ott már éjjel szerintem míg aludtál evenx lövöldöztek is nézd meg a simson tankját az lövésnyom!!!
lehet , hogy a 007 ügynök magy james bond volt ott
lehet hogy a 100% recicling ruhásszekrényajtó titkára kíváncsiak
Ez a rajttábla eredeti MZ kupás, most mi a faxomat csináljak vele, hogy az hülye hiozung támogatja?????Legfeljebb majd leragasztom valami értelmesebb matricával.Most az lényeg, hogy a gyújtás álljon össze.
szivesen kipróbálnám.nem akarod lehozni halasra??itt van 1 jó kis tav, viszonylag nagy lehetne rajta csapatni.ha beválik lesz sorozatgyártás?hyosungos szart szedd le róla gyorsan
Amúgy sutyi megsugom ,csak speiciális náza által sem ismert anyagokat használtam: de csak akkor írom le, hogy ha nem mondod el senkinek, mert a jogdíj, az innováció engem illet, és nem akarom ,hogy kínai, tájvani gyártók ellopják:
A speciális sportlégszűrő trabant 601ből származik,de még speciális feketével be is kellett festeni a tetejét.Aztán az ülés, amit te speciális fának néztél, az valójában még annál is speicálisabb:a szomszéd néni volt ruhás szekrényének az ajtaja.Azt alakítottam méretre!Aztán jött rá a bőr fedés.A hátsó sárvédő toldat, meg a régi általános iskolám tornaterem PVC padlójának egy darabja. Jó erős anyag, még merevítést sem keltt használni, csak az az előbb említett speciális matt fekete festéket
zoozee jönnek már a 200as meg a 25ös excről meg az sxről az infók??excből 99-03ig érdekelne sxből meg 2001felett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
Nah elkészültek a képek, a xar is belémfagyott! Igen furcsállottam is a sok zajt, mi a manó lehet a pecu felett, aztán most hogy mondod, ki is hívom a nemzetbiztonsági szolgálatot, igazoltassák le sok légi járművet, aki a kert feltt kémkedik!
Első kerék, hátsó kerék és a BŐR ülés!!!!!!!
szevasztok jó reggelt !....már amennyire lehet mert esik az eső ill. szakadt de most nézem elállt még lehet akármi is
evenx ! az a zaj a kertetek végében az helikopterek zúgása, a japán motorgyártók ipari kémei röpködnek ott, és arra a pillanatra várnak , hogy lanyhuljon a figyelmed és lecsapjanak a laboratoriumodban kifejlesztett csodafegyverre!!
tegnap mentünk egy lájtosat ....aztán lementünk dunára mert alacsony a víz és csapattunk egyet a sóderplaccokon ........picit azért összeiszapoztuk a lovakat
azt hittük ma megyünk nagyot de nem hiszem mert nagyon lóg az eső lába fúj a szél és hideg is van
de dobok fel tegnapi dunapartot
hát igen, ez egy prototípus lesz, ilyet még nem látott senki, annyira egyedi a gép .
Erről fogom írni a diplomamunkám, és már is továbbítom az MZ németországi gyárába!Sztem meglátják, milyen kreatív vagyok, rögtön felvesznek,sőt térden állva fognak könyörgöni, hogy adjam el nekik a licenc jogát!Én meg nagy nehezen, majd igen mondok, és a befolyt pénzből megveszem álmaim KLX450ét
Hja most vettem észre, hogy bilibe lóg as kezem
Csinálok persze, csak mlg most nincsen kimenni hátra a pecuba, mert ott tárolom,avatatlan kezek elől bujtatva .
Tegnap motoroztam egyet az MZ vel, igen jó lett a súlyelosztása, nagyon keményeket lehet vele rakatni Bár sajnos még elég sok munka lesz vele, mert a hátsó fék kaki, illetve a gyujtás sem az igazi még.
lehet , hogy a 007 ügynök magy james bond volt ott
lehet hogy a 100% recicling ruhásszekrényajtó titkára kíváncsiak
A speciális sportlégszűrő trabant 601ből származik,de még speciális feketével be is kellett festeni a tetejét.Aztán az ülés, amit te speciális fának néztél, az valójában még annál is speicálisabb:a szomszéd néni volt ruhás szekrényének az ajtaja.Azt alakítottam méretre!Aztán jött rá a bőr fedés.A hátsó sárvédő toldat, meg a régi általános iskolám tornaterem PVC padlójának egy darabja. Jó erős anyag, még merevítést sem keltt használni, csak az az előbb említett speciális matt fekete festéket
az sms kérdésedre a válasz: nem indulnak az urak a vár felé tegnap
Első kerék, hátsó kerék és a BŐR ülés!!!!!!!
evenx ! az a zaj a kertetek végében az helikopterek zúgása, a japán motorgyártók ipari kémei röpködnek ott, és arra a pillanatra várnak , hogy lanyhuljon a figyelmed és lecsapjanak a laboratoriumodban kifejlesztett csodafegyverre!!
tegnap mentünk egy lájtosat ....aztán lementünk dunára mert alacsony a víz és csapattunk egyet a sóderplaccokon ........picit azért összeiszapoztuk a lovakat
azt hittük ma megyünk nagyot de nem hiszem mert nagyon lóg az eső lába fúj a szél és hideg is van
de dobok fel tegnapi dunapartot
Erről fogom írni a diplomamunkám, és már is továbbítom az MZ németországi gyárába!Sztem meglátják, milyen kreatív vagyok, rögtön felvesznek,sőt térden állva fognak könyörgöni, hogy adjam el nekik a licenc jogát!Én meg nagy nehezen, majd igen mondok, és a befolyt pénzből megveszem álmaim KLX450ét
Hja most vettem észre, hogy bilibe lóg as kezem
Tegnap motoroztam egyet az MZ vel, igen jó lett a súlyelosztása, nagyon keményeket lehet vele rakatni Bár sajnos még elég sok munka lesz vele, mert a hátsó fék kaki, illetve a gyujtás sem az igazi még.