ma vettem csizmát(bocs mx újra köteleztek, pedig gearne-nak jobban örültem volna)w2 táborba léptem
ha 200as exc-t akarok akkor fatert meg kell vezetnem
rosszul írtam előbb ...nem hogy alig tudok hanem sehogyse tudok stoppizni....de fékezésre felállítom elsőkerékre de igazán gurulni nem tudok........... de véletlen sikerült már
de egykerekezni elegykerekezgetek kicsit arról többet sejtek de majd mutatok képet mikor nincs a hátamon bőr meg ilyesmi ja meg a seggemen se
én alig tudok stoppizni...de annyit tudok , hogy mikor még gyorsan mész akkor egy határozott fékezéssel felveszed a motort és gurulsz elsőkeréken és fékkel meg kicsit a testeddel megpróbálod tartani azon a ponton ahol még épphogy nem dőlsz át ! fontos a pontot egyből eltalálni mert akkor nem kell sokat fékezni mert ezzel csökken a táv amit elbírsz menni ...
elsökeréken gurulni miféle modszert kell alkalmazni??
én akárhányszor megprobálom,csak nagyritkán sikerül megemlini a hátulját,mindig elcsuszik az elsökerék pedig testel is rásegitek
kerekezés?
video.sportmotor.hu/dl/12501&d...
a stoppizásra vissztérve hát nem így kell.
ha 200as exc-t akarok akkor fatert meg kell vezetnem
de egykerekezni elegykerekezgetek kicsit arról többet sejtek de majd mutatok képet mikor nincs a hátamon bőr meg ilyesmi ja meg a seggemen se
szoval hogyan is kell akko sztápizni??
amúgy hol vagytok győzikét néztek ?????????????????????
én akárhányszor megprobálom,csak nagyritkán sikerül megemlini a hátulját,mindig elcsuszik az elsökerék pedig testel is rásegitek
nem kell amerikába menni,elég ha csak át ugrunk a németekhez ott olyan showkat szokta csináléni,hogy az eszméletlen
Esetleg itt?
drzkmspiraltheonakolcson.hu