na ezt igy nem lehet megmondani hoyg menyibe kerül, midnen hütő javitós más árakal dolgozik.
kérdés hoyg hol s menyire folyik, elvileg midnent lehet javitani, vagy max kell egy uj hütő.
helo mindenkinek, egy kis segítség kéne van egy suzuki rm125 motrom , folyik a hütővíz lyukas valahol szerintetek meglehet javítani és ha igen akor mennyibe kerül?
sutyi
én probáltam, a 125, 200, 250, 250 exc f.
a 125-öst nem vennék a világ midnen pénzéért se, a 200 ast az már inkább, a 250 exc 2T az kibaszott jó, az tetcett, el birnám viselni ha a garázsban álna, de a 250 excF sem volt, rosz nagyon kezes alul nyomaték, és jó fogyasztású kis gép.
én most motoroztam haza. odafele láttam egy balesetet tőlünk 2 utcára. motoros utólérte kocsit de annyira hogy a motor eleje odanyomta a lenyomatát a kocsi hátuljába
nem tom mi lett szegény csákóval
ti tényleg nézitek a győzikét??én a falra mászok tőle, engem abszolút nem érdekel...én döglött aktás meg grace klinikás vagyok na meg fábry az örök és elpusztíthatatlanos
hüttő egyenlőre kipipálva! gány első lámpa kipipálva :D most az első fékkel küszködök mert az kurvára nem fog! amúgy semmi extra! király vagyok meg minden :)
kérdés hoyg hol s menyire folyik, elvileg midnent lehet javitani, vagy max kell egy uj hütő.