Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nya mentem....mindenkinek jó csapatást ....aztán vigyázzatok magatokra.By
Szabad hát... Hátha ott leszünk monyuk erre 3-4körül van esély....
De csak ovatosan állitolag kurva szar állapotba hagyták multkor valakik és semmi nem jo, meg az eső se segitett neki állitolag(ezt nem tom elhinni)
na nem ezért mennénk de lehet megnézzük egri várat holnap ...még nem 100% de ha megyünk és lesz időnk akkor arravetődünk és beköszönünk nektek ...ha lehet
igen
Nem tom!
Na ha az Ilsuka megvan akkor jöttök ellenkező irányba mint ahogy csaba felé mennél(uuuu ha ezt megérted akkor tudsz valamit!) Aztán jön egy leejtős finom kőporos rész ott le onnantol kicsit lasulni mert közeleg a sorompó!
Kikerülitek jöttök aztán van egy kereszteződés, iluska felé, egyenesen tovább liget, jobbra sas szikla és balra a cross pálya....Onnan könyen felismerhető hogy sok a szemét még azon a szakaszán ahogy befordultok balra, poros.....
Csak emiatt ne gyertek, nem egy nagy durr még...
Szopósba?? hát még én ómódi vagyok, szóval én csak azt szeretem ,ha engem sz...pnak a lányok, én még nem szeretném a technikát sem megtanulni...
Komolyra fordítva a szót, remélem tavasszal már komollyá válhat a dolog, addig pénz, paripa készül, a részletekért meg majd később.
Szavadon foglak, szívesen vennék majd egy vendéglátót
Nah de én lépek mára, mert készülni kell, jön értem a turnéBusz nemsoká, és még sehol sem állok....
Gute Nacht!
Én még nem alcsizom...
ja és van arra aszem p.csabán egy kőgomba szikla az nem vágod merre van így fejből ?
zoozee milenne,ha berzugnád az msn edet?vagy nehezebb mint a cr-t?
Gyorsabb lenne msn-en....
Na de lássuk!
Iluska forrásig megvan, ha jösz piliscsaba felől?
siki azt még mond meg légyszíves, hogy hol a pálya amit építetek !?
Nem de nincs mondanivalóm!
Holnap má megin pálya épités....Má kicsit uncsi 2ásóval.........
na mi van elaludtatok??
de ha nem szeretsz motorozni
ha gondolod
meg a szopósba is
ja meg ha a motorod is itt van körbeviszlek a pilis jó és szép helyein szívesen !
megoldjuk a szállásodat valahogy szerintem ...meg kapsz kaját is ...vagy fürödhetsz is ...egyszerre azért a kettő nem megy de...
Megveszed, idehozod, be a garázsba, berugtok hazamegy mindenki, én meg elmotorozgatok vele ha gondolod
jól van csak udvarolok ...
Mondjuk eccer mán elnézek majd arrafele, csak legyen már valami épkézláb kecske, esküszöm felbaxom a biciklitárolóra a vonaton, aztán meg sem állok a Pilisig....! este meg alszom majd a motor alatt a földön és jó mocskosan hazamegyek majd másnap!
Vazze, akkor ki vezet haza????????
nem ismerem de ha idejössz érte akkor szóljál berúgunk
Ez lehet a DT-m előző zulajának vmi ismerőse, vagy honnan szerzett ilyen zöldet a tankra??
Igaz az szántói ez a gép meg szentkereszti...
persze persze....a tuaregek kaparják szét.... ....azért én vigyázok a környezetemre