Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kösz!
épp most sikerült belépni akkor csak jól próbáltam!
regizni kell, de ne kérdezd hogyan, kisérletezni köll...
ja és vki aki szokott mtx-el gamespy-on jáccani leírná hogy mit hogyan kell regisztrálni kell? vagy hogyan?
köszi!
jó delet mindekinek!
én most voltam motorozni és nem volt hideg! most jól süt a nap és nem fúj a szél mindenki menjen aki teheti, jó a talaj is szóval minden faxa!
Ez elmebeteg.

Új DRZ ára, ember!
www.hasznaltauto.hu/kereso1.au... szerelőm motorja(aki az 50est összehapcizta)...1,5milla nevetséges..mondjuk durván megy ,de akkor is....ő azt mondta h 8k-ba van neki
+ pénterken egy light os infoérettségi
ma jönnek az alkatrészek sztem hétvégén nem lehet majd lerobbantani a Hondáról
Szép napot srácok! Ma fagyott....tiszta zima volt reggel
Üdv! jó a kajád de a csizmád érdekelne!!
a router tűzfalát ki kell lőni. de én tudtam szervert csinálni
mivan velem??
aha
töltsd le a game spy arcadot
lehet neten is játszan az mtx et??
az én accomat ost bannolták a köcsögök pedig 1 felett volt az arányom valami tévedés lehet
nincs vki fenn bithun???
most jött le a 2.éved 9. része...honlap meg jön a lost 3. évad 5. része asszem
valaki MTX gamespyn?
ááá ma lesz az első kressz tanfolyam
bithun a meghívás szünetel
Én húztam suliba, simóval már csak azért is, felveszem a pufajkát is!
Én már megnéztem a második évad 4ik részéig.A maradék 4 részt majd felhozom .Nem szeretem a sorozatokat, de ez kivételesen jó.

Zee! várom majd az okosságokat, szép hosszú hozzászólás formájában.Amúgy meg kéne írni a sportmotornak, mert egyszerűen nem lehet visszalapozgatni a hozzászólások között.Szóval érthetetlen, hogy pl csak a 10,000redik hozzászólás megtalálásához 1 órát kell lapozgatni vissza.Pl meg szeretném nézni, mert anno mikor spy is akart venni mocit, leírtatok neki minden jót, és azt szerettem volna visszaolvasni.Ez június tájékán volt aktuális, nah azt visszalapozgatni 5 ezer év.....
mi a helyzet emberek?látom a szökés a téma

télleg,nem is mondtam, multhéten elment az astrank
aloha!