honnan szeded?
meddig van meg?
én hüly leszedhetetm volna a haver gépéről 7végén me lanoztunk aztán későn jutott eszembe igy csak a 17 dik részig van emg és most szedem a 18 at és neki megvolt a 2 dik évad 8 dik részééig
gyuri ha szökést akarsz tölteni töltsd innen és mindenki luksfb.freebase.hu/indexx.html
én is onnan szedem le kell szedni darabokban aztán lent van mind akkor amit utoljára szedtél a rar t azt kicsomagolod egy másik hejre és megy a film a felirat is ott van
evenx pótolom a hiányt írok majd neked
amúgy az 525 sokkal disznóbb....kívülről csak a köbcenti és az ebből eredő lóerőkülönbségre gondolna az ember ......vázra felszerelésre egyebekbe nincs is másság....de
ha komolyan endúrózásra használod akkor komoly erőbeli különbséget érzel olyannyira , hogy nem akarsz visszaülni a 450-re /de azért jó motor a 450 /annak ellenére , hogy még mi is kiderítettük róla néha szar szituációkban /amiről itt a pilisben szól az endúró /kifejezetten gyengécske így már csak egy van belőle a társaságban de eladó mert 525-re cserélődik... továbbá azért se jó vétel mert újkori árában az árkölönbözet nem haladja meg a 100 ezret se ezért talán csak annak jó aki abban a kategóriában verseng mert ott mindenkinek az van
nálunk fagyott szegény motorkák meg kint állnak mert 2kocsi+bútorok vannak a garázsban...lassacskán asszem 25ös beillesztem a kazánházba,50es tőlem elfagyhat
Ma én se fáztam,be voltam öltözve!
Meg nem egyszerűen izzaszt egy 6 kilós enduróval gyakorlatozni!
Ha megállsz tüdőgyuszi a vége ha sokat pihizel,jól elpilledtem.
Reggel mentem haza a melóból.Kis szunya,játék a gyerkőccel azt 2 ó torzulás az erdőkben.
Full volt!!!!!!
nem mentél vele??? te h...e vagy!!!kit érdekelt volna 2 fok???
habár ha msot mehettélv olna vele akkor máskor is,amikor jó idö van
akkor jol tetted,hogy nem mentél vele
ihi mi a hejzet erre? evenx az a kaxa sztem elég durván néz ki bevállalnék egy olyat
voltam most eset ea husky s barátnál aztán ott volt a haverjának a zsir uj 450 exc cje mehettem volna vele csakhát 2 fokba nem igen van kedve motorzni az embernek /nekem legalábbis/
"na ezt igy nem lehet megmondani hoyg menyibe kerül, midnen hütő javitós más árakal dolgozik.
kérdés hoyg hol s menyire folyik, elvileg midnent lehet javitani, vagy max kell egy uj hütő."
csal akkor folyik amikor nagyon odahuzom neki ma kimentem motrozni tele volt a tartály azt észre vettem hogy folyik és vagy egy litert belement mikor hazaértem akor meg nem folyt. kishapsi megtudnád mondani hogy a javítás kb mennyibe lenne
amit pont irtál, az smr és az sxs között csak a felszereltségben van tehát, fék futómű, kerék.
de a sima sx és az sxs vagy smr(maga a blokk) közöt tmár nagy különbség van, az sxs és az smr ben, könyitett dugó, titán szelep, titán szeleprugók vannak, és hegyesebb az elektronikája is.
viszont 1 db titán szelep 35.000 és 1 db titán szelep rugó 33.000. és ezekből 4 darab van egy hengerfejben.
mig a sima sx be kb 6000ft/db a szelep, és a rugó meg 5000/db körül moog.
meddig van meg?
én hüly leszedhetetm volna a haver gépéről 7végén me lanoztunk aztán későn jutott eszembe igy csak a 17 dik részig van emg és most szedem a 18 at és neki megvolt a 2 dik évad 8 dik részééig
luksfb.freebase.hu/indexx.html
én is onnan szedem le kell szedni darabokban aztán lent van mind akkor amit utoljára szedtél a rar t azt kicsomagolod egy másik hejre és megy a film a felirat is ott van
evenx pótolom a hiányt írok majd neked
amúgy az 525 sokkal disznóbb....kívülről csak a köbcenti és az ebből eredő lóerőkülönbségre gondolna az ember ......vázra felszerelésre egyebekbe nincs is másság....de
ha komolyan endúrózásra használod akkor komoly erőbeli különbséget érzel olyannyira , hogy nem akarsz visszaülni a 450-re /de azért jó motor a 450 /annak ellenére , hogy még mi is kiderítettük róla néha szar szituációkban /amiről itt a pilisben szól az endúró /kifejezetten gyengécske így már csak egy van belőle a társaságban de eladó mert 525-re cserélődik... továbbá azért se jó vétel mert újkori árában az árkölönbözet nem haladja meg a 100 ezret se ezért talán csak annak jó aki abban a kategóriában verseng mert ott mindenkinek az van
Kicsit sok lett a smile, szori!!!!!!!!!!!
Ma én se fáztam,be voltam öltözve!
Meg nem egyszerűen izzaszt egy 6 kilós enduróval gyakorlatozni!
Ha megállsz tüdőgyuszi a vége ha sokat pihizel,jól elpilledtem.
Reggel mentem haza a melóból.Kis szunya,játék a gyerkőccel azt 2 ó torzulás az erdőkben.
Full volt!!!!!!
siki!!!!!
Hol a térkép???????????
sulyra sztem u.a mint a te 450 de kibasz hideg volt 2 fok meg gyenge szél ááá inkább nem meg fel se voltam öltözve csak pulcsiba voltam meg mellénybe
habár ha msot mehettélv olna vele akkor máskor is,amikor jó idö van
akkor jol tetted,hogy nem mentél vele
a 450es exc lóerőre ugyananyi mint az 525?
voltam most eset ea husky s barátnál aztán ott volt a haverjának a zsir uj 450 exc cje mehettem volna vele csakhát 2 fokba nem igen van kedve motorzni az embernek /nekem legalábbis/
jah meg egy nagyon hülye kérdés:
a yz-t hogyan kell modnani ipszilon zé, vagy jézé?
kérdés hoyg hol s menyire folyik, elvileg midnent lehet javitani, vagy max kell egy uj hütő."
de a sima sx és az sxs vagy smr(maga a blokk) közöt tmár nagy különbség van, az sxs és az smr ben, könyitett dugó, titán szelep, titán szeleprugók vannak, és hegyesebb az elektronikája is.
viszont 1 db titán szelep 35.000 és 1 db titán szelep rugó 33.000. és ezekből 4 darab van egy hengerfejben.
mig a sima sx be kb 6000ft/db a szelep, és a rugó meg 5000/db körül moog.