Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na ezt igy nem lehet megmondani hoyg menyibe kerül, midnen hütő javitós más árakal dolgozik.
kérdés hoyg hol s menyire folyik, elvileg midnent lehet javitani, vagy max kell egy uj hütő.
supermoto és cross között mi a külömbség(pl smr vs. sxs)
azokon kivül amiket látok is:pl kerekek,sárvédö
helo mindenkinek, egy kis segítség kéne van egy suzuki rm125 motrom , folyik a hütővíz lyukas valahol szerintetek meglehet javítani és ha igen akor mennyibe kerül?
4t-re nincs keret, 200as meg csak akkor ha 25re van vizsgáztatva
sutyi
én probáltam, a 125, 200, 250, 250 exc f.
a 125-öst nem vennék a világ midnen pénzéért se, a 200 ast az már inkább, a 250 exc 2T az kibaszott jó, az tetcett, el birnám viselni ha a garázsban álna, de a 250 excF sem volt, rosz nagyon kezes alul nyomaték, és jó fogyasztású kis gép.
az exc még baráti, gondolj bele mien az 525sx, vagy az 540 smr, de a király az a 540 sxs. na azt nincs ember az országban aki ki tudná motorozni.
és még felnőtnek is jó
175 ezer,és van benne öninditó,berugó,állítható teló,stb
szerintem is fasza kis gépek csak elég borsos az áruk
ugye milyen király
én most motoroztam haza. odafele láttam egy balesetet tőlünk 2 utcára. motoros utólérte kocsit de annyira hogy a motor eleje odanyomta a lenyomatát a kocsi hátuljába
nem tom mi lett szegény csákóval
standar!
parillánál ültem egy orionon egész kis komoly gép, grat hozzá
ja ami jobban teccet az az sxs 250volt
hmmm ez lenne a reggeliző tálcám.....
220.000Ft
asszem 2001es évjáratúval.
szörnyü,ö egy anygal
hmmm belegondolni is szörnyű
ti tényleg nézitek a győzikét??én a falra mászok tőle, engem abszolút nem érdekel...én döglött aktás meg grace klinikás vagyok na meg fábry az örök és elpusztíthatatlanos
ahogy győzike mondaná: álpmálpm idös álom
hanyas évjáratuval mentél?,
Én csak 125öst, de jóóó volt , lehet még másra nem fussa veszek egy olyant, nekem mindig is teccet!
Szia Zoozee!
Én is vagyok már, és várom mint sült galambot az írásodat a használt krossz szöcskékkel kapcsolatban.
zoozee te próbáltál már 200as exc-t??vagy valaki
hüttő egyenlőre kipipálva! gány első lámpa kipipálva :D most az első fékkel küszködök mert az kurvára nem fog! amúgy semmi extra! király vagyok meg minden :)
na vki nem tudja h kell stoppiezni??rxel én s próbáltam de azonkívül h 20-25ről kicsit gurulok annál gyorsabbról már csak csúszka megy