Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én most szedem a 2.évad 9.részét gondolom gyuri is
honnan szeded?
meddig van meg?
én hüly leszedhetetm volna a haver gépéről 7végén me lanoztunk aztán későn jutott eszembe igy csak a 17 dik részig van emg és most szedem a 18 at és neki megvolt a 2 dik évad 8 dik részééig
kösz,de szökést máshonnan szedem....5.1es hanggal kellenének filmek....
gyuri ha szökést akarsz tölteni töltsd innen és mindenki
luksfb.freebase.hu/indexx.html
én is onnan szedem le kell szedni darabokban aztán lent van mind akkor amit utoljára szedtél a rar t azt kicsomagolod egy másik hejre és megy a film a felirat is ott van
jó reggelt, erős vasat !
bithumenre tud küldeni vki 1 meghívót?
bocs hazudtam kettő 450-es van...de cserélődnek
maguk még nagyon alszanak !

evenx pótolom a hiányt írok majd neked
amúgy az 525 sokkal disznóbb....kívülről csak a köbcenti és az ebből eredő lóerőkülönbségre gondolna az ember ......vázra felszerelésre egyebekbe nincs is másság....de
ha komolyan endúrózásra használod akkor komoly erőbeli különbséget érzel olyannyira , hogy nem akarsz visszaülni a 450-re /de azért jó motor a 450 /annak ellenére , hogy még mi is kiderítettük róla néha szar szituációkban /amiről itt a pilisben szól az endúró /kifejezetten gyengécske így már csak egy van belőle a társaságban de eladó mert 525-re cserélődik... továbbá azért se jó vétel mert újkori árában az árkölönbözet nem haladja meg a 100 ezret se ezért talán csak annak jó aki abban a kategóriában verseng mert ott mindenkinek az van
nézzétek meg az ez dúúúúrva videót...kéééész sírok a röhögéstől
nálunk fagyott szegény motorkák meg kint állnak mert 2kocsi+bútorok vannak a garázsban...lassacskán asszem 25ös beillesztem a kazánházba,50es tőlem elfagyhat
ááááááááááááá
jó reggelt! ............. nagyon hideg van mi lesz velünk?
Bocsi

Kicsit sok lett a smile, szori!!!!!!!!!!!
Hello!

Ma én se fáztam,be voltam öltözve!
Meg nem egyszerűen izzaszt egy 6 kilós enduróval gyakorlatozni!
Ha megállsz tüdőgyuszi a vége ha sokat pihizel,jól elpilledtem.
Reggel mentem haza a melóból.Kis szunya,játék a gyerkőccel azt 2 ó torzulás az erdőkben.
Full volt!!!!!!

siki!!!!!
Hol a térkép???????????
én nem fázok ha motorozom. de ha leszállok róla kezdem érezni hogy kihűltem
Faisst hol van,csak nem kész az ipszilon zéje

sulyra sztem u.a mint a te 450 de kibasz hideg volt 2 fok meg gyenge szél ááá inkább nem meg fel se voltam öltözve csak pulcsiba voltam meg mellénybe
nem mentél vele??? te h...e vagy!!!kit érdekelt volna 2 fok???
habár ha msot mehettélv olna vele akkor máskor is,amikor jó idö van
akkor jol tetted,hogy nem mentél vele
kishapsi!
a 450es exc lóerőre ugyananyi mint az 525?
ipszilon zé
ihi mi a hejzet erre? evenx az a kaxa sztem elég durván néz ki bevállalnék egy olyat
voltam most eset ea husky s barátnál aztán ott volt a haverjának a zsir uj 450 exc cje mehettem volna vele csakhát 2 fokba nem igen van kedve motorzni az embernek /nekem legalábbis/
képet tegyen már fel valaki 540 sxs ramonrol!!!
jah meg egy nagyon hülye kérdés:
a yz-t hogyan kell modnani ipszilon zé, vagy jézé?
"na ezt igy nem lehet megmondani hoyg menyibe kerül, midnen hütő javitós más árakal dolgozik.
kérdés hoyg hol s menyire folyik, elvileg midnent lehet javitani, vagy max kell egy uj hütő."
csal akkor folyik amikor nagyon odahuzom neki ma kimentem motrozni tele volt a tartály azt észre vettem hogy folyik és vagy egy litert belement mikor hazaértem akor meg nem folyt. kishapsi megtudnád mondani hogy a javítás kb mennyibe lenne
amit pont irtál, az smr és az sxs között csak a felszereltségben van tehát, fék futómű, kerék.
de a sima sx és az sxs vagy smr(maga a blokk) közöt tmár nagy különbség van, az sxs és az smr ben, könyitett dugó, titán szelep, titán szeleprugók vannak, és hegyesebb az elektronikája is.
viszont 1 db titán szelep 35.000 és 1 db titán szelep rugó 33.000. és ezekből 4 darab van egy hengerfejben.
mig a sima sx be kb 6000ft/db a szelep, és a rugó meg 5000/db körül moog.