ma mutattak egy baszott jó pályát, a házunktól kb.:5-7km-re és csak most fedeztem fel ma ott voltunk és elég nagy pálya ugratókkal teli, huplikkal, meg mandínerek, szóval nem kell építeni
Itt nálunk sosem néztek ránk ferde szemmel a kúton.Szóval ilyen probléma nem fenyeget minket, ezek szerint jobb részén lakunk ilyen tekintetben a országnak.
hát nem
Ez még kérdés, ha délelött holnap sikerüla bowden projekt, akkor iszonyatosnagy motorozás lesz, ha nem akkor dt-vel és csak vörösvári pályán....
legszebb helyén lakunk az országnak!
Laci, itt meg lehet uszni, mégha utálnak is, amugy meg van mikor én se tudok tötyögni de amikor csak 3an megyünk akkor jo mer mindenki közel azonos tempot megy......
De igaz, van mikor nem lehet viszaengedni a gázt, holnap lesz ilyen, egy hete nem mentem.....
Én nem azért megyek gyorsan hogy janizak.Hanem azért mert nem tudok tötyögni hy.Én nem tudom ti hpll laktok de itt ha beálnál egy benzinkutra akkor 10 perc és a jardon lennétek.Itt kurvára nem csipik a crossosokat.Na szoval ezért nem értetem a nagymérvü turázást hogy hogyan lehet megoldani.De bocs hogy megmertem kérdezni
valami téma?
nah itt a szünet lehet kenni a gépeknek
kép a mai motorozásról
Ez még kérdés, ha délelött holnap sikerüla bowden projekt, akkor iszonyatosnagy motorozás lesz, ha nem akkor dt-vel és csak vörösvári pályán....
Laci, itt meg lehet uszni, mégha utálnak is, amugy meg van mikor én se tudok tötyögni de amikor csak 3an megyünk akkor jo mer mindenki közel azonos tempot megy......
De igaz, van mikor nem lehet viszaengedni a gázt, holnap lesz ilyen, egy hete nem mentem.....
A minap tudtam meg ,hogy 10% kedvezményem van bármijen szerkóra az egyik ismerősöm álltal tök állat,.....na én elmentem vásárolni ......