Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

8 ágra süt a nap
van egy keeway matricám helyette ha érdekel
ott már éjjel szerintem míg aludtál evenx lövöldöztek is nézd meg a simson tankját az lövésnyom!!!
lehet , hogy a 007 ügynök magy james bond volt ott
lehet hogy a 100% recicling ruhásszekrényajtó titkára kíváncsiak
Ez a rajttábla eredeti MZ kupás, most mi a faxomat csináljak vele, hogy az hülye hiozung támogatja?????Legfeljebb majd leragasztom valami értelmesebb matricával.Most az lényeg, hogy a gyújtás álljon össze.
lekötelezel
keresgélek nekedvaló infót
nagyon vicces itt valaki, csak nemtudom kiaz na pls scanneld már be őket.
HONNAN JÖNNEK ??? NEKEM IS KELLENÉNEK!!!!
szivesen kipróbálnám.nem akarod lehozni halasra??itt van 1 jó kis tav, viszonylag nagy lehetne rajta csapatni.ha beválik lesz sorozatgyártás?hyosungos szart szedd le róla gyorsan
Simán átcsavarozod a csavarokat a gumin, aztán meg belevágsz fedőnek egy másik külsőt.És tutánkámen, hogy nem szúrja ki semmi a belsőd.Ennyi az egész.
Amúgy sutyi megsugom ,csak speiciális náza által sem ismert anyagokat használtam: de csak akkor írom le, hogy ha nem mondod el senkinek, mert a jogdíj, az innováció engem illet, és nem akarom ,hogy kínai, tájvani gyártók ellopják:
A speciális sportlégszűrő trabant 601ből származik,de még speciális feketével be is kellett festeni a tetejét.Aztán az ülés, amit te speciális fának néztél, az valójában még annál is speicálisabb:a szomszéd néni volt ruhás szekrényének az ajtaja.Azt alakítottam méretre!Aztán jött rá a bőr fedés.A hátsó sárvédő toldat, meg a régi általános iskolám tornaterem PVC padlójának egy darabja. Jó erős anyag, még merevítést sem keltt használni, csak az az előbb említett speciális matt fekete festéket
ott voltunk 3an meg a murvabányánál...pitbájk derbi 50 meg én.... pitbájkkal jól elszórakoztunk
zoozee jönnek már a 200as meg a 25ös excről meg az sxről az infók??excből 99-03ig érdekelne sxből meg 2001felett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
bocsi ne haragudjál motoroztunk és már későn néztem rá a telefonomra........

az sms kérdésedre a válasz: nem indulnak az urak a vár felé tegnap
köszi! és elmondanád a készítés módját? belülre mit raksz hogy ne szurja ki a belsőt?
Nah elkészültek a képek, a xar is belémfagyott! Igen furcsállottam is a sok zajt, mi a manó lehet a pecu felett, aztán most hogy mondod, ki is hívom a nemzetbiztonsági szolgálatot, igazoltassák le sok légi járművet, aki a kert feltt kémkedik!
Első kerék, hátsó kerék és a BŐR ülés!!!!!!!
smsre válaszolni luxus,béla?
szevasztok jó reggelt !....már amennyire lehet mert esik az eső ill. szakadt de most nézem elállt még lehet akármi is

evenx ! az a zaj a kertetek végében az helikopterek zúgása, a japán motorgyártók ipari kémei röpködnek ott, és arra a pillanatra várnak , hogy lanyhuljon a figyelmed és lecsapjanak a laboratoriumodban kifejlesztett csodafegyverre!!
tegnap mentünk egy lájtosat ....aztán lementünk dunára mert alacsony a víz és csapattunk egyet a sóderplaccokon ........picit azért összeiszapoztuk a lovakat

azt hittük ma megyünk nagyot de nem hiszem mert nagyon lóg az eső lába fúj a szél és hideg is van
de dobok fel tegnapi dunapartot
hee. már csak azért is leféyképezem!Nem deszka, hanem eredeti BŐR ülés van rajta!!!!!!!!!
eléggé fapados a gép.milyen ülés az rajta??deszka aztán cső?vagy különleges deszka
hát igen, ez egy prototípus lesz, ilyet még nem látott senki, annyira egyedi a gép .
Erről fogom írni a diplomamunkám, és már is továbbítom az MZ németországi gyárába!Sztem meglátják, milyen kreatív vagyok, rögtön felvesznek,sőt térden állva fognak könyörgöni, hogy adjam el nekik a licenc jogát!Én meg nagy nehezen, majd igen mondok, és a befolyt pénzből megveszem álmaim KLX450ét
Hja most vettem észre, hogy bilibe lóg as kezem
meghiszem azt! a sunyi fotósok még a küszöb alatt is befotóznak 1-1 fényképért!
hát igen,a sajto elöl bujatani kell a kicsikét,még a 2007-es bemutato meg enm kezödik
Csinálok persze, csak mlg most nincsen kimenni hátra a pecuba, mert ott tárolom,avatatlan kezek elől bujtatva .
Tegnap motoroztam egyet az MZ vel, igen jó lett a súlyelosztása, nagyon keményeket lehet vele rakatni Bár sajnos még elég sok munka lesz vele, mert a hátsó fék kaki, illetve a gyujtás sem az igazi még.
én is benne vagyok a játékba, meg lünyő is, tegnap mi már toltunk egyet...