mtx et
jol tolod, csak ne esnék el enyiszer....