Már én is tekertem,állat hogy csúszik a vizes fű!!
Rosszabb mint a salakmotorozás,mikor rallyeztunk akko mentünk ennyit keresztbe!
Dobtam is pár perecet igen jól laktam,majd teszek fel képet a gumimról.
Igazi pályagumi,középen elfogyott a minta.
az a abajság , hogy vehetnék komolyabban is a motorkatalógus szerkesztését ...sokszor összecserélik a képeket van amiről nem nyilatkoznak ......az ő általuk sztárolt szarokról ódákat zengenek, amúgy meg a műszaki paramétereket írják csak el!!!
de egyszerű lenne lefordítani a német eredeti motorrad-ot de inkább továbbfejleszti néhány amatőr ...akik annyit tudnak a motorkerékpárról hogy három része van fej, tor, és potroh!!
Tudna nekem valaki segíteni teleszkóp ügyben? A problémám a következő: van egy tt 350-es yamahám és kissé puha a telója. Merjek bele levegőt fújni pumpával v. kompresszorral? (akiket eddig kérdeztem mindenki mást mond) Az érdekesség még az h. az egyik telószár tetején van szelep a másik telószáron viszont fixre le van zárva egy csavarral, ez természetes v. az előző gadájának lehet valami házi megoldása? Előre is köszi!
köszi ezt akartam hallni(még ma bedobok)
nem kukacoskodásból, de miaz, hogy nincs normális???ez nem járja veszel itt mindenféle mocás újságot aztán ktmről meg semmi....
nagyon szikrázik a szánsájn vazze ebből motorozás lesz szerintem ....csinálok képeket !!! ha köll
ha nem szójjál vazze és akkor nincs képek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
amúgy a yami nagyon faja , bika és gyönyörű ...inkább endúrózni volna jó, picit alkuképes
szoval aki sárga cuccban van
Szép napot!!!
Már én is tekertem,állat hogy csúszik a vizes fű!!
Rosszabb mint a salakmotorozás,mikor rallyeztunk akko mentünk ennyit keresztbe!
Dobtam is pár perecet igen jól laktam,majd teszek fel képet a gumimról.
Igazi pályagumi,középen elfogyott a minta.
de egyszerű lenne lefordítani a német eredeti motorrad-ot de inkább továbbfejleszti néhány amatőr ...akik annyit tudnak a motorkerékpárról hogy három része van fej, tor, és potroh!!
Tudna nekem valaki segíteni teleszkóp ügyben? A problémám a következő: van egy tt 350-es yamahám és kissé puha a telója. Merjek bele levegőt fújni pumpával v. kompresszorral? (akiket eddig kérdeztem mindenki mást mond) Az érdekesség még az h. az egyik telószár tetején van szelep a másik telószáron viszont fixre le van zárva egy csavarral, ez természetes v. az előző gadájának lehet valami házi megoldása? Előre is köszi!
nem kukacoskodásból, de miaz, hogy nincs normális???ez nem járja veszel itt mindenféle mocás újságot aztán ktmről meg semmi....
na mindekinek jó motorozást!
ha nem szójjál vazze és akkor nincs képek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
amúgy a yami nagyon faja , bika és gyönyörű ...inkább endúrózni volna jó, picit alkuképes
Nálunk még xar idő van, fuj a szél, és sok az esőfelhő ,de már fúj a szél, és sztem még a végén lesz vmi napocska is a végére...