Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na jön vki mtxezni?
húú a te is golfod nagyon melegül néz ki
biztos?multkor nem piros gönce volt?
gondolom nem a spanja mossa motort(cr250)hanem zoozee
szoval aki sárga cuccban van
ezen melyik vagy te
lécci a pitbikeről képet
milyen volt Egri turatok?
Sziasztok hogy vagytok?
Halloo!!!

Szép napot!!!

Már én is tekertem,állat hogy csúszik a vizes fű!!
Rosszabb mint a salakmotorozás,mikor rallyeztunk akko mentünk ennyit keresztbe!
Dobtam is pár perecet igen jól laktam,majd teszek fel képet a gumimról.
Igazi pályagumi,középen elfogyott a minta.
na megyek pendülök egyet!!
az a abajság , hogy vehetnék komolyabban is a motorkatalógus szerkesztését ...sokszor összecserélik a képeket van amiről nem nyilatkoznak ......az ő általuk sztárolt szarokról ódákat zengenek, amúgy meg a műszaki paramétereket írják csak el!!!
de egyszerű lenne lefordítani a német eredeti motorrad-ot de inkább továbbfejleszti néhány amatőr ...akik annyit tudnak a motorkerékpárról hogy három része van fej, tor, és potroh!!
Sziasztok amigok!
Sziasztok!

Tudna nekem valaki segíteni teleszkóp ügyben? A problémám a következő: van egy tt 350-es yamahám és kissé puha a telója. Merjek bele levegőt fújni pumpával v. kompresszorral? (akiket eddig kérdeztem mindenki mást mond) Az érdekesség még az h. az egyik telószár tetején van szelep a másik telószáron viszont fixre le van zárva egy csavarral, ez természetes v. az előző gadájának lehet valami házi megoldása? Előre is köszi!
végéről lemaradt:
köszi ezt akartam hallni(még ma bedobok)
nem kukacoskodásból, de miaz, hogy nincs normális???ez nem járja veszel itt mindenféle mocás újságot aztán ktmről meg semmi....
az a baj/de már írtam/a ktm leírásokkal kapcsolatban, hogy amik nekem vannnak azok szarok és rendeseket nem találok de azért bedobok valamit még ma
csinálj képeket!! énis elmegyek döngetni,csak megnézem a freestyle összefoglalot 13:35kor lesz az m1-en,aztán irány az erdö..
na elmegyek 1 körre most kicsit jobb idő lett!
na mindekinek jó motorozást!
na megtaláltad a ktmeket??nem akarlak sürgetni, de minél elöbb megkeresed nekem annál jobb
nagyon szikrázik a szánsájn vazze ebből motorozás lesz szerintem ....csinálok képeket !!! ha köll
ha nem szójjál vazze és akkor nincs képek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
amúgy a yami nagyon faja , bika és gyönyörű ...inkább endúrózni volna jó, picit alkuképes
remélem nemsoká felénk is jön napocska!
ja a YAMAHA YZ 250 2003eladó lett
tegnap
Zoozee!
Nálunk még xar idő van, fuj a szél, és sok az esőfelhő ,de már fúj a szél, és sztem még a végén lesz vmi napocska is a végére...
Én jobban örülnék egy KYMCOnak, ha valaki tud egyet, dobja fel postán nekem...