Eccer a szimóval jártam úgy, hogy elfogyott a közeli faluban a benzin.Most pénz se volt nálam 200ft-nál több,eltoltam a legközelebbi benzinkúthoz.Aztán szereztem egy kukából egy kupakot.Megtankoltam azt a majdnem egy liter benzinem, és kicsavartam a váltóolaj kontrollcsavarját.A kupakot teletöltöttem, és vígan belekevertem a jó kis hikomolt a benyába.Vígan hazamentem, a motor minden károsodás nélkül megúszta talállékonyságom
régen mi is vittünk benzint de már régóta nem ...mióta több kút van de régen azok is ritkábban voltak
most egy kúton találkozunk reggel ott fullra nyomjuk összes motort és ezenkívül a 2T-k visznek maguknak 1,5-2 dl olajat kis műanyag flakonban .....ez további 6-8 liter benzinhez elegendő és ennyit egy nap nehéz kifüstölni de ezt azért kiszoktuk
1., Vihet magával benzint az ember a hátizsákjában, olyanról is tudok, hogy az első villára voltak fel felrögzítve a kólásüvegek, tele benzinnel.
2., Elég nagy baj, hogy neked az legnagyobb élvezet az együtt motorozásnál, hogy ki a jani alapon mindenkit otthagyjál... Szerintem a csoportos motorozásnál a leglassabhoz kell alkalmazkodni, és bízni benne, hogy ő is egyre többet fejlődik,és legközelebb már tartani tudja a többiek tempóját.Legalábbis én ezen a véleményen vagyok.
80-90km hogy birja a benzin ki?Eszt nem értem én ha elmegyek turázni akkor nemigen kell 90km elmenni a motoral mert akkor tolhatom visza igaz hogy én nemigen tudok tötyörögni.Most nem azért mert profi vagyok csak mert állat .Ezért nem szeretnek velem turázni mert othagyom öket mint az gép
most egy kúton találkozunk reggel ott fullra nyomjuk összes motort és ezenkívül a 2T-k visznek maguknak 1,5-2 dl olajat kis műanyag flakonban .....ez további 6-8 liter benzinhez elegendő és ennyit egy nap nehéz kifüstölni de ezt azért kiszoktuk
viszek magammal kest!
2., Elég nagy baj, hogy neked az legnagyobb élvezet az együtt motorozásnál, hogy ki a jani alapon mindenkit otthagyjál... Szerintem a csoportos motorozásnál a leglassabhoz kell alkalmazkodni, és bízni benne, hogy ő is egyre többet fejlődik,és legközelebb már tartani tudja a többiek tempóját.Legalábbis én ezen a véleményen vagyok.
Hátsó gumim!!
egy hülye kérdés:nem lesz gáz a kawámnak,hogy elmegyek egy hosszab turára(pl 70-80-90-10km)
lévén,hogy 125-ös 2t cross????